calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Træn din TED-faktor!

Sæt trumf på dine taler med dette eksklusive kursus i avanceret præsentationsteknik! Du får træning, feedback og redskaber til at få verden til at lytte med – ligesom til en TED Talk.

Du får alt, hvad du behøver

 • Taletræning af en af Danmarks førende undervisere
 • Individuel feedback
 • Karisma, power og autenticitet
 • Træning i at begå dig på en stor scene
 • Avancerede præsentationsteknikker
 • Struktur, opbygning og fortælling
 • Eksklusiv træning med maks. 4 andre deltagere!
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der allerede kan dit kram. Du kender grundprincipperne, du ved hvordan kagen skal skæres, og nu er du klar til at prøve kræfter med at blive en sublim taler! Du har måske allerede deltaget på vores kursus i præsentationsteknik eller taget et soloforløb og har blod på tanden efter mere.

TED er ikke talent – det kan trænes!

TED-talks har ry for at være nogle af de mest inspirerende præsentationer i verden. Og oftest handler det ikke om et særligt talent, som man måske kunne tro. Den helt særlige “TED-faktor” kan nemlig opnås ved målrettet træning. Forestil dig, hvilken effekt det ville have, hvis dine præsentationer blev leveret med samme karisma, troværdighed og impact, som på TED-scenen? Med vores kursus i avanceret præsentationsteknik, får du mulighed for at opleve suset næste gang, du skal præsentere.

Forskellen på god og fantastisk er lille – effekten er enorm!

Som deltager på dette kursus, har du allerede afholdt mange præsentationer. Du har styr på dine 3 appelformer samt, hvordan dit kropssprog påvirker din præsentation. Alligevel er det som om, dine præsentationer mangler det allersidste krydderi, der virkelig blæser dine tilhørere bagover og får dem til at købe sig 100 % ind på dit budskab. Det er små, men vigtige, justeringer, der skal til, for at dine præsentationer går fra at være gode til at blive fantastiske – men den effekt, det har på dit publikum er uovertruffen!

Prøv kræfter med det sceniske element!

I stedet for at stå for enden af et mellemstort mødelokale, når du holder præsentationer, står du måske foran flere hundrede mennesker i en stor sal. Og det har betydning for dine teknikker! Det der plejede at virke, slår nu kun igennem hos de første to rækker. På dette kursus kommer du derfor ud på en scene, hvor du bliver trænet i at mestre de sceniske elementer af store præsentationer, så du også rammer plet nede bagved.

En intensiv dag med masser af træning!

Du kommer ikke sovende til din TED-faktor, og derfor har vi planlagt en intensiv kursusdag med dig i centrum. Med maks. 4 andre deltagere på dagen, er der masser af tid til at arbejde konkret med din personlige taletræning. Kurset foregår ude af huset på Statens Værksteder for Kunst, så du rigtig kan arbejde med din stage presence.

Professionel taletræning til den professionelle taler

Vi har mange års erfaring med kurser og soloforløb i præsentationsteknik, og derfor ved vi om nogen, hvad der skal til for virkelig at rykke dit niveau. Vigtigst af alt er vi eksperter i forskellen på de grundlæggende og de avancerede værktøjer og teknikker, som du har brug for, for at blive en sublim taler.

Dit udbytte

 • Fra god til sublim: På en enkelt intensiv dag løfter du dine oplæg fra at være gode til at blive ekstraordinært gode. Du får de redskaber, der skal til for at give dine oplæg den særlige stemning af TED Talk, der tager kegler hos dine tilhørere.

 • Bliv bedre hver gang: På kurset giver vi dig ikke bare en fis;, vi lærer dig at fiske. På kurset træner du at se dig selv udefra, så du kan blive ved med at forbedre dig hver gang, du skal holde en præsentation.

 • Bedre resultater: Når dine præsentationer bliver gennemgribende professionelle, hjælper det dit budskab markant. Om du direkte sælger, informerer eller entertainer, kan du være sikker på, at du er langt tættere på dit ønskede resultat efter dette kursus.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Repræsentant med wow-faktor: Din virksomhed får en repræsentant med wow-faktor, og det spejler positivt tilbage på virksomheden, der fremstår professionel, interessant og knivskarp.

 • Inspirationskilde: Med dig på holdet får dine kolleger eller medarbejdere inspiration til resten af jeres præsentationer eller fremlæggelser. Det giver en positiv effekt på både interne og eksterne præsentationer, der bliver bedre med dine nye værktøjer fra kurset.

 • Konkurrencefordele: Med en professionel repræsentant, der virkelig brænder igennem med sine præsentationer, rammer virksomheden plet med sit budskab eller produkt, og det giver konkurrencefordele.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dyajh@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading