calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Skriv levende og kreative tekster

På dette kreative skrivekursus får I spidset blyanten, så teksterne fanger jeres læsere!

På kurset lærer I at

 • arbejde med jeres skriveteknik, så jeres tekster bliver levende og varierede
 • (gen)finde eller forøge glæden ved at skrive
 • få øje for, hvad der skaber en god og sprudlende tekst, der samtidig sælger budskabet
 • skrive til modtageren og ikke til jer selv
 • komme godt fra start i skriveprocessen – og også helt i mål
 • anvende forskellige kneb til at komme videre, når du går i stå.

 

Tag på kursus i "Skriv levende og kreative tekster" ligesom medarbejdere fra:

 • Københavns Kommune Logo
 • Nykredit logo
 • TV2 logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for jer, der ønsker at finde ny energi og få input til din skrivning. Kurset er eksempelvis relevant for folk, der arbejder med marketing og salg, informations- og kommunikationsmedarbejdere, ansatte i kommuner eller offentlige styrelser og alle andre, der arbejder med skriftlig kommunikation.

Bedre tekster og sjovere skrivearbejde

Vi kender det alle sammen – der er gået havregrød i arbejdsdagen, og skrivningen er blevet en lidt anstrengende, rutinepræget proces. På kurset får I indsigt i, hvad der skal til for, at skriveprocessen igen bliver sjov og frugtbar, uden at det går på kompromis med resultaterne.

Kreative tekster er effektive tekster

Det er ikke længere nok med flotte billeder og kortfattede beskrivelser, hvis I vil gøre indtryk på en potentiel kunde. Før I kan sælge, skal I fange og fastholde jeres læser. Det gør I ved at skrive levende. Jeres kreativitet er den sikreste vej mod succesfuld kommunikation og gode resultater. På kurset får I en masse skrivetekniske greb, der gør jeres tekster mere levende, uanset om det er en invitation, en annonce, et salgsbrev, et brev til borgeren eller en brochure.

I får fyldt rygsækken op med effektive kneb

Selvom du skriver tekster til dit arbejde, er fantasien alligevel et af dine vigtigste redskaber, når du vil skabe en levende tekst. Derfor vil en god portion af undervisningen handle om, hvordan I kan få liv i jeres slumrende fantasi og bruge den til at undersøge, hvad sproget egentlig kan. I får lov til at eksperimentere med sprudlende og kreativ skrivning, og i løbet af kurset arbejder I jer hen imod en tone, I kan bruge i jeres daglige arbejde. I drager hjem med en bunke af gode råd og fif, som I kan bruge til at skabe den slags tekster, som jeres læsere ikke kan slippe igen.

Fuldkomment fantastisk, givende og inspirerende kursusforløb. Alt fungerede godt - opgaver, vidensdeling og undervisning. Kurset har forbedret min forståelse af formidlingsteknikker, og jeg har genfundet troen på, at jeg kan skrive.

Sofie Falkenberg Buhl - Københavns Kommune

Godt og udbytterigt kursus og super god og inspirerende undervisning, tilpasset vores behov. Jeg har fået gode inputs til mine skriverier, og kurset har allerede haft indflydelse på måden hvorpå jeg griber mine skriveopgaver an.

Tina Fugl - Nykredit

Kurset var af høj kvalitet, og det var ret intenst, fordi vi kun var 5 på holdet. Ingen kunne sidde og gemme sig på bagerste række, og jeg synes at vi alle fik brudt nogle grænser og afprøvet discipliner, der var nye for os. Jeg bilder mig selv ind, at kurset har fået mig til at skrive mere præcist.

Troels Barreth - TV2

Kurset var af høj kvalitet. Jeg har fået nye vinkler på tekstskrivning, og ideer til ny skriveteknik.

Britta Kjer - F. Salling

Kursus præget af en meget kompetent og indlevende underviser. Det vil have stor indflydelse på, hvordan jeg skriver mine fremtidige tekster.

Brian Sangill - Hvide Sande Shipyard

Jeg er positivt overrasket over, hvor meget jeg alligevel blev skubbet i gang på kun to dage. Men mere end noget andet så gav kurset mig en masse inspiration, hvor jeg var løbet tør og lysten til at komme ud over stepperne, hvor jeg ellers var gået i stå.

Anna Welin Meesenburg - Glad Fagskole

Jeres udbytte

 • Hele din skriveprocess får et friskt pust, der giver jer skrivelysten tilbage. I får lov at kombinere nye teknikker med sprudlende fantasi på en måde, der gør det sjovt at skrive igen.

 • Jeres generelle skriveteknik forbedres, fordi I får redskaberne til at skrive levende og fængende tekster på tværs af genrer.

 • I finder jeres egen personlige stil, der giver jer selvsikkerheden til at skrive de tekster som virkelig slår igennem. I bliver med andre ord stærkere formidlere.

Jeres arbejdsgivers udbytte

 • Virksomheden får en bedre formidler på holdet, der er bevidst om vigtigheden af fængende tekster, og som ikke mindst ved hvordan man skriver dem! På den måde styrkes både den interne og eksterne skriftlige kommunikation.

 • Bedre tekster giver bedre resultater. Med en medarbejder der formår at kommunikere målrettet og levende, vil I mærke en klart større interesse og tilslutning fra kunder og læsere.

 • Selve processen bag tekstarbejdet optimeres markant, fordi I som formidlere både bliver mere effektive og professionelle i jeres skriveproces.

Kursets undervisere tager hånd om jeres læring!

For os handler alting om, at I får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til jeres forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at I let kan bruge jeres nye redskaber og jeres nye viden der, hvor I er.

Tilmeld jer kurset, og få et gratis e-kursus!

Når I tilmelder dig dette kursus, sender vi jer vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading