calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Projektledelse & Effektivitet

Find dit kursus eller uddannelse inden for projektledelse eller effektivitet her!

Liste over kurser

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse

Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Og hele projektlederuddannelsen får du for kun 19.750 kr. ekskl. moms.

Aros Proceslederuddannelse

Aros Proceslederuddannelse

Bliv en dygtig procesleder med vores nytænkende uddannelse! Vi ruster dig til at stå lige i midten af virksomhedens utallige og dynamiske processer, og vi klæder dig på til at lede dem – altid med et sikkert blik for organisationens strategiske mål.

Kursus: Projektledelse på en dag

Kursus: Projektledelse på en dag

Lær om projektledelse på en dag med vores effektive kursus i projektlederens værktøjer! Du får teorien om projekter og projektledelse helt på plads – og du lærer, hvordan du arbejder med det i praksis.

Facilitering

Facilitering

Slut med at spilde tid på ufrugtbare møder eller projekter. På dette kursus i facilitering lærer du, hvordan du leder møder og løser opgaver med effektivitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje, så I målrettet og effektivt når i mål med både dagsorden og projekt.

Kursus: Grundlæggende procesforståelse

Kursus: Grundlæggende procesforståelse

Dette kursus i grundlæggende procesforståelse giver dig viden om processers dynamikker og gør dig i stand til at analysere og overskue forskellige procesforløb. Du vil efterfølgende være rustet til at påvirke og strukturere processer, så de fungerer optimalt og effektivt. Processerne kan vedrøre såvel administration som produktion.

Kursus: PRINCE2® Foundation

Kursus: PRINCE2® Foundation

PRINCE2® øger virksomhedens produktivitet radikalt og giver effektive forretningsmæssige resultater. Det er ikke uden grund, at det nu er verdens mest eftertragtede projektledelsesmetode. Dette kursus gør dig fuldt klar til at tage metoden i brug og skabe større engagement og værdi i din virksomhed.

Kursus: PRINCE2® Practitioner

Kursus: PRINCE2® Practitioner

Dette kursus er en overbygning på PRINCE2® Foundation. PRINCE2® Practitioner fokuserer på den praktiske anvendelse af metoden belyst gennem en udvalgt case. Når du arbejder med casen, vil der være særligt fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter i gennem hele forløbet. For at du kan deltage i kursets afsluttende eksamen, skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

Kursus: Hurtiglæsning med fuldt udbytte

Kursus: Hurtiglæsning med fuldt udbytte

Går meget af jeres arbejdsdag med at læse e-mails, artikler, rapporter eller referater? Vores kursus vil hjælpe jer til at få et større udbytte på den halve tid – og det handler hverken om trylleri eller superkræfter, det handler om at anvende den rigtige læseteknik på den rigtige type tekst.

Kursus: Agil projektledelse med SCRUM

Kursus: Agil projektledelse med SCRUM

“Agile” er en relativt ny projektledelsesfilosofi, der har vist sig at være meget effektiv inden for mange typer af projekter. På dette projektlederkursus lærer I, hvordan I med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig have godt styr på processen.

Kursuskategorier

Loading