calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i undervisningsteknik: Brænd igennem med din undervisning

Nu behøver du ikke at lede videre. Dette underviserkursus er uden sammenligning det mest ambitiøse på markedet! Vi giver dig tre kursusdage med to medrivende undervisere: Læringseksperten Ole og specialisten i kropssprog og performance: Dya – og de lærer dig alle deres bedste tricks!

Det får du på dette kursus:

 • Et styrket udtryk som underviser
 • Strukturmodeller til både enkelte kurser og længere forløb
 • Redskaber til at håndtere vanskelige deltagertyper
 • Tips og tricks til at vælge de helt rigtige metoder til dine deltagere
 • Evnerne til at motivere og fange dit publikum med baggrund i cases
 • Sans for, hvordan du differentierer din undervisning ift. målgrupper.

Det får du også på kurset:

 • Et personligt powerboost, der skubber dig (venligt) ud over scenekanten
 • Træning i at bruge din krop og stemme til at udstråle tillid og troværdighed
 • Peronlig feedback på dine udfordringer som underviser
 • Viden om, hvordan du skaber et energisk og nærværende læringsrum
 • Værktøjer til at formidle dine faglige pointer med gnist og liv
 • Bogen “Om at undervise – 20 skridt til at blive en bedre lærer”.

Tag på kursus i "Kursus i undervisningsteknik: Brænd igennem med din undervisning" ligesom medarbejdere fra:

 • Aarhus universitet logo
 • Siemens logo
 • Aalborg Universitet logo
 • Folketinget logo
 • KMD logo
 • Dansk Industri logo
 • Region Midtjylland logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

26. - 27. august + 11. sep. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
2. - 3. september + 19. sep. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
12.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i undervisningsteknik er for dig, der har ansvaret for at udvikle andres kompetencer. Kurset er både for dig, der er erfaren underviser, og for dig, der er ny i disciplinen.

Hvorfor sidde og lytte når du kan lege og lære?

Det er slut med tilbageholdenhed og passiv indlæring. Hvis du vil være den bedste underviser er du nødt til at inddrage dine deltagere aktivt og invitere dem ind i et rum, hvor der er plads til store armbevægelser og kreativitet. På dette train-the-trainer kursus lærer du alt, hvad der er værd at vide om undervisningsteknik gennem relevante cases, spændende øvelser og ikke mindst det sidste nye fra forskerne. Alt sammen pakket ind i øvelser, hvor du arbejder aktivt med dine færdigheder.

Slut med tankpasserpædagogik og kedelige slides

Læring er en langt mere dynamisk og kompleks størrelse, end tidligere tiders læringssyn har givet udtryk for. Som underviser kan man ikke bare fylde læring på en passiv tilhører (som en tankpasser fylder benzin på en bil). Det er nemlig inde i modtagerens hoved, at læringen foregår. Og den vigtigste mission for dig som underviser er derfor at motivere og engagere dine deltagere, så de er parate og sat op til at lære!

Det er (heldigvis) ikke nok at have stor faglig viden

Du kan være den klogeste person i verden inden for dit faglige område, men dét alene er ikke nok til at sikre dig glade deltagere. Heldigvis. Hvis det var nok, ville det hurtigt blive kedeligt at være underviser. På kurset arbejder vi også med underviserens to andre ben, nemlig relationskompetencen og ledelseskompetencen. Og du får selvfølgelig også en masse viden og værktøjer til at planlægge, tilrettelægge, tilpasse og afvikle din undervisning, så den virker.

To inspirerende undervisere og tre tætpakkede kursusdage

Vi tør godt at proklamere, at dette er det mest ambitiøse underviserkursus, du finder i din søgning rundt på nettet. Vi har sat os for at tilbyde dig et train-the-trainer kursus, der kommer omkring HELE pakken. Kurset kradser ikke kun i overfladen og giver dig lidt inspiration til at komme videre. Vi giver dig masser af træning, viden, øvelser og refleksioner, og vi sikrer os, at det hele bliver tilpasset din virkelighed som underviser. Faktisk er vi lidt stolte over dette kursus (og det har du nok allerede fornemmet). Men sagen er, at Aros Business Academy handler om god undervisning og forandring. Og dette kursus er vores flagskib inden for dette felt.

Kurset var præget af dygtige undervisere og en god atmosfære. Underviserne var alle meget kompetente, og de komplementerer hinanden godt. Jeg blev presset ud i de svære situationer på en meget empatisk måde, så jeg på intet tidspunkt var utryg. Det har jeg ikke oplevet før.

Anette Suhr Rasmussen - Dansk Industri

Kurset var af meget høj kvalitet. Der var tilpas mængde informationer og vekslen mellem pauser, teori og øvelser. Underviserne var istand til at være impulsive inden for emnets rammer, og det virkede meget overbevisende og nærværende, når man fik feedback på det, man var interesseret i.

Joan Nielsen - Siemens

Det var et supergodt og praktiskrelateret kursus. Jeg har fået en helt anden tilgang til min undervisning.

Helle Jonassen - Rigsrevisionen

Det var et godt, varieret og dynamisk kursus. Jeg har fået en god føling med mig selv som underviser. Det har ændret noget grundlæggende i min måde at gå til undervisning på.

Anne Stine Bang-Andersen - Folketinget

Kurset var helt klart relevant og lærte mig meget, med professionelle undervisere. Kurset kommer til at have en del indflydelse på mit arbejde – også selvom jeg ikke skal undervise så meget.

Finn Damkjær - Fighter Wing Skrydstrup

Kurset var af høj kvalitet, og det sætter en høj standard. Det kommer til at få indflydelse i mit fremtidige virke, og jeg har allerede ideer til, hvordan jeg skal ændre i mine faste kurser.

Henrik Værum Høgh - Metro Service

Professionelle undervisere der brænder for deres stof. Jeg har lært hvad der gør forskellen på den amatør jeg var før og den udmærkede underviser, jeg er nu.

Søren Vestergaard - Ennova

Det her kursus overgik mine forventninger! Jeg har fået konkrete værktøjer og inspiration, og jeg forventer at kunne levere et bedre produkt, når jeg underviser. Det var rigtig godt, at undervisningen var tilpasset til alle deltagerne.

Kirsten Sørensen - Forsvarsministeriet

Kurset vil få stor betydning i alle de sammenhænge, hvor jeg skal undervise. Jeg har lært at være målrettet i min undervisning og lært at forbedre min formidling og ageren i undervisningsrummet.

Merle Juhl - Center Amager

Jeg bruger flittigt af de tillærte teknikker og fif fra de gode undervisere, som formåede at skabe en god og afslappet atmosfære.
Det er ikke sidste gang, jeg har været på kursus hos Aros Business Academy.

Hans Rasmussen - Plastmo

Det var super dygtige undervisere - som ved 100% hvad de taler om. Både teori og praksis blev understøttet af hinanden. Undervisningen blev fint tilpasset undervejs - og man blev guidet hvis man var på et sidespor. Vi blev presset lidt - det gav noget at evaluere på!

Lene Hollenner - DB Schenker A/S

Kurset var super varieret og godt sammensat, mega dygtige undervisere, fuldt udbytte og meget inspirerende.

Nicoline Vind - Rybners ROK afdeling

Dit udbytte

 • Du bliver sikker omkring din rolle som underviser, og derfor kan du udstråle både større personlig og faglig sikkerhed i din undervisning

 • Du får en masse konkrete redskaber, du kan bruge til konstant at forbedre og fintune din undervisning, så dine elever, studerende eller tilhørere altid får den bedst mulige og mest effektive undervisning

 • Du bliver i stand til at lege med strukturen omkring din undervisning og skrue på forskellige greb og virkemidler, for at din undervisning passer perfekt til dem, du underviser.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en langt mere inspireret underviser, der formår at undervise med gåpåmod og gnist, som tilsvarende smitter af på tilhørerne

 • Du bliver i stand til at arbejde mere selvstændigt med struktureringen af din undervisning, og du får redskaber til at finde nye måder at gøre tingene på, som andre i institutionen eller virksomheden også kan have gavn af

 • Hvis din undervisningsteknik bliver løftet og finpudset, vil dine studerende, elever eller tilhørere uundgåeligt blive mere tilfredse med din undervisning – og tilfredshed kommer man langt med!

Programmet for kurset

Dag 1 – god og effektiv undervisning

 • Hvad definerer god undervisning?
 • Den nyeste pædagogiske forskning – og hvordan du omsætter den til din egen undervisning.
 • Sådan skaber du en undervisning, der er præget af motivation, engagement og positive relationer.
 • De bedste læringsapps til undervisning.
 • Den perfekte lektion: Få fyldt din værktøjskasse op med 10 konkrete ideer.
 • Undervisningsplanlægning: Tilrettelæg din undervisning, så den bliver effektiv, og du når dine læringsmål.
 • Din egen undervisningsplan – lige til at tage med hjem og bruge efter kursets afslutning.
 • Afsluttende øvelse: Identificér dine største udfordringer som underviser. Dit svar danner grundlaget for den case, du arbejder videre med på kursets anden dag.

Dag 2 – din egen praksis

 • Få personlig feedback på den afsluttende øvelse fra dag 1. Du får desuden tilbudt en coachingsamtale med underviseren, som en del af dit videre arbejde med casen.
 • Vi stiller skarpt på case- og problemorienteret undervisning. Du får viden om, hvorfor det er en supereffektiv metode at anvende i din undervisning.
 • Få teknikkerne til at stille de rigtige spørgsmål, der skaber udvikling og forandring hos dine kursister.
 • Du arbejder med en case fra din egen hverdag, som underviseren har forberedt til dig på baggrund af dine ønsker og behov.
 • Lad dig inspirere af de gode praksiseksempler. Hvilke kneb bruger andre dygtige undervisere?
 • Styrken i videndeling mellem undervisere – hvordan løser vi i fællesskab udfordringer i undervisningen.
 • Kom godt i gang – vi klæder dig på til at prøve nyt i din undervisning.

Dag 3 – performance

 • Fra teori til praksis. Vi sætter fokus på dine performative virkemidler som underviser.
 • Hvordan kan du bruge dit sprog, din krop og din stemme så effektivt som muligt?
 • Vi fokuserer på struktur og sprog med udgangspunkt i den klassiske retorik.
 • Tal til hovedet, hjertet og kroppen. Vi retter igen blikket mod retorikken og relationsarbejdet på et konkret sprogligt og praksisnært plan.
 • Det nonverbale sprog: Du får inspiration til at holde kropsligt fokus og liv i din undervisning.
 • Styrk din stemme. Vi træner vejrtrækning, styrke og tempo.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dyajh@aroskurser.dk

Fuld profil
Underviser hos Aros Business Academy, forfatter i undervisningsteknik Ole Ditlev Nielsen

Ole

Ole er undervisningskonsulent og forfatter med mere end 15 års undervisningserfaring i ryggen. På hans CV finder man flere populære og anmelderroste bøger om moderne undervisningsteknik, lærerrollen og forandringspædagogik.

Ole er en erfaren kursusleder og underviser, hvor hans undervisning bærer præg af et højt aktivitetsniveau og stor passion. Hans mission er at forbinde stærk og grundig faglighed med skarp fokus på kursisterne og deres specifikke udfordringer.

For Ole er det vigtigt, at alle får noget med hjem, de individuelt kan bruge både teoretisk og praktisk i deres egen undervisning og dagligdag.

ole@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

12.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Prisen inkluderer miniguide om god læring, undervisningsmateriale, personlig sparring og individuel tilpasning til dine behov. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 3 dage

Tilmeld dig kurset

26. - 27. august 2024 + 11. sep. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
2. - 3. september 2024 + 19. sep. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. november 2024 + 3. dec. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. november 2024 + 11. dec. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. - 6. februar 2025 + 10. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
26. - 27. februar 2025 + 20. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. - 8. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. - 15. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading