calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Svensk på jobbet – soloforløb

Bliv jättebra til svensk med dette intensive soloforløb. Vores arbejde tager udgangspunkt i forskellene mellem svensk og dansk og giver dig et solidt svensk ordforråd. På den måde kan du bedre kommunikere med dine svenske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.

Det får du på kurset:

 • Træning i at tale og forstå svensk
 • Et godt ordforråd inden for svensk forretningssprog og dit eget faglige område
 • Komplet viden om svensk udtale
 • Viden om, hvilke fordomme om svenskerne, der holder vand
 • Fortrolighed med e-mails på svensk
 • Individuel feedback på dit svenske
 • Kendskab til høflighedsformer på svensk 

Tag et soloforløb i "Svensk på jobbet – soloforløb" ligesom medarbejde fra:

 • Hoya logo
 • Telia logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Kursets målgruppe

Målgruppen for dette kursus er dels danske medarbejdere, der arbejder i Sverige, dels danskere, der har svenske kolleger, svenske samarbejdspartnere eller svenske kunder. Du behøver ikke at kunne tale svensk for at deltage.    

Ikke flere misforståelser!

Det stiller store krav til dine sproglige formåen, når du som dansker skal arbejde og kommunikere professionelt med vores nordiske naboer. Sproglige misforståelser kan nemt føre til store fejl i dit arbejde, og selv den mindste kulturelle sprogforskel kan i værste fald ende ud i samarbejdskonflikter og måske endda forsinkede eller mislykkede projekter.

Svensk til alle situationer

Dette intensive soloforløb i svensk stiller netop skarpt på din mundtlige kommunikation. Sammen med underviseren udvikler du din viden og værktøjer udi det svenske sprog og ruster dig til at kommunikere på møder, over telefon, på e-mail, til konferencen og foran kaffemaskinen.

Få aflivet eller bekræftet myterne om svenskerne

Vi danskere har mange farverige fordomme om svenskerne – og de har lige så mange fordomme om os! Men har vi overhovedet noget at have dem i? På kurset træner du ikke kun dit svensk, du bliver også klogere på de kulturelle forskelle mellem Sverige og Danmark, og hvilken betydning de kan få for jeres faglige samarbejde.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Kurset giver dig en solid basisviden om det svenske sprog og et godt fagligt ordforråd. Kurset er samtidig meget praktisk anlagt; gennem samtaleøvelser og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder, og du får masser af sparring undervejs.

 

Dit udbytte

 • Du får et grundlæggende kendskab til det sprog, der bliver talt i det svenske erhvervsliv. Derudover vil du blive præsenteret for de svenske fagtermer, der bliver brugt i netop dit felt.

 • Når du får et dybere kendskab til svensk erhvervskultur, og din kommunikation bliver mere klar og konkret, vil dit arbejde automatisk blive mere effektivt.

 • Dine nye kompetencer vil give din en forbedret selvtillid, når du formulerer dig skriftligt og mundtligt på svensk.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en ekspert i det svenske sprog, der effektivt kan varetage arbejdsopgaver, der ellers ville blive kompliceret af sprogbarrieren.

 • Din arbejdsgiver får en kompetent mødeleder og oplægsholder, der kan arbejde internt og eksternt på professionelt svensk. Når virksomhedens repræsenteres klart med brug af relevante termer, øger det virksomhedens troværdighed, hvilket er centralt for at opretholde gode kunderelationer.

 • Når du kommer tilbage efter kurset, vil du være en central vidensbank, som resten af din arbejdsplads kan konsultere. Din ekspertviden om det generelle svenske erhvervsliv, og jeres specifikke felt, bliver et aktiv for hele virksomheden.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Underviser hos Aros Business Academy, Magnus

Magnus

Magnus har læst litteraturvidenskab og skandinaviske sprog ved Lunds Universitet og Københavns Universitet – og så er han svensker!

Han har mere end 20 års erfaring med undervisning af danske medarbejdere i svensk erhvervssprog og –kultur.

Magnus er engageret og passioneret omkring sin undervisning, og han går op i, at den enkelte kursist får mødt sit specifikke sproglige behov i undervisningen.

magnus@aroskurser.dk 

Fuld profil

Kontakt os og få et tilbud!

Få et tilbud

Kursuskategorier

Loading