calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Online kommakursus:
Effektiv e-learning

Få et virksomhedsabonnement til vores unikke kommakursus, og bliv let og effektivt kommafejlene kvit en gang for alle – på hele arbejdspladsen!

I får alt, hvad I behøver!

  • en komplet gennemgang af alle danske kommaregler
  • 20 effektive lektioner og 100 forskellige øvelser!
  • et login som I kan bruge hvor som helst og når som helst
  • større sikkerhed når I skriver arbejdsrelaterede tekster
  • et diplom på jeres nye, skarpe evner til at sætte komma
  • let, effektiv og korrekt skriftlig kommunikation.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

599 kr. for en enkelt licens / 9.000 kr. for hele arbejdspladsen i 12 mdr. / Priser ekskl. moms.

Kontakt os og få et tilbud

Alle prisen er ekskl. moms. Se kommakursus.dk for mere information og for at komme igang med din første kommalektion!

Hvem bør købe et abonnement?

ALLE virksomheder eller afdelinger, der tager deres skriftlige kommunikation og brand seriøst, bør tegne et abonnement på vores helt unikke online kommakursus. For kun 9000 kr. ekskl. moms om året sikrer I hele arbejdspladsen et effektiv skriftligt boost! Se mere på kommakursus.dk

100 kommaøvelser – når det passer jer!

Vi har i samarbejde med førende danske kommaeksperter udviklet et online kommakursus, der effektivt træner jer i alle danske kommaregler. I får 100 forskellige øvelser fordelt på 20 lektioner. Og hvordan skal I så få tid til at nå igennem alle de øvelser? Det er heldigvis nemt nok. For med vores koncept kan I begynde på kurset, når det passer jer, fx I en pause eller når I kommer hjem fra arbejde. Og lander en hastemail i indbakken eller skal ungerne puttes, kan I altid sætte kurset på pause og vende tilbage, når I igen får tid.

Lad os klare det administrative

Aldrig har det været lettere at få en hel virksomhed til at sætte kommaerne rigtigt. Vores abonnementløsning sparer jer nemlig for en hel masse administrativt bøvl. Køber I et abonnement, får I ubegrænset adgang gennem én enkelt kode. Alle medarbejdere kan bruge koden til at oprette et personligt login til sig selv, og så er det ellers bare at nørde løs med de 100 kommaøvelser.

Abonnementet koster kun 9.000 kr. ekskl. moms årligt, og det kan opsiges helt frem til 30 dage før abonnement-årets udløb. Send en mail til komma@arosbusinessacademy.dk, og få et abonnement til jeres virksomhed, eller besøg kommakursus.dk og tilmeld jer via formularen.

Kursets varighed er fuldt fleksibel. Mange vælger en dag (typisk 9-16). Det er op til jer, hvor længe kurset skal vare, og om den skal stå for sig selv eller være en del af et større arrangement.

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading