calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Projektledelse & Effektivitet

Tag kontrollen over dine opgaver og projekter tilbage med et kursus i projektledelse eller effektivitet.

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursuskategorier

Projektledelse & Effektivitet

Uddannelser og kurser i projektledelse 

På siden kan du finde vores forskellige projektlederuddannelser samt vores kortere kurser i projektledelse. Med en uddannelse eller et kursus i projektledelse, får du værktøjerne til at lede et projekt. Du lærer både teorien om projektledelse, men du lærer også, hvordan du arbejder med projektledelse i praksis.

Hvem bør tage en projektlederuddannelse?

En projektlederuddannelse, eller et af vores kortere kurser i projektledelse, er for dig der gerne vil arbejde som projektleder, eller allerede gør det, og gerne vil forbedre dine kompetencer. Med en projektlederuddannelse eller et projektlederkursus, lærer du at styre og lede dine projekter effektivt.

Kursus i PRINCE2

Mange projektledere arbejder med PRINCE2, så derfor tilbyder vi også et kursus i PRINCE2, hvor du lærer at bruge denne projektledelsesmetode. Efter dette kursus, er det også muligt at tage en overbygning, Kursus i PRINCE2 Practioner, hvor fokus er på den praktiske anvendelse af metoden.

Intern uddannelse eller kursus i projektledelse

Vores uddannelser og kurser i projektledelse kan også køres som interne uddannelser og kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved en intern uddannelse eller et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. En intern projektlederuddannelse eller projektlederkursus kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om en intern projektlederuddannelse eller et internt kursus i projektledelse, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading