calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Digitale medier

Øg din værdi med et kursus inden for digitale medier!

Liste over kurser

Kursus: Skriv til nettet – bedre webkommunikation

Kursus: Skriv til nettet – bedre webkommunikation

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering! Dette kursus i webkommunikation gør dig til ekspert i at skrive funktionelle og interessante webtekster. På kurset får du også en gennemgang af webkommunikationen på dit eget website.

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring er for dig, der gerne vil blive blandt de skarpeste inden for nogle af tidens mest værdifulde og efterspurgte kompetencer. Undervisningen tilpasses dit niveau. Det er derfor underordnet, om du føler dig ny i det digitale, eller du allerede er erfaren og gerne vil blive endnu dygtigere.

Kursus: Kickstart jeres nyhedsbrev!

Kursus: Kickstart jeres nyhedsbrev!

E-mail nyhedsbreve virker måske som et beskedent kommunikationsværktøj, men faktisk er de stadig den absolut bedste måde at nå ud til læsere og kunder på! Med e-mail nyhedsbrevet har du en effektiv og billig kanal til at udsende dit budskab eller produkt.

Kursus: Prezi-kursus: Effektfulde præsentationer

Kursus: Prezi-kursus: Effektfulde præsentationer

Få et komplet kursus i, hvordan du bruger tidens mest imponerende præsentationsværktøj, som får et traditionelt slideshow til at ligne en stentavle. På dette kursus bliver du undervist af en af landets førende eksperter, som viser dig præcist, hvordan du bruger Prezi til at lave virksomhedens mest beundringsværdige præsentation!

Kursus: Content Marketing

Kursus: Content Marketing

Content Marketing er den mest effektive måde at skabe både interesse og loyalitet omkring jeres produkt. Og med interesse og loyalitet kommer også salg! Det eneste, det kræver, er et knivskarpt content i jeres marketing. Det lærer du på kurset i Content Marketing.

Kursus i søgemaskineoptimering

Kursus i søgemaskineoptimering

Det er tid til at give din online markedsføring et kæmpe boost! Få styr på SEO og lær hvordan du kommer til tops i Google-søgninger. På dette kursus i søgemaskineoptimering bliver du undervist af en af landets førende eksperter inden for søgeordsanalyse, linkbuilding og den gyldne vej mod side 1 på Google!

Video til nettet og sociale medier

Video til nettet og sociale medier

Få helt styr på videomediets kommunikationsmuligheder, og hvordan I får mest muligt ud af dem, om det så er i forbindelse med branding, præsentationer, events eller noget helt fjerde. I lærer at udnytte videoens fulde potentiale samt teknikken bag.  På dette kursus får I indblik i de mange muligheder og fordele video giver, og I får også selv lov at prøve kræfter med dem gennem praktiske øvelser og opgaver.

Kursuskategorier

Loading