calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

IT, digitale medier & web

Styrk både din egen og arbejdspladsens værdi og effektivitet med et kursus inden for IT og digitale medier!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursus: Grundlæggende Excel VBA

Kursus: Grundlæggende Excel VBA

Dette kursus klæder dig på til at automatisere dit arbejde i Excel med VBA programmering, så du kan blive en mere effektiv medarbejder. På kurset får du fyldt din værktøjskasse med effektive redskaber til at arbejde med programmering i Excel. Vi arbejder indledningsvis med programmering med makroer i Excel, hvilket giver dig indsigt i programmeringssproget. Du lærer desuden at opstille automatiserede rutiner med indbyggede løkker og betingelser samt dialog bokse til brugerinput eller brugerinformation.

Video til nettet og sociale medier

Video til nettet og sociale medier

Få helt styr på videomediets kommunikationsmuligheder, og hvordan I får mest muligt ud af dem, om det så er i forbindelse med branding, præsentationer, events eller noget helt fjerde. I lærer at udnytte videoens fulde potentiale samt teknikken bag.  På dette kursus får I indblik i de mange muligheder og fordele video giver, og I får også selv lov at prøve kræfter med dem gennem praktiske øvelser og opgaver.

Kursuskategorier

IT, digitale medier & web

Forbedre dine IT-kompetencer med et kursus i IT eller et kursus i digitale medier

I dag kræver de fleste jobfunktioner, at du har gode IT-kompetencer. Vi tilbyder IT-kurser på flere niveauer, så lige meget om du søger et IT-kursus på begynderniveau eller et mere avanceret niveau, så har vi det rette kursus til dig.

Kursus i Excel

Er du nybegynder i Excel? Eller er du mere rutineret? Så har vi forskellige Excel kurser alt efter, hvilket niveau du er på. Hvis du derimod hellere vil have en Excel uddannelse, så kan du også finde denne uddannelse i Excel på siden.

Kursus i Microsoft Office

Kunne du derimod tænke dig et kursus i Microsoft Office, f.eks. et kursus i PowerPoint, så er har vi også flere muligheder for det.

Kursus i SEO

Du kan også komme på kursus i SEO, og lære, hvordan I kommer til at ligge i toppen af Google-søgninger. På dette kursus i søgemaskineoptimering, lærer du om alt inden for søgeordsanalyse, linkbuilding osv.

Internt kursus i MS Office eller intern Excel uddannelse

Vores kurser og uddannelser inden for IT kan også køres som interne kurser og uddannelser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus eller intern uddannelse, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus eller uddannelse i IT kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus eller uddannelse i IT, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading