calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Temadag: Undgå stress på arbejdspladsen

En inspirerende temadag for ledere, teams og afdelinger!

I får hele pakken på temadagen:

  • Indblik i hvordan I spotter stress
  • Redskaber til stresshåndtering og øvelse i at bruge dem i praksis
  • Viden om stressfremkaldende faktorer i jeres egen arbejdsdag
  • Ideer til effektive arbejdsgange der går uden om stressfælden
  • Indblik i hvad stress gør ved jeres kolleger – og jer selv
  • Er I et lederteam får I lederperspektivet på effektiv stresshåndtering i en afdeling
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Ring på telefon 70 278 279 eller send en mail til info@arosbusinessacademy.dk og få en snak om, hvordan netop jeres temadag om stress på arbejdspladsen skal se ud.

Hvem bør overveje temadagen?

Temadagen er målrettet lederteams, afdelinger og hele arbejdspladser, der ønsker at blive klogere på stress og stresshåndtering. Fx:

  • Afdelinger der oplever stress i en presset hverdag
  • Arbejdspladser der står foran forandringer, og vil undgå stress i implementeringen
  • Ledere eller lederteams der vil forhindre stress blandt medarbejdere, eller lære at håndtere det konstruktivt
  • Nye teams der vil godt og stressfrit fra start i deres samarbejde.

Få en effektiv arbejdsdag – uden stress!

Stress er en tilstand, der efterhånden er svær at komme uden om – de fleste er bekendt med fænomenet i et eller andet omfang. Men stress er ikke en forudsætning, man bare skal acceptere på en arbejdsplads. På denne temadag for ledere, teams og afdelinger bliver I klogere på stress, og I lærer, hvordan det forebygges og spottes – så I kan få en effektiv arbejdsdag uden stress!

Undgå at travlhed bliver til stress

Stress er et kompliceret fænomen, og der er mange ting, man må holde sig for øje for at undgå, at den daglige travlhed bliver til stress. På temadagen arbejder vi med, hvordan I spotter tegn på stress hos jeres medarbejdere og jer selv, og I får konkrete værktøjer til at forhindre stressen I at overtage jeres hverdag. Grænsen mellem travlhed og stress er hårfin – og I bliver eksperter i at balancere den!

Stress rammer hele arbejdspladsen

Et tilfælde af stress er ikke bare skadeligt for den kollega, det går ud over – det rammer hele arbejdspladsen, hvis en medarbejder går ned med stress. På temadagen lærer I dynamikkerne i de stressfremkaldende faktorer at kende, så I kan afvæbne stressen og gøre den til konstruktiv effektivitet. Vi arbejder med stress som fænomen gennem forskellige praktiske øvelser, og I bliver klogere på, hvad stress gør ved både krop og sind, og hvordan man tackler den.

Det var et rigtig godt kursus. Budskabet blev leveret på underholdende men kompetent vis, og teorien var hængt op på meget relevante cases. Kurset får stor indflydelse for mit fremtidige arbejdsliv.

Peter Frank - Telenor

Meget høj kvalitet. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde.

Lotte Neergaard Jacobsen - Arla Foods Ingredients

Temadag: Undgå stress på arbejdspladsen

Temadagen om stressforebyggelse og stresshåndtering afholdes over en arbejdsdag. Der kan suppleres med opfølgning og efterfølgende sparring. Vi udarbejder den præcise udformning af kurset sammen med jer, så temadagen bliver tilpasset netop jeres behov.

Deltagerantal

Det er helt op til jer, hvor mange I vil deltage. Uanset om I vil være 5 eller 500 bliver temadagen formet efter deltagerne, så alle får noget ud af det.

Kursuskategorier

Loading