calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: PRINCE2® Practitioner

Kom helt i dybden med verdens førende projektledelsesmetode!

Dette kursus giver dig:

 • En dybere indsigt i PRINCE2®-metodens praktiske anvendelse.
 • Hands on træning i, hvordan du bruger PRINCE2®-metoden i din arbejdssituation.
 • Evnen til at tilpasse PRINCE2® til netop dit projektmiljø.
 • En officiel testeksamen i den akkrediterede PRINCE2® Practitioner.

Du får også:

 • Kompetent og professionelt e-learningsmodul på Practitioner-niveau, tilgængeligt før, under og efter kurset.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Hvem bør deltage på dette kursus?

 • Lettere øvede projektledere.
 • Øvede projektledere.
 • Alle, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2®-metoden og dens praktiske anvendelse.
 • Alle, der har bestået PRINCE2® Foundation og gerne vil blive endnu bedre.

Tag skridtet videre

På kurset “PRINCE2® Foundation” lærte du om de grundlæggende principper og mekanismer, men nu er det tid til at tage skridtet videre. Med “PRINCE2® Practitioner” kommer du hele vejen rundt om den akkrediterede PRINCE2® metode.

Kurset giver dig brugbar viden om projektledelse, som du kan anvende i praksis i rollen som projektleder. Og du får forståelse for, hvornår og hvordan forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i konkrete situationer. Med baggrund i PRINCE2® bliver du ekspert i projektledelse. Som bevis på dette modtager du et internationalt anerkendt PRINCE2® Practitioner certificeret bevis, efter en bestået eksamen.

PRINCE2® er verdens nr. 1

PRINCE2® er verdens førende projektledelsesmetode. PRINCE2® øger en virksomheds produktivitet radikalt og giver effektive forretningsmæssige resultater. Det er derfor ikke mærkeligt, at metoden bruges af både offentlige og private virksomheder i mere end 150 lande, og at anvendelsen fortsat er stigende!

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved. PRINCE2® courses are provided in association with Mentorix Aps. Mentorix is an Accredited Training Organisation (ATO) under PeopleCert, EXIN and APMG.

Sådan forløber kurset

Kurset strækker sig over to dage, og du kan forvente ca. en times hjemmearbejde mellem kursusdagene. Inkluderet i kursusprisen vil du få adgang til et omfattende e-learningsmodul på Practitioner-niveau, der bl.a. indeholder:

 • 12 mdr. online adgang via PC, tablet og mobil
 • Videobaseret træning af akkrediteret instruktør før, under og efter kurset
 • Quizzer
 • Officiel testeksamen
 • Nyttige værktøjer til bl.a. projekter, interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
 • Kursusmateriale

Kurset foregår som et “blended learning”-forløb, hvor undervisningen består af forberedelse gennem e-learning – suppleret med et traditionelt kursus fordelt på to dage. Der veksles mellem oplæg fra en akkrediteret træner og eksamensrelaterede opgaver. Kurset vil derfor være en blanding af tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning. Hele forløbet afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Practitioner-eksamen, der er en 2,5-timers multiple choice eksamen. Eksamen tager du hjemmefra efter endt kursus. Du har nogle uger til at gennemføre eksamen.

Vær klar til kurset!

Har du inden for de seneste seks måneder bestået PRINCE2® Foundation, må du forvente ca. ti timers forberedelse til repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end seks måneder siden, du har bestået din PRINCE2® Foundation, må du forvente op mod 20-30 timers forberedelsestid. Dette er vigtigt, så du får genopfrisket de grundlæggende principper og begreber – det varierer selvfølgelig individuelt, hvor meget forberedelse man har behov for.

Vi tilbyder også firmakursus

Kurset i PRINCE2® Practitioner kan også udbydes som firmakursus, og du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne. Vælger I et firmakursus, skal I blot udpege deltagerne – så sørger vi for resten, herunder udsendelse af materiale og adgang til e-learning. Ved minimum fire deltagere opretter vi et hold, hvor vores konsulent afholder de to kursusdage på jeres adresse.

Dit udbytte

 • Du bliver bedre til at varetage din rolle som projektleder for komplekse projekter, ved systematisk at organisere og planlægge projekter ud fra PRINCE2® metoden.

 • Du lærer at tilpasse PRINCE2® metoden til det enkelte projekt og projektmiljø, gennem din forståelse for sammensætningen af de forskellige ledelsesprodukter.

 • Du modtager et PRINCE2® Practitioner certificeret bevis, efter en bestået eksamen, som bevis på dine nye evner og din nye viden.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en medarbejder, der er fuldt ud rustet til at indgå i og lede et PRINCE2® projektarbejde. Du vil derfor kunne bidrage med vigtig knowhow og ekspertise i din virksomheds fremtidige projekter.

 • Din virksomhed vil blive mere effektiv, når du medbringer dine nye erfaringer og kompetencer. Det vil blive lettere at føre projekter ud i livet, og du vil bidrage med viden, der kan øge din virksomheds værdi og produktivitet.

 • Din virksomhed vil automatisk tilegne sig ny og vigtig viden gennem de nye principper og mekanismer, du bringer ind på arbejdspladsen. Du vil være i stand til at lære fra dig og dermed udbrede de anerkendte og projektforbedrende metoder fra PRINCE2®.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til kundechef Christel Roust på christel@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Jacob, underviser i procesoptimering

Jacob

Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Som underviser er Jacob en dygtig formidler, og han forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende at være kursist. Jacob evner at koble teorien med sine kursisters hverdag, og det giver en unik hands-on tilgang til procesledelse. På den måde er hans kursister klar til at gå direkte igang med procesoptimering og procesledelse efter kurset!

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West.

jacob@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

11.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du PRINCE2® e-learning modul, eksamen og certificering, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart. Bemærk, at der ikke kan anvendes guldkort til dette kursus.

Varighed: 2 dage

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading