calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

11 enkle veje til at gå gladere på arbejde

 

Jeg håber ikke, at du læser dette, mens du gemmer dig under dit skrivebord for at undgå din chef. I dag vil vi gerne berøre, hvordan man kan gå gladere på arbejde. For lad os bare se det i øjnene, intet skriger “sjovt” mindre end et møde mandag morgen.

Arbejde kan være stressende og udfordrende, men med den rette tankegang og tilgang kan du finde glæde og lykke i selv de mest hverdagsagtige opgaver. Du kan i hvert fald give det et skud.

Så. Hvordan kan du gå gladere på arbejde? Her har du et par (måske lidt fjollede) bud …

 

#1: Bestik dine kolleger med snacks

Medbring en kurv med donuts eller hjemmebagte småkager og se, hvordan dine kolleger flokkes om dit skrivebord som måger om en pose chips. Det gør ikke nødvendigvis dit job mere behageligt, men du vil i det mindste være omgivet af glade, sukker-høje kolleger.

#2: Skab et hemmeligt sprog med dine kolleger

Vil du gerne føje lidt FBI til din arbejdsdag? Skab et hemmeligt sprog med dine kolleger. Brug kreative kodeord og sætninger til at kommunikere med hinanden, og se dig selv og dine kolleger forvandle sig til hemmelige agenter.

#3: Giv dig selv en forfremmelse

Kan du ikke blive forfremmet i dit nuværende job? Intet problem! Bare begynd at kalde dig selv administrerende direktør for din afdeling og se, hvor langt det tager dig.

#4: Skab et alter ego

Og i forlængelse af #3: Kan du ikke lide din arbejdspersona? Skab en helt ny persona til dig selv. Du kunne fx være “The Office Quarterback” eller “Excel-troldmanden”.

#5: Tag en lur under dit skrivebord

Er du godt brugt efter at have svaret på 45 mails på 30 minutter? Hvorfor ikke tage en lille lur under dit skrivebord? Bare sørg for at indstille en alarm, så du ikke går glip af vigtige møder.

#6: Afslut hver e-mail med en joke eller gif

Vil du være kontorets helt egen komiker? Afslut hver e-mail med en sjov joke eller gif. Dine kolleger vil sætte pris på grinet, selv om de ikke altid forstår din punchline.

#7: Tag Fido med på arbejde

Hvis din arbejdsplads tillader det, så arrangér en tag-dit-kæledyr-med-på-arbejde dag. Forestil dig, hvor meget sjovere møder ville være, hvis der sad en sød lille hvalp, der slumrede under bordet. Selvfølgelig kan du blive nødt til at håndtere nogle mindre distraktioner, som når Fido beslutter sig for at tygge på stolebenene, men det er en lille pris at betale for at være gladere på arbejde, ikke?

#8: Gør de mest trivielle opgaver til en konkurrence

Indstil en timer, og se, hvem der først kan afslutte deres arbejde, eller udfordr dine kolleger til en bygningskonkurrence med papirclips.

#9: Dekorer dit arbejdsområde med sjove billeder

Føj lidt humor til dit arbejdsområde ved at dekorere det med sjove billeder og memes. Det vil ikke kun lyse din dag op, men det vil også give dine kolleger en grund til at kigge forbi dit skrivebord. Bonuspoint, hvis du også indretter dit kontorområde med et minikøleskab.

#10: Medbring dine yndlingssnacks fra barndommen

Kan du huske de snacks, du elskede som barn? Tag dem med på arbejde og forkæl dig selv med lidt nostalgi. Det kan endda sætte gang i nogle sjove samtaler med dine kolleger, som også kan huske dengang en Mini-Muh kun kostede én krone!

#11: Lav en klæd-ud dag

Arranger en temadag, hvor alle klæder sig ud i et fjollet eller uhyrligt outfit. Det er en fantastisk måde at tilføje noget sjov og kreativitet til din arbejdsdag. Nogle arbejdspladser har glitter-onsdage; andre har superhelte-fredage. Hvad skal I have?

 

Det kan være udfordrende at finde større arbejdsglæde, men det er vigtigt at huske, at du ikke er alene. Vi håber, at disse forslag i det mindste gav dig et grin ved dit skrivebord. Og hvis alt andet fejler, skal husk, at du altid kan arrangere en happy hour efter arbejde.

 

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.