calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Temadage

Find inspiration til jeres kommende temadag eller personaledag her!

Liste over kurser

Temadag om god intern kommunikation

Temadag om god intern kommunikation

Vores inspirerende temadag giver jer redskaber til at forstå hinanden og kommunikere konstruktivt, hvor samarbejdet er gået i hårdknude. Stærk intern kommunikation skaber trivsel og effektivitet på arbejdspladsen!

Temadag: 360 graders brandtjek

Temadag: 360 graders brandtjek

Et klart defineret og vel-implementeret brand giver høj værdi på bundlinjen. Men kun hvis det hænger sammen 360 grader rundt.
På denne workshop vil vi sammen kaste et kritisk blik på jeres brand og finde kreative løsninger til, hvordan det kan leve i harmoni på de forskellige platforme.

Temadøgn: Innovation i praksis

Temadøgn: Innovation i praksis

Forbered jer på et spændende og involverende temadøgn med innovation i højsædet! Hvad enten I er et team, en ledergruppe eller en hel afdeling, er innovationsworkshoppen jeres springbræt mod en mere innovativ arbejdsgang.

Kursus: Forstå kulturer og undgå konflikter

Kursus: Forstå kulturer og undgå konflikter

Hvis man kender særprægene i sin egen kultur, så har man en kæmpe fordel ift. til ham, der ikke gør. Hvis man derudover også kender særprægene i sin kollegas kultur, så har man en enorm social kompetence, som kan blive afgørende i tilspidsede situationer. På denne temadag udvikler vi denne kompetence.

Kursuskategorier

Loading