calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

5 tegn på, at der på tide at efteruddanne dig

Lad os komme lige til sagen. Her har du 5 vink med en vognstang om, at du bør kigge dig omkring efter en spændende efteruddannelse (måske endda en af vores) …

 

1. Elvis has left the building

Der er gået lidt leverpostej i den. Det er den samme trummerum, når du møder ind mandag morgen. Uge efter uge. Og det er ærligt talt lidt kedeligt at være på arbejde. Du bliver ikke udfordret tilstrækkeligt, og din leder synes, at alt er fint. Så du har mentalt tjekket ud på dit arbejde.

2. Dine kolleger er blevet irriterende dygtige

Hvordan blev alle andre pludselig så fa’ens kloge og kompetente på din arbejdsplads? De ved så meget, og de kan så meget! Du føler til gengæld tit, at du mangler noget viden eller nogle værktøjer til at udføre dit arbejde helt optimalt.

3. Du savner at være håbløst forelsket i dit arbejde

Du kan egentlig godt lide din arbejde, dine arbejdsopgaver og dine kolleger. Men det hele giver dig ikke kriller i maven længere. I hvert fald ikke som dengang du første gang trådte ind på arbejdspladsen fyldt med sommerfugle i maven og glædede dig vanvittigt meget til at komme i gang med det hele.

4. Du er begyndt at karrieredagdrømme

Inden for det seneste års tid er du blevet nysgerrig på et helt andet fagområde. Det kunne fx være bæredygtighed, psykologi, investeringer eller HR. Du siger måske til dig selv, at det var ærgerligt, at det ikke var den karrierevej, du valgte.

5. Du er måske lidt usikker på fremtiden

Alt det med kunstig intelligens kan ærligt talt godt virke lidt skræmmende. Det kommer vitterlig til at vende op og ned på det meste i vores arbejdsliv. Rigtig mange jobs vil forsvinde, og nye vil opstå. Og stort set alle andre jobs vil blive påvirkede af AI. Nogle gange tænker du på, om det er din stilling, der forsvinder i næste omstrukturering – og måske endda på, om andre overhovedet vil ansætte dig.

 

 

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.