calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kurser i kommunikation

24 skarpe kurser i kommunikation - find dit næste kommunikationskursus her!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Course: Improve your presentation skills

Course: Improve your presentation skills

This course helps you improve your presentation skills to make you a charismatic and persuasive presenter. During the course, you will be coached in dealing with several different oral presentation situations such as work presentations, meetings, conferences etc.

OBS: Kurset er for engelsktalende. Skal du præsentere på engelsk, men taler dansk, kan du med fordel vælge kurset “Præsentationsteknik med gennemslagskraft”, hvor der også er fri mulighed for at træne på engelsk.

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Vores lynkursus i grammatik giver dig alt, hvad du behøver for at kunne arbejde effektivt og kompetent med korrekturlæsning. Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og praktisk korrekturlæsning. Arbejdsformen er en god blanding af teoretisk undervisning samt gode råd og tricks fra kernen af korrekturlæsermiljøet. Christel er en af landets absolut dygtigste korrekturlæsere, og hun vil give dig personlig sparring i løbet af kurset. Vil du “blot” være en haj til dansk grammatik, er dette også et kursus for dig.

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Dette kursus i personlig kommunikation og gennemslagskraft vil styrke din evne til effektivt at formidle budskaber på en overbevisende måde. Det er et praktisk orienteret kursus, hvor der lægges vægt på hands-on læring med masser af øvelser, træning og personlig feedback. Kurset er for dig, der vil have større gennemslagskraft i din daglige kommunikation, til møder eller større og mindre præsentationer, uanset om der skal bruges Power-Point eller ej.

Kursuskategorier

Kurser i kommunikation

Find dit næste kommunikationskursus ovenfor!

Vi tilbyder Danmarks (måske) største udvalg af kurser i kommunikation. Lige siden vores etablering i 2008 har kommunikationskurser været et fokusområde for os. Vi lagde ud med en håndfuld kurser i kommunikation, og siden da er palletten af kommunikationskurser vokset, så vi i dag kan tilbyde dig 24 kurser i kommunikation. Så uanset, hvilket kursus i kommunikation du er på udkig efter, har vi et kommunikationskursus til dig.

Kommunikationskurser med power!

Vi ansætter kun de absolut bedste undervisere til vores kurser i kommunikation! Vores undervisere er passionerede, fagligt stærke og brænder for at gøre en forskel ift. din kommunikation - hvad enten du skal på et kursus i skriftlig kommunikation eller et kursus i mundtlig kommunikation.

Danmark har brug for stærke kurser i kommunikation

Kommunikation gennemsyrer arbejdslivet. Du kan derfor nemt tage på et nyt kursus i kommunikation en gang om året og stadig ikke nå at lære det hele!
Loading