calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mundtlig formidling

Styrk din mundtlige formidling, din selvsikkerhed og din gennemslagskraft med et kursus i mundtlig formidling.

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Optimistisk tænkning og aktivering af personlig styrker er to centrale områder inden for den positive psykologi. Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, og hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads. Kurset sikrer trivsel på arbejdspladsen, succes og giver dig mulighed for at realisere dit potentiale.

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Dette kursus i personlig kommunikation og gennemslagskraft vil styrke din evne til effektivt at formidle budskaber på en overbevisende måde. Det er et praktisk orienteret kursus, hvor der lægges vægt på hands-on læring med masser af øvelser, træning og personlig feedback. Kurset er for dig, der vil have større gennemslagskraft i din daglige kommunikation, til møder eller større og mindre præsentationer, uanset om der skal bruges Power-Point eller ej.

Course: Improve your presentation skills

Course: Improve your presentation skills

This course helps you improve your presentation skills to make you a charismatic and persuasive presenter. During the course, you will be coached in dealing with several different oral presentation situations such as work presentations, meetings, conferences etc.

OBS: Kurset er for engelsktalende. Skal du præsentere på engelsk, men taler dansk, kan du med fordel vælge kurset “Præsentationsteknik med gennemslagskraft”, hvor der også er fri mulighed for at træne på engelsk.

Kursuskategorier

Mundtlig formidling

Lær at mestre mundtlig kommunikation Selvom vi alle kommunikerer dagligt, så er det ikke altid lige succesfuld kommunikation. Lige meget hvilken stilling du har, om du er nyuddannet eller har flere års erfaring på arbejdsmarkedet, så kan et mundtligt kommunikationskursus styrke din mundtlige formidling. Hvad er mundtlig kommunikation? Helt overordnet handler mundtlig kommunikation om at fange modtagerens opmærksomhed og formidle et budskab. Dette kan både være i form af præsentationer, forhandlinger mv. Mundtlig kommunikation spænder derfor bredt, og lige netop derfor tilbyder vi mange forskellige kurser inden for mundtlig formidling. Hvad enten du har brug for et kursus i mundtlig kommunikation helt generelt, et kursus i præsentationsteknik, et kursus i præsentationsteknik for nervøse, et kursus i forhandling, et kursus i konflikthåndtering, et kursus i stemmetræning, et kursus i medietræning osv., så finder du det hos os. Internt kursus i mundtlig kommunikation Vores kurser i mundtlig kommunikation kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i mundtlig kommunikation kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i mundtlig kommunikation, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading