calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Kursus i Power BI

Data er alle vegne. Gør det håndgribeligt med flotte visualiseringer og interaktive rapporter, der giver skarpere analyser, bedre forretningsindsigter og øget effektivitet i organisationen.

I vil lære:

 

 • at importere og bearbejde data fra mange forskellige kilder.
 • at oprette dashboards med Power BI.
 • at visualisere data og gøre det nemt forståeligt for både kolleger og kunder.
 • koncepterne bag Self-Service Business Intelligence.
 • hvordan i deler dashboards og rapporter med teammedlemmer.
 • hvilke visualiseringsmuligheder, der skal bruges hvornår.
 • at publicere rapporter og konfigurere automatisk opdatering af data.
 • en masse nye værktøjer og metoder til effektiv databehandling!
 • … og så får i selvfølgelig også en helt grundlæggende introduktion til alle fordelene ved Power BI.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Kursets målgruppe

Kurset er for jer, der enten allerede arbejder med forretningsanalyse og databehandling, eller som gerne vil klædes på til at gøre det. Måske sidder i i en regnskabafdeling og kigger på årsrapporter, eller også er i kommunikationsbranchen og har brug for redskaber til at aflæse jeres webtrafik eller interaktioner. I behøver ikke tidligere at have arbejdet med Power BI eller at være en haj til Excel og databehandling, for kurset giver jer en grundig introduktion til Power BI.

Datarapportering gjort nemt!

“Data is king” må være årtiets motto. Men det kræver jo lige, at man ved, hvad man gør. Med programmet Power BI behøver det ikke længere kun at være de mest hardcore kodere og statistikere, der sidder på dataen. Tværtimod gør Power BI det muligt at behandle og rapportere data på en moderne og brugervenlig måde. Og resultatet bliver en øget forretningsindsigt og bedre kommunikation mellem medarbejdere og stakeholders. Dette kursus giver dig en introduktion til Power BI og gør dig helt fortrolig med programmet som værktøj og platform for databehandling i din organisation.

Lav rapporter, folk glæder sig til at læse

På kurset kommer i til at arbejde intenst med datafortolkning og visualisering af data. Det er ligegyldigt, om det er grafer, modeller, dashboards, rapporter eller tabeller. Efter en introduktion til Power BI kan i hente data fra mange forskellige kilder og visualisere det på en lækker måde, der gør det lidt sjovere (og meget mere overskueligt) at gennemgå årsrapporten. I kan fx kombinere data fra Excel, dit website og sociale medier og samle det i én visuelt flot og ikke mindst letforståelig rapport.

Få nye indsigter, og skab bedre forretning

At kunne betjene Power BI handler selvfølgelig ikke om “bare” at lave flotte rapporter. Det handler om, hvilke muligheder disse rapporter giver din organisation. Med grundige og letforståelige datarapporter får I et meget bedre informationsgrundlag at træffe beslutninger på. Det fører til bedre forretningsbeslutninger og i sidste ende til bedre forretning. Vores kursus i Power BI lærer dig at omsætte fx salgsdata, leads, finanser, lagerbeholdning eller forbrugeradfærd til konkrete indsigter i jeres forretning. Til gavn for planlægning, omlægninger og budgettering – eller måske endda for nye forretningsmuligheder!

Prøv selv!

Nogle gange skal man se det, før man tror det. Prøv at gå på opdagelse i nedenstående analyse af flytrafikken på tværs af kontinenter. Det kræver ikke mange klik rundt i denne rapport, før det er tydeligt, hvor omfangsrigt Power BI’s potentiale er!

Programmet for kursets første dag

 • I bliver introduceret for, hvordan i importerer og transformerer data ved hjælp af Power BI.
 • I får viden om, hvordan i designer og justerer din datamodel.
 • Udvidelse af datamodellen med nye datakilder.
 • På dagens sidste punkt arbejder vi med kalkulationer.

Programmet for kursets anden dag

 • Vi starter dagen ud med at fokusere på visualisering.
 • I bliver klogere på funktionen interaktioner, som i kan bruge til at ændre, hvor visualiseringer på en rapport påvirker hinanden.
 • Vi ser nærmere på brug af bookmarks i Power BI.
 • Få fokus på specifikke dele af din data. I får kendskab til Power BI værktøjet Drill Through.
 • Tooltips: Få viden om, hvordan i opretter visuelt omfattende værktøjstip til dine rapporter.
 • Få indsigt i din data, uanset hvor i  er. I får kendskab til Power BI Mobile.
 • Dashboard Sharing: Vi lærer, hvordan i deler din data med andre.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at i får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at i efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor i er – så inemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når i tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får i enkle tips til, hvordan i får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Underviser hos Aros Business Academy, Jesper Staghøj

Jesper

Jesper er en af vores instruktører med speciale i Excel og Office-programmerne generelt. Han har en lang og bred erfaring inden for undervisning og formidling, bl.a. fra sin tid i forsvaret.

Jesper er en engageret og dynamisk underviser, som forstår at gøre stoffet let forståeligt og interessant med praksisnære eksempler. Med Jesper får du undervisning leveret i øjenhøjde, uanset hvilket niveau du tager kurset på.

jesper@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading