calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

35.000 danskere sygemeldes hver dag med stress. Tilmeld jer dette kursus og undgå, at jeres arbejdsplads rammes unødigt af stress!

Det får I på dette kursus

 • Indsigt i forskellen på kortvarig påvirkning og langvarig belastning
 • Viden om, hvordan I spotter en medarbejder med stress
 • Værktøjer til at hjælpe en stresset medarbejder – før det går galt
 • Tjeklisten, der fortæller jer, om jeres arbejdsplads er stressrobust eller stressfremkaldende
 • Konkrete metoder, der reducerer stress på arbejdspladsen
 • Det der skal til for at skabe gode rammer for jeres medarbejdere – og jer selv.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kursets pris og specifikke indhold aftales i dialog med jer.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

35.000 danskere sygemeldes hver dag med stress i følge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. I bør deltage på lederkurset hvis I vil sikre, at jeres arbejdsplads forbliver stressrobust i en stadig mere stressbelastet verden.  Kurset er også for jer, der allerede har spottet de første tegn på stress i hverdagen. Kurset er også særdeles relevant for medarbejdere i HR, som gerne vil have viden om, hvordan man kan indføre arbejdsgange, der reducerer stress.

Konkrete redskaber, der virker mod stress

Stress er efterhånden en folkesygdom, og alle har haft berøring med det på den ene eller den anden måde. Derfor har de fleste også en holdning til det eller en mirakelkur a la: “man skal bare…”. Men der er faktisk gode og afprøvede redskaber til at håndtere jeres og andres stress – og dem får I her på vores lederkursus i at skabe en stressrobust arbejdsplads!

Kan I spotte stress-symptomerne?

Det kan være svært at skelne langvarig stress fra forbigående travlhed, for det er selvfølgelig helt ok at have travle perioder. Stress kan være et farligt felt at navigere i, og det kan være svært for en medarbejder at blive konfronteret med begyndende symptomer på stress, før han eller hun selv har erkendt det. Men det er her, at I skal træde i karakter i rollen som leder. Det er jer, der sidder med ansvaret for at hjælpe jeres medarbejdere.

Vær tydelig i jeres ledelseskommunikation og undgå stress

Meget stress opstår på baggrund af  kommunikationen mellem leder og medarbejdere, fordi lederen ikke kommunikerer så klart, som vedkommende tror. Jeres medarbejdere er måske i tvivl om, hvad der forventes af dem, og det skaber frustration og i sidste instans kan det ende med stress. På kurset vil vi komme ind på, hvordan I kan kommunikere bedre, så fejltolkninger undgås.

Så tag på kursus i stressrobust arbejdsplads og lær stresshåndtering, der faktisk virker!

Jeres udbytte

 • Jeres palet med lederkompetencer bliver udvidet med en af de væsentligste kompetencer for en moderne leder: at reducere stress

 • I vil blive i stand til at tackle en medarbejder, der allerede har stress

 • I bliver bedre til at kommunikere klart og tydeligt

Jeres arbejdsplads' udbytte

 • I lærer at spotte symptomerne på stress i opløbet, og det kan spare både jer, jeres arbejdsplads og jeres medarbejdere for omkostningerne ved en kollega sygemeldt af stress - såvel økonomiske som sociale.

 • I bliver i stand til at skabe et bedre arbejdsmiljø, fordi de forskellige arbejdsgange og rutiner er tilrettelagt på en robust måde, der minimerer risikoen for stress.

 • I opbygger en arbejdsplads med et solidt fundament for arbejdsglæde og motivation, og det skaber en stærk følelse af et godt fælles projekt - og det kan mærkes på kontoret i lang tid!

Programmet for kurset

 • Det handler om at kunne mærke sig selv. Du lærer, hvordan du kan skabe ro og overblik for dig selv og andre.
 • På dette punkt går vi bagom og ser nærmere på, hvad begrebet stress rummer set i et psykologisk, fysiologisk og socialt perspektiv​.
 • Hvordan spotter I stress i tide? Vi stiller skarpt på faresignalerne for stress, og hvordan medarbejdere kan reagere forskelligt?​
 • Du får viden om, hvordan I fremmer trivsel og forebygger stress gennem et godt psykisk arbejdsmiljø.
 • Førstehjælp til arbejdspladsen. Du lærer, hvordan du som leder kan håndtere stress.
 • Vi arbejder med, hvordan du håndterer en stressramt medarbejder, der er på kanten til en sygemelding. Du får råd til, hvordan du sammensætter et godt forløb, der giver mulighed for restitution.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading