calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mundtlig formidling

Styrk din mundtlige formidling med et af disse kurser!

Liste over kurser

Konflikthåndtering og samarbejde

Konflikthåndtering og samarbejde

Hverdagens konflikter er noget, der virkelig kan skabe et dårligt arbejdsmiljø på jobbet. På dette kursus lærer du at tackle konflikter konstruktivt, inden de når at skabe ineffektivitet, stress eller tab af arbejdsglæde. Du får også styr på konstruktiv og proaktiv forebyggelse.

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Her lærer du at levere spændende og professionelle præsentationer, som ikke kun videreformidler information, men også overbeviser og inspirerer. Du lærer, hvordan du præsenterer, så folk ikke bare siger: “Tak for info”, men: “Wow, det der var virkelig en øjenåbner!”

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Vil du rykke dine præsentationer eller din mundtlige kommunikation, så det virkelig batter? Så er vores soloforløb i præsentation og kommunikation lige noget for dig! Du går du i dybden med lige netop de kompetencer, du vil have forbedret i et helt unikt intensivt undervisningsrum, der med garanti rykker dig milevidt.

Kursus: Forhandlingsteknik

Kursus: Forhandlingsteknik

Dette sublime kursus i forhandlingsteknik giver dig værktøjer til at finde kreative og intelligente løsninger, der skaber mere værdi for både dig selv og din modpart! Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt ekspert i forhandling og konfliktløsning!

Kursus: Mundtlig kommunikation

Kursus: Mundtlig kommunikation

Styrk din mundtlige kommunikation, så andre hører, hvad du siger – på en positiv måde. Du bliver bevidst om, hvordan du selv kommunikerer, og hvilken effekt din kommunikationsstil har på dine omgivelser.

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Opgradér din undervisning med dette kursus i moderne undervisningsteknik. Kurset er den perfekte løsning til dig, der har mod på at udforske din rolle som underviser og forandre din undervisning en gang for alle!

Kursus i stemmetræning

Kursus i stemmetræning

Prøv vores praktiske og inspirerende kursus i stemmetræning og oplev, hvor stor en forskel det gør for din personlige fremtræden og kommunikation! Vi gør det muligt for dig at bruge din stemme aktivt i hverdagen.

Facilitering og co-creation

Facilitering og co-creation

Slut med at gå fra møder og workshops med følelsen af at have spildt tiden. Lær at facilitere møder og workshops, der motiverer og engagerer alle deltagere, og vær sikker på at få det maksimale udbytte ud af dem.

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Det er nødvendigt at du brænder igennem over for dine medarbejdere. Dette kursus lærer dig at bruge dine personlige virkemidler til at fremstå som en viljefast leder. Du kommer især til at arbejde med kropsholdning, retorik, stemmeføring og udstråling.

Kursus: Assertiv kommunikation

Kursus: Assertiv kommunikation

Vil du skabe klarere kommunikation, der også er positiv, effektfuld og anerkendende? Dette kursus i assertiv kommunikation giver dig mulighed for at danne bedre sociale relationer og få mere personlig kraft.

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Med dette kursus bliver du arbejdspladsens største optimist. Du lærer at sætte dine styrker i spil og får mere glæde og success i dit arbejdsliv. Også vil du også lære, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.

 

Kursus: Medietræning – sådan tackler du pressen!

Kursus: Medietræning – sådan tackler du pressen!

Ved du, hvordan du skal udtale dig til medierne? Det kan være svært at fatte sig i korthed i en presset situation. Du kan blive nervøs, når du står overfor en journalist – hvad var nu spillereglerne i medieverdenen? Fortvivl ikke: kommunikation er et håndværk; det kan læres.

Course: Improve Your Presentation Skills

Course: Improve Your Presentation Skills

This course helps you improve your presentation skills to make you a charismatic and persuasive presenter. During the course, you will be coached in dealing with several different oral presentation situations such as work presentations, meetings, conferences etc.

OBS: Kurset er for engelsktalende. Skal du præsentere på engelsk, men taler dansk, kan du med fordel vælge kurset “Præsentationsteknik med gennemslagskraft”, hvor der også er fri mulighed for at træne på engelsk.

Kursus: Præsentationsteknik på engelsk

Kursus: Præsentationsteknik på engelsk

Én ting er at holde et oplæg – en anden at skulle gøre det på engelsk! Dette kursus ruster dig til at holde præsentationer på et andet sprog. Du kommer til at arbejde med udstråling, kropssprog, nerver, så du bliver i stand til fange dit publikum og kommunikere dit budskab.

Kursuskategorier

Loading