calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Dette lederkursus booster jeres evne til at indtage et rum, sætte scenen og få ting til at ske. I får effektive redskaber til at komme ud over rampen og nå jeres medarbejdere.

På dette kursus lærer I at

 • engagere jeres medarbejdere gennem involvering
 • opnå resultater ved at styrke jeres personlige gennemslagskraft
 • fremstå karismatiske og troværdige
 • motivere gennem kommunikation og væremåde
 • bruge jeres personlighed som agent i kommunikationen
 • bruge jeres personlige virkemidler mest optimalt
 • indtage et rum

Tag et soloforløb i "Internt kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere" ligesom medarbejde fra:

 • Dong Energy logo
 • Københavns Kommune Logo
 • Opland logo
 • Siemens logo
 • Royal Arctic logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Hvem bør deltage på dette kursus?

Personlig gennemslagskraft er et must for ledere på alle niveauer.

I har potentialet til at blive karismatiske ledere!

Nogle mennesker er født naturlige ledere. De formår at engagere andre mennesker på en måde, så det virker som om, at de er en del af noget større. Derfor tror man på dem. Ikke alle er født naturlige ledere, men heldigvis besidder alle potentialet til at styrke deres personlige gennemslagskraft som leder.
På lederkurset arbejder vi med, hvordan I kan bruge jeres personlige virkemidler til at fremstå som ledere med vilje, særpræg og lidenskab. Vi arbejder desuden med de retoriske grundprincipper, som I kan bruge til at motivere jeres medarbejdere ved at trække på både personlig troværdighed, følelser og sund fornuft.

En leder skal brænde igennem

Som ledere er I nødt til at brænde igennem med power, passion og engagement. Det er nemlig en af hovedårsagerne til, at nogen overhovedet vil lade sig lede af jer. I skal altså bruge en stærk personlig gennemslagskraft til at vise jeres medarbejdere, hvad I brænder for og står for, så de ved, hvorfor de skal lade sig lede af jer. Alt det lærer I på kurset i personlig gennemslagskraft for ledere.

På lederkurset kommer vi hele vejen rundt:

 • I lærer at se jer selv udefra, så I bedre forstår jeres indvirkning på andre
 • I bliver udfordret, så I fremover er rustet til svære situationer
 • I træner at være til stede og fremstå med autoritet
 • I får feedback, på de opgaver I laver
 • I får indblik i, hvordan jeres kropsholdning har indflydelse på jeres udstråling
 • I bliver trænet i, hvordan I kan tænde en gnist i andre
 • I lærer retorikkens grundbegreber, så I kan bruge dem til jeres fordel
 • I bliver fortrolige med jeres stemmers potentiale som virkemiddel.

Masser af praktiske øvelser

På kurset vil du blive introduceret for et teoretisk aspekt, som du vil afprøve i praksis i form af øvelser. Du vil blive undervist i budskabstræning, nærværstræning og stemmetræning, og få indsigt i din egen kropslige bevidsthed, dit sprogvalg og få træning i feedback. Du vil komme hjem en værktøjskasse fyldt med teoretisk viden og værktøjer, som du kan bruge i praksis.

Det var et godt kursus, og underviseren var rigtig god. Man kunne mærke, at hun havde mødt mange af vores udfordringer selv, og det gjorde en forskel.

Bjarne Thyrestrup - Arla Foods

Det var et godt og lærerigt kursus. Ved at ændre min ”stil” har jeg forbedret min overtalelsesevne. Gennem de nye værktøjer jeg har fået på kurset er jeg blevet i stand til at influere hurtigere og mere effektivt.

Bo Østerberg Kristensen - Royal Arctic Line

Det var en super god oplevelse som jeg fik rigtig meget ud af. Jeg har blandt andet fået mange gode input til den nødvendige/svære samtale, og jeg føler at jeg nu er bedre rustet til denne type samtaler.

Anders Skov Michaelsen - Katuaq

Jeg fik meget ud af kurset – god underviser, gode øvelser og værdifuld feedback. Underviseren var rigtig god til at fokusere på de enkelte deltageres styrker og svagheder, og hun var dygtig til at sætte ind der, hvor man kunne gøre tingene bedre. Meget jordnær og praktisk undervisning med god vægt på både teori og praksis.

Kunuk Olsen - Departementet for Finanser og Indenrigsanliggender

Kurset vil have meget stor indflydelse stor på mit daglige arbejde. Underviseren var super dygtig og havde helt styr på det faglige niveau. Alt var helt i top.

Camilla Rasmussen - UngOdense

Jeres udbytte

 • I bliver fortrolige med jeres egen fremtoning og indvirkning på folk, så I udstråler både selvsikkerhed og autoritet, uden at være fjendtlig.

 • I styrker jeres overtalelses- og motivationsevner, så I kan engagere jeres medarbejdere i at nå de bedste resultater.

 • I lærer at udtrykke jer bedre. At kommunikere jeres vilje, men samtidig udvise forståelse for jeres modparters situation og på den måde foregribe potentielle konflikter.

Jeres arbejdsplads' udbytte

 • En selvsikker leder skaber tryghed for medarbejderne. Hvis de føler sig trygge med jer, er de mere åbne for nye tiltag eller opgaver, og føler sig generelt mere motiverede på arbejdspladsen.

 • I bliver bedre til at håndtere konflikter, og kan således afværge eller konfrontere dem som de opstår, og på den måde foregribe potentielle katastrofer. I kan simpelthen gøre de svære samtaler nemmere.

 • Når I som ledere kan kommunikere selvsikkert men samtidig forstående, skaber I et rum for tryghed og fortrolighed med jeres medarbejdere. Hvis jeres medarbejdere føler, at I hører og forstår dem, bliver deres arbejdsmiljø og arbejdsglæde markant forbedret.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i personlig gennemslagskraft – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale.

Dya har mange års erfaring med at undervise i personlig gennemslagskraft i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Hun er uddannet skuespiller og har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent.

Fuld profil

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af forløbet, varigheden og prisen så det passer til jeres behov.

Kursuskategorier

Loading