Kurset giver 5 ECTS-point og er udviklet sammen med professor i psykologi Mads Hermansen. Fyld værktøjskassen med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd, og skab resultater i din organisation! Gennem 6 måneder vil du på dette ambitiøse kursusforløb møde 6 danske psykologer og praktikere, der tager dig helt fra den klassiske psykologi til moderne psykologi.
De 5 bedste grunde til at tage MasterClass i Psykologi
Du får en teoretisk og praksisrettet efteruddannelse, der giver dig en grundig indføring i psykologiens verden
Du lærer om gruppedynamikker, adfærdsdesign, tankefælder, nudging, systemisk tænkning, narrativitet, kognition, læring, kommunikation, persontyper, resiliens, stress, konflikter, relationsopbygning, forandringsledelse, motivation, trivsel og meget mere
Du bliver introduceret til socialpsykologi, organisationspsykologi, personlighedspsykologi, forandringspsykologi, positiv psykologi, behaviorisme, økonomisk psykologi, kognitionspsykologi og udviklingspsykologi
Du kommer gennem et ambitiøst pensum, der kombinerer klassisk akademisk litteratur med moderne case-baserede tekster skrevet af førende danske og udenlandske forskere og eksperter. Pensum er primært på dansk
Hvis du tager eksamen, vil du få 5 ECTS-point
Og sidst, men ikke mindst: Du bliver en mere reflekteret og værdifuld medarbejder, der forstår komplekse sammenhænge på arbejdspladsen og forstår at optimere dit eget og andres arbejdsliv.
Vi afholder kurser og uddannelser for hele erhvervslivet, bl.a. ...
97,9 %
af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.
Tilmeld dig kurset
Startdato: 26. september kl. 9.00-17.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 26. september
Modul 2: 24. oktober
Modul 3: 22. november
Modul 4: 9. januar
Modul 5: 6. februar
Modul 6: 5. marts
Aros Konference, København
Startdato: 27. september kl. 9.00-17.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Dette kursus i psykologi er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.
Du behøver ikke at have forudgående erfaring med psykologi. MasterClass i Psykologi er nemlig designet til at give dig en faglig viden om psykologiske teorier, som du kan omsætte til din hverdag, uanset om du arbejder med fx kommunikation og salg, HR, ledelse eller noget helt fjerde.
Udviklet sammen med professor i psykologi Mads Hermansen
Denne efteruddannelse i psykologi er udviklet i et tæt samarbejde med professor i psykologi Mads Hermansen. Han er forfatter til mere end 200 bøger og artikler inden for det psykologiske fagområde. Og hans bøger er blevet solgt i over 70.000 eksemplarer. Mads Hermansen har været professor ved Copenhagen Business School, lektor på Danmarks Pædagogiske Universitet, institutleder på Syddansk Universitet og er i dag professor ved Universitetet Agder i Norge.
Uddannelsen giver dig 5 ECTS-point!
Når du har bestået eksamen, får du 5 ECTS-point. Formelt betyder det, at du – ud over at få et eksamensbevis fra os – får eksamensbevis på faget “Organisationspsykologi og ledelse” fra den offentlige uddannelsesinstitution Zealand. Pointene kan i hovedreglen bruges, hvis du gerne vil tage (eller er i gang med at tage) en længere efteruddannelse, fx en diplomuddannelse (læs mere om eksamen længere nede).
Fra traditionel psykologi til aktuelle problemstillinger
Man kan ikke sige psykologi, uden at tankerne ledes hen på Freud og Jung. Og bare rolig, på vores MasterClass i Psykologi kommer du naturligvis til at møde grundlæggerne af den klassiske psykologi. Når det er sagt, så er resten af psykologiuddannelsen spækket med teori og praksis, der forholder sig til den moderne psykes problemstillinger: stress, konflikthåndtering, selvudvikling, forandringer og samarbejde.
Det handler ikke kun om følelser
Det er ikke kun i terapirummet, i parforholdet, i HR-afdelingen eller på teambuildingkurset at viden om menneskets psyke og tankemønstre kan være altafgørende. Psykologisk indsigt er også et effektivt redskab til at forstå, hvorfor mennesker og målgrupper handler, som de gør, i forretningssammenhænge. Det betyder, at du med de rette psykologiske værktøjer kan lave mere målrettede kommunikationskampagner, skarpere salgsindsatser og bedre ledelse. I videoen herunder kan du se et eksempel på adfærdspsykologi fra kursets pensum:
Hør to tidligere deltagere fortælle om psykologikurset
Undervisning, øvelser, studiegruppe og pensum – sådan er uddannelsen opbygget!
