calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i visuelle referater (avanceret grafisk facilitering)

Oplev hvordan visuelle referater skaber større forståelse, retning, kollektiv viden – og langt bedre møder!

Kurset tager dig hele vejen rundt!

 • lær hvornår du kan bruge visuelle mødereferater
 • brug aktiv lytning til at skabe et innovativt møderum
 • lær hvordan du tegner og deltager i mødet – samtidigt
 • find ud af, hvad billeder gør ved den menneskelige hjerne
 • lær den svære kunst at lytte, skrive og tegne – mens du står op
 • udbyg din tegneteknik – fokus på metaforer, farveforståelse og lettering
 • få opskriften på, hvordan du ene mand hænger et 5 meter langt stykke papir op på væggen!
 • find ud af hvad det vil sige at være professionel ”doodler”
 • lær hvordan du tegner STORT, så du både kan tegne på flipchart og på en 5 meter lang planche.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

4.900 kr

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på kurset i visuelle referater?

Dette kursus er for dig, der vil have det maksimale ud af de møder, I holder, og som har mod på at kaste dig ud i grafiske referater. Niveauet på kurset forudsætter, at du har kendskab til grundlæggende tegneteknikker. Tag vores kursus: Grafisk facilitering i praksis, hvis du vil lære de grundlæggende tegneteknikker!

Visuelle referater giver bedre overblik – og mere effektive møder

Hvorfor overhovedet bruge tid og energi på at lave visuelle referater? Det virker måske lidt overkompliceret at skulle finde tuscher, kridt og papir frem, når der skal holdes møde, blot for at lave en planche.

Men svaret er ret simpelt: fordi det virker. Med visuelle referater stiger succesraten for jeres møder og dermed projekter og opgaver. Visuelle referater giver jer let og enkelt et fælles overblik over, hvor langt I er nået, hvordan I kommer videre, og hvilke elementer og personer der skal være styrende undervejs. Og lige så let og simpelt som værktøjet virker i praksis – lige så teknisk udfordrende er det at være den visuelle referent, der samler alle trådene. På kurset giver vi dig de teknikker og den viden, det kræver for at du kan blive visuel referent i topklasse!

Mærk inspirationen og tænk stort!

Aktiv, visuel lytning er en af dine vigtigste kompetencer som visuel mødereferent. Med aktiv og visuel lytning giver du folk en unik følelse af, at de bliver hørt – og de kan med det samme se deres tanker vokse frem som konkrete pointer på din planche. På den måde bliver folk inspireret til at tænke større og mere, og de kan bruge dine ikoner og billeder til at udvikle deres måde at tænke på – og så er der lagt i ovnen til nogle store tanker! Alt i mens du med dine grafiske værktøjer konstant sørger for at holde ideerne inden for rammerne af jeres fælles mission, så møderne ikke kører af sporet.

Få kridt under neglene – og masser af ny viden med hjem

På kurset i visuelle referater får du masser af hands-on træning i, hvordan du bliver en succesfuld visuel mødereferent. Du får teoretisk viden at trække på – hvad der konkret virker, og hvordan du skaber samling og ny inspiration. Men du får også de helt lavpraktiske redskaber, du skal bruge for at lykkes. Har du fx overvejet, hvor svært det kan være at sætte en 5 meter lang planche op ene mand? Der findes en måde at gøre det på – og den får du på kurset. Vi træner at tegne i stort format, og du bliver øvet i at kombinere lytning, tegning og skrivning, alt i mens du står op.

Så prøv vores kursus i visuelle referater og oplev, hvordan I får en helt ny tilgang til, hvad det vil sige at gå til møder!

Det er helt utroligt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov.

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit udbytte

 • Du får en stor sikkerhed i at bruge de værktøjer, du skal kende for at kunne være visuel referent. Du bliver trænet i kombinationen af stående lytning, skrivning og tegning under kyndig vejledning og sparring

 • Du lærer professionel doodling – kunsten at kombinere dine tegninger med skrift, der giver et mere konkret noteapparat, uden at du giver køb på ikonernes visuelle kvaliteter

 • Du bliver skarpere til at fange mønstre og sammenhænge i de ideer og begreber, der bliver udviklet på mødet. Det er en stor værdi, der gør det lettere for dig at ramme plet med dine tegninger.

Din arbejdsgivers udbytte

 • En vigtig del af visuel facilitering er det visuelle slutprodukt. Det kan hænges op på kontoret eller nedskaleres i postkortformat, så alle medarbejdere har et lettilgængeligt mødereferat lige ved hånden – på den måde er det lettere at fastholde pointerne fra mødet

 • Fordi du lærer at gøre viden og ideer til let forståelig kollektiv viden, hvor informationer deles og fastholdes hurtigt, bliver jeres processer og arbejdsgange mere effektive.

 • Med en grafisk tilgang til møderne bliver der skabt et innovativt møderum, der giver jeres virksomhed et helt konkret potentiale for positiv videreudvikling, hvor alle føler ejerskab over de nye ideer og retninger.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Pris

4.900 kr

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading