calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Dette kursus booster din evne til at indtage et rum, sætte scenen og få ting til at ske. Du får effektive redskaber til at komme ud over rampen og nå dine medarbejdere.

På dette kursus lærer du at

 • engagere dine medarbejdere gennem involvering
 • opnå resultater ved at styrke din personlige gennemslagskraft
 • fremstå karismatisk og troværdig
 • motivere gennem kommunikation og væremåde
 • bruge din personlighed som agent i kommunikationen
 • bruge dine personlige virkemidler mest optimalt
 • indtage et rum

Varighed: 1 dag (kl. 9-16)

Hvem bør deltage på dette kursus?

Personlig gennemslagskraft er et must for ledere på alle niveauer.

Tag på kursus i "Personlig gennemslagskraft for ledere" ligesom medarbejdere fra:

97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Du har potentialet til at blive en karismatisk leder!

Nogle mennesker er født naturlige ledere. De formår at engagere andre mennesker på en måde, så det virker som om, at de er en del af noget større. Derfor tror man på dem. Ikke alle er født naturlige ledere, men heldigvis besidder alle potentialet til at styrke deres personlige gennemslagskraft som leder.
På kurset arbejder vi med, hvordan du kan bruge dine personlige virkemidler til at fremstå som en leder med vilje, særpræg og lidenskab. Vi arbejder desuden med de retoriske grundprincipper, som du kan bruge til at motivere dine medarbejdere ved at trække på både personlig troværdighed, følelser og sund fornuft.

En leder skal brænde igennem

Som leder er du nødt til at brænde igennem med power, passion og engagement. Det er nemlig en af hovedårsagerne til, at nogen overhovedet vil lade sig lede af dig. Du skal altså bruge en stærk personlig gennemslagskraft til at vise dine medarbejdere, hvad du brænder for og står for, så de ved, hvorfor de skal lade sig lede af dig. Alt det lærer du på kurset i personlig gennemslagskraft for ledere.

Få en-til-en-sparring efter kurset!

Inkluderet i kursusprisen giver vi dig en solosession af to timers varighed. På den måde sikrer vi, at du får maksimalt udbytte af kurset, så du for alvor kan brænde igennem. Du bestemmer, hvilke områder I skal fokusere på, og du aftaler med underviseren, hvornår det passer dig. Det kan være med det samme efter kurset, eller lige inden din næste vigtige præsentation.

På kurset kommer vi hele vejen rundt:

 • Du lærer at se dig selv udefra, så du bedre forstår din indvirkning på andre
 • Du bliver udfordret, så du fremover er rustet til svære situationer
 • Du træner at være til stede og fremstå med autoritet
 • Du får feedback, på de opgaver du laver
 • Du får indblik i, hvordan din kropsholdning har indflydelse på din udstråling
 • Du bliver trænet i, hvordan du kan tænde en gnist i andre
 • Du lærer retorikkens grundbegreber, så du kan bruge dem til din fordel
 • Du bliver fortrolig med din stemmes potentiale som virkemiddel.

Det var et godt kursus, og underviseren var rigtig god. Man kunne mærke, at hun havde mødt mange af vores udfordringer selv, og det gjorde en forskel.

Bjarne Thyrestrup - Arla Foods

Det var et godt og lærerigt kursus. Ved at ændre min ”stil” har jeg forbedret min overtalelsesevne. Gennem de nye værktøjer jeg har fået på kurset er jeg blevet i stand til at influere hurtigere og mere effektivt.

Bo Østerberg Kristensen - Royal Arctic Line

Det var en super god oplevelse som jeg fik rigtig meget ud af. Jeg har blandt andet fået mange gode input til den nødvendige/svære samtale, og jeg føler at jeg nu er bedre rustet til denne type samtaler.

Anders Skov Michaelsen - Katuaq

Jeg fik meget ud af kurset – god underviser, gode øvelser og værdifuld feedback. Underviseren var rigtig god til at fokusere på de enkelte deltageres styrker og svagheder, og hun var dygtig til at sætte ind der, hvor man kunne gøre tingene bedre. Meget jordnær og praktisk undervisning med god vægt på både teori og praksis.

Kunuk Olsen - Departementet for Finanser og Indenrigsanliggender

Dit udbytte

 • Du bliver fortrolig med din egen fremtoning og indvirkning på folk, så du udstråler både selvsikkerhed og autoritet, uden at være fjendtlig.

 • Du styrker dine overtalelses- og motivationsevner, så du kan engagere dine medarbejdere i at nå de bedste resultater.

 • Du lærer at udtrykke dig bedre. At kommunikere din vilje, men samtidig udvise forståelse for din modparts situation og på den måde foregribe potentielle konflikter.

Din arbejdsplads' udbytte

 • En selvsikker leder skaber tryghed for medarbejderne. Hvis de føler sig trygge med dig, er de mere åbne for nye tiltag eller opgaver, og føler sig generelt mere motiverede på arbejdspladsen.

 • Du bliver bedre til at håndtere konflikter, og kan således afværge eller konfrontere dem som de opstår, og på den måde foregribe potentielle katastrofer. Du kan simpelthen gøre de svære samtaler nemmere.

 • Når du som leder kan kommunikere selvsikkert men samtidig forstående, skaber du et rum for tryghed og fortrolighed med dine medarbejdere. Hvis dine medarbejdere føler, at du hører og forstår dem, bliver deres arbejdsmiljø og arbejdsglæde markant forbedret.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Dya

Dya er ikke bare ekspert i personlig gennemslagskraft – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale.

Dya har mange års erfaring med at undervise i personlig gennemslagskraft i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Hun er uddannet skuespiller og har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent.

Fuld profil

Pris

11.400 kr.
/ eller 9.690 kr. med 15 % kollegarabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale, masser af sparring og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading