calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Lynkursus i grammatik og kommatering

Dette er et kursus for dig, der én gang for alle vil have styr på grammatikken, kommaerne og de sproglige faldgruber på dansk. Vi kommer hele vejen rundt om komma, stavning og typiske sproglige fejl.

Det får du på dette kursus:

 • Kendskab til de mest udbredte stavefejl og redskaber til at undgå dem
 • En grundig gennemgang af kommareglerne
 • Bevidsthed om dit sprog
 • Faglig sikkerhed i at korrekturlæse både andres og egne tekster
 • Forøget tryghed og glæde ved at skrive tekster
 • En gratis brugerlicens til Aros Business Academys online kommakursus med mere end 100 øvelser.

Tag på vores kurser i grammatik og kommatering som medarbejdere fra ...

 • TV2 logo
 • Kræftens Bekæmpelse logo
 • Skatteministeriet logo
 • Danmarks Tekniske Univeersitet logo
 • Miljø- og Fødevareministeriet logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

22. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
5.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i korrekt skriftligt dansk er for dig, der søger en markant forbedring af din stavning og din grammatiske forståelse. Hvis du kan svare klart og entydigt på nedenstående spørgsmål, er kurset ikke noget for dig:

 

 • Hvordan sætter man startkomma?
 • Hvornår hedder det ”hans”, og hvornår hedder det ”sin”?
 • Hvad er forskellen på ”nogle” og ”nogen”?
 • Hvad er korrekt: ”vi finansierer det” eller ”vi finansiere det”?
 • Hedder det ”to teams” eller ”to team”?
 • Hvad er korrekt: ”Grethe’s grillbar” eller ”Grethes grillbar”?
 • Hvad er forskellen på ”udenfor” og ”uden for”?
 • Hvordan forkorter man ”for eksempel”?
 • Hedder det ”en firmaprofil” eller ”en firma profil”?

Få styr på sproget nu!

Hvis du arbejder med at skrive tekster på den ene eller den anden måde, har du formentlig mærket, hvordan tvivl og forvirring om kommatering og stavning kan være anstrengende og frustrerende. Det kan gøre tekstarbejdet besværligt og endda påvirke din generelle arbejdsglæde. Og ikke nok med det – undersøgelser har vist, at stave- og kommafejl påvirker virksomhedens image negativt. Der er altså al mulig grund til at få helt styr på sproget.

Du vil formentlig få mange ahaoplevelser

Den gode tekst er grundlæggende set kendetegnet ved, at grammatikken sidder lige i skabet. Men den danske retskrivning kan være svær, og den ændrer sig jævnligt, fordi sproget udvikler sig. Hvad er egentlig ”det nye komma” – og findes det overhovedet endnu? På kurset får du en gang for alle svar på bl.a. dette spørgsmål, og du får masser af ny viden med dig hjem. Du bliver desuden udstyret med en række konkrete redskaber og huskeregler, som gør det nemmere for dig at skrive fejlfrit dansk.

Kurset giver jer gratis adgang til et omfattende online kommakursus!

Som deltager på kurset i korrekt kommatering og tegnsætning giver vi jer en årslicens til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser. Så har I rig mulighed for at nørde igennem med jeres nye kommaviden hjemmefra efter kurset! Kurset har en værdi af 595 kr. ekskl. moms.

Høj kvalitet og en meget kompetent underviser. Jeg har fået større bevisthed omkring kommasætning og endelsers korrekthed.

Bettina Skaaning - Københavns Kommune

Det særlige ved dette kursus var formidlingen af alle de regler, vi lærte. Det blev gjort på en meget professionel, overskuelig og anvendelig måde og kurset vil helt klart have stor indflydelse på mit arbejde. Jeg har lært helt konkrete værktøjer til at skrive korrekt dansk, som jeg allerede har nået at bruge i mit arbejde. Underviseren håndterede formidlingen perfekt.

Steffen Hindhede Kristensen - Miljøstyrelsen

Perfekt kursus med meget stor indflydelse!

Lene Boholm - Dansk Metal

Meget professionelt kursus med stor indflydelse. Underviseren var fantastisk og dygtig til at tilpasse sin undervisning til os.

Evy Grønvall - Finansforbundet

Kurset var af høj kvalitet. Vi kom rundt om ALLE mine ønskede problemstillinger samtidig med, at jeg fik meget mere brugbar viden.

Trine Lykkegaard - Herning Bibliotekerne

Godt kursusindhold og en dygtig instruktør, der tog udgangspunkt i vores individuelle problemstillinger. Kurset vil have stor indflydelse i forhold til de tekster, jeg skriver.

Marina Gunst - Københavns Politi

Det var et fantastisk godt kursus af meget høj kvalitet. Rammerne var perfekte og underviseren var meget dygtig. Jeg har lært at sætte komma og andre tegn. Jeg kan allerede nu mærke en forskel og en tryghed, når jeg skriver. Det tager ikke lang tid for mig at scanne teksten og sætte tegn. Underviseren var fantastisk god til at formidle det faglige samtidig med, at der var en god blanding af teori og løsning af opgaver.

Britt Lindy Knudsen - FredericiaC

Kurset har givet mig en større skriftlig selvsikkerhed. Jeg har fået bugt med de fejl, jeg tidligere lavede, og jeg har lært, hvor jeg fortsat skal være opmærksom. Rigtig godt kursus med en underviser, der var dygtig til at fokusere på hver enkelt deltager.

Louisa Moestrup - Halsnæs Kommune

Kurset vil have en stor indflydelse på mit arbejde, og alle fremtidige produkter vil uden tvivl bære præg af kurset. Vi havde en super dygtig underviser, der formåede at forme kurset efter kursisternes behov.

Lone Gram-Nielsen - Forsvaret

Underviseren var utrolig skarp og meget nærværende. Et kursus helt i top!

Pia Ibsen - Dansk Metal

Det var et fantastisk kursus, som jeg har stor glæde af. Det er blevet sjovere at skrive, og jeg arbejder meget hurtigere – sparer 2-3 arbejdsdage hver måned. Læreren var utrolig velforberedt, men også velvidende og dygtigt til at dele ud af sin viden. Det var en god oplevelse at kunne spørge om alt og få brugbare svar.

Peter Brinch - Selvstændig

Topkvalitet. Præcist målrettet til vores niveau og behov. Den vigtigste pointe var egentlig, at når vi havde vanskeligt ved at sætte kommaet, så hang det næsten altid sammen med, at det var dårligt sprog - som kunne skrives enklere og klarere. Jeg er blevet sikrere i min kommasætning, og det har yderligere skærpet min sproglige bevidsthed.

Michael Thorberg - BL - Danmarks Almene Boliger

En rigtig god oplevelse. Kurset var af høj kvalitet - meget intenst og udbytterigt. Kurset har været til stor gavn.

Louise Kroløkke Lythje - TRE-FOR

Det var et rigtig godt kursus. Underviseren var interessant at lytte til. Jeg har fået styr på kommareglerne, og jeg kan mærke allerede i dag, at jeg er mere opmærksom på dem – jeg kommer til at sende nogle mere forståelige mails i fremtiden.

Ida Engelund - PlanEnergi

Et rigtig godt og udbytterigt kursus, hvor jeg har fået styr på kommareglerne og er blevet mere sikker på mine evner. Kurset vil have stor indflydelse på mit arbejde!

Anne Kathrine Clinton - Skatteministeriet

Dit udbytte

 • Du bliver markant bedre til dansk retskrivning og kommatering og får alle forudsætningerne for at kunne skrive fejlfrit.

 • Du bliver sikker i din skriftlige kommunikation, og du kan udtrykke dig på skrift med større frihed, glæde og sikkerhed.

 • Du vil kunne koncentrere dig bedre om andre arbejdsopgaver, når du har lettere ved stavning og kommatering.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Alle virksomheder har gavn af, at deres ansatte kan skrive korrekt dansk. Det sender et seriøst og professionelt signal såvel i den interne som i den eksterne kommunikation.

 • De af dine medarbejdere, der ikke har været på kurset, kan spørge dig til råds om sproglige usikkerheder, så I i fællesskab kan løfte jeres sproglige niveau.

 • Din nye viden og dine nye evner kan udnyttes til mange udvidede arbejdsområder – du kan eksempelvis gennemgå jeres hjemmeside eller andet skriftligt materiale for de værste fejl.

Programmet for kurset

 • Vi gennemgår grundlæggende sætningsforståelse, og du lærer at kende forskel på hoved- og ledsætninger.
 • Vi går i dybden med de forskellige typer kommatering – både med og uden startkomma.
 • Vi øver os i at bruge relevante ordbøger og opslagsværker.
 • Vi arbejder med bl.a. sammensætninger, homofoner, genitiv og forkortelser.
 • Vi ser på typiske fejl og udfordringer, og du får konkrete råd til, hvordan du undgår dem.
 • Vi laver en masse øvelser undervejs.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, dine nye kompetencer og din nye viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et internt kursus hos jer selv!

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk. Direkte: 3175 2054

Christian Skriv korrekt dansk

Christian

Christian er sprogekspert og har mange års erfaring som korrekturlæser, sprogunderviser og oversætter. Han har en kandidatuddannelse i lingvistik, der har givet ham en dyb (nogle ville måske sige nørdet) indsigt i det danske sprog. Han underviser i øjenhøjde med humor og med fokus på, hvad deltagerne har behov for.

christian@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Tilmeld dig kurset

22. april 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
11. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
28. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
30. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
19. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
21. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading