calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mundtlig formidling

Styrk din mundtlige formidling med et af disse kurser!

Liste over kurser

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Her lærer du at levere spændende og professionelle præsentationer, som ikke kun videreformidler information, men også overbeviser og inspirerer. Du lærer, hvordan du præsenterer, så folk ikke bare siger: “Tak for info”, men: “Wow, det der var virkelig en øjenåbner!”

Konflikthåndtering og samarbejde

Konflikthåndtering og samarbejde

Hverdagens konflikter er noget, der virkelig kan skabe et dårligt arbejdsmiljø på jobbet. På dette kursus lærer du at tackle konflikter konstruktivt, inden de når at skabe ineffektivitet, stress eller tab af arbejdsglæde. Du får også styr på konstruktiv og proaktiv forebyggelse.

Facilitering og co-creation

Facilitering og co-creation

Slut med at gå fra møder og workshops med følelsen af at have spildt tiden. Lær at facilitere møder og workshops, der motiverer og engagerer alle deltagere, og vær sikker på at få det maksimale udbytte ud af dem.

Kursus: Assertiv kommunikation

Kursus: Assertiv kommunikation

Vil du skabe klarere kommunikation, der også er positiv, effektfuld og anerkendende? Dette kursus i assertiv kommunikation giver dig mulighed for at danne bedre sociale relationer og få mere personlig kraft.

Kursus: Forhandlingsteknik

Kursus: Forhandlingsteknik

Dette sublime kursus i forhandlingsteknik giver dig værktøjer til at finde kreative og intelligente løsninger, der skaber mere værdi for både dig selv og din modpart! Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt ekspert i forhandling og konfliktløsning!

Svensk på jobbet – soloforløb

Svensk på jobbet – soloforløb

Bliv jättebra til svensk med dette intensive soloforløb. Vores arbejde tager udgangspunkt i forskellene mellem svensk og dansk og giver dig et solidt svensk ordforråd. På den måde kan du bedre kommunikere med dine svenske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Vil du rykke dine præsentationer eller din mundtlige kommunikation, så det virkelig batter? Så er vores soloforløb i præsentation og kommunikation lige noget for dig! Du går du i dybden med lige netop de kompetencer, du vil have forbedret i et helt unikt intensivt undervisningsrum, der med garanti rykker dig milevidt.

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer desuden, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.

 

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Opgradér din undervisning med dette kursus i moderne undervisningsteknik. Kurset er den perfekte løsning til dig, der har mod på at udforske din rolle som underviser og forandre din undervisning en gang for alle!

Kursus i stemmetræning

Kursus i stemmetræning

Prøv vores praktiske og inspirerende kursus i stemmetræning og oplev, hvor stor en forskel det gør for din personlige fremtræden og kommunikation! Vi gør det muligt for dig at bruge din stemme aktivt i hverdagen.

Kursus: Mundtlig kommunikation

Kursus: Mundtlig kommunikation

Styrk din mundtlige kommunikation, så andre hører, hvad du siger – på en positiv måde. Du bliver bevidst om, hvordan du selv kommunikerer, og hvilken effekt din kommunikationsstil har på dine omgivelser.

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Det er nødvendigt at I brænder igennem over for jeres medarbejdere. Dette kursus lærer jer at bruge jeres personlige virkemidler til at fremstå som viljefaste ledere. I kommer især til at arbejde med kropsholdning, retorik, stemmeføring og udstråling.

Kursus: Medietræning – sådan tackler du pressen!

Kursus: Medietræning – sådan tackler du pressen!

Ved du, hvordan du skal udtale dig til medierne? Det kan være svært at fatte sig i korthed i en presset situation. Du kan blive nervøs, når du står overfor en journalist – hvad var nu spillereglerne i medieverdenen? Fortvivl ikke: kommunikation er et håndværk; det kan læres.

Course: Improve Your Presentation Skills

Course: Improve Your Presentation Skills

This course helps you improve your presentation skills to make you a charismatic and persuasive presenter. During the course, you will be coached in dealing with several different oral presentation situations such as work presentations, meetings, conferences etc.

OBS: Kurset er for engelsktalende. Skal du præsentere på engelsk, men taler dansk, kan du med fordel vælge kurset “Præsentationsteknik med gennemslagskraft”, hvor der også er fri mulighed for at træne på engelsk.

Kursus: Præsentationsteknik på engelsk

Kursus: Præsentationsteknik på engelsk

Én ting er at holde et oplæg – en anden at skulle gøre det på engelsk! Dette kursus ruster dig til at holde præsentationer på et andet sprog. Du kommer til at arbejde med udstråling, kropssprog, nerver, så du bliver i stand til fange dit publikum og kommunikere dit budskab.

Italiensk på jobbet – Soloundervisning

Italiensk på jobbet – Soloundervisning

Få opbygget et solidt erhvervsmæssigt ordforråd og styrk dit mundtlige, skriftlige og forståelsesmæssige italienske sprogkundskaber. Dette solokursus i italiensk øger både dit sproglige og kulturelle kendskab til italiensk erhvervsliv. Og underviseren tager udgangspunkt i netop dine behov, dit niveau og dine udfordringer.

 

Kursuskategorier

Loading