MasterClass i Psykologi er bygget op over 6 moduler fordelt over 6 måneder. Forud for hver undervisningsdag skal du læse et pensum på cirka 200-300 sider. Og efter hver undervisningsdag får du nogle individuelle øvelser, og du skal mødes med din studiegruppe (både øvelser og studiegruppe er dog valgfri).
Det er et rigtigt stærkt kursusforløb med relevant indhold, super kombination af teori og praksis, gode øvelser og tid til refleksion.
Jens Juliussen - Trans Nordic Tours
Meget fagligt dygtige og engagerede undervisere!
Lotte Bol - Guldborgsund Forsyning
Kurset får absolut en anbefaling fra mig! Jeg synes, at det faglige niveau har været højt og der har været en god bredde i de psykologiske emner. Hvis man prioriterer kurset, deltager aktivt og læser pensum, så får man kæmpe stort udbytte af den - og det gælder både arbejdsmæssigt og privat.
Stine Lavigné - Tivoli
Det har været seks virkelig gode moduler! Det er meget forskellige undervisere, som på hver deres måde har bidraget til at dette kursus i psykologi er supergodt at have med i bagagen. Jeg bruger allerede en del af denne nye viden i mit daglige virke.
Mette Birwe - CRH Concrete A/S
Såvel indhold som undervisning har været fremragende, og lige det jeg havde sat næsen op efter. Alt i alt et skønt kursus, som også har været med til at sætte retning for mit fremtidige valg af arbejdsområder.
Louise Brandstrup - Viborg Kommune
Fantastiske undervisere, som er engagerede og top motiverede til at dele ud af deres faglige viden. Jeg har allerede nu fået meget ny viden og er også blevet en del rigere personligt, hvilket er den bedste ”gave” for mig.
Vicki Gehrt - Børnehuset Solgården
Jeg har nærmest lyst til at tage kurset igen, så jeg er meget positiv over hele forløbet. Jeg har lært utrolig meget og har fået en kæmpe ballast med mig. Professor Mads Hermansen er simpelthen fantastisk, og underviseren formåede på sidste modul at kæde alle modulerne sammen.
Nanna Olin Kryger - Kryger Fitness ApS
Et rigtig godt og spændende kursusforløb. Meget kompetente og velforberedte undervisere og rigeligt med godt undervisningsmateriale.
Sanne Eckhaus - Keofitt A/S
Jeg har oplevet spændende pensum, dygtige undervisere og et fantastisk frirum, hvor man kunne nyde at få fyldt viden på. Lokaliteterne har også været fantastiske.
Pia Walter Christensen - Aabenraa Kommune
Top professionelt med fantastisk gode, inspirerende og kompetente undervisere! Jeg er simpelthen begejstret og har allerede anbefalet Masterclass i Psykologi til nogle kolleger. Det har været et lærerigt forløb, med positive forstyrrelser til mit (arbejds)liv, ligesom det har givet mig nye perspektiver på min ledelsespraksis.
Annette Lysgaard - Kriminalforsorgen
Fantastisk kursus med gode undervisere og et spændende materiale. Kurset dækker et kæmpe område, og vil uden tvivl give anledning til nye overvejelser og deraf også indsatser i mit arbejde.
Søren Lyngsø - HOFOR A/S
Dit udbytte af kurset
Du får en grundig viden om både traditionel og moderne psykologisk teori og praksis, som du kan bruge i både professionel og privat sammenhæng.
Du får en langt bedre forståelse af dine egne og andres tankemønstre. På den måde bliver du i stand til at handle mere hensigtsmæssigt, fordi du ved, hvorfor folk gør, som de gør.
Du bliver undervist af nogle af landets førende eksperter, der sikrer, at du får et kompetenceløft, du kan trække på resten af din karriere.
Din arbejdsgivers udbytte af kurset
Din arbejdsgiver får en vigtig sparringspartner, der forstår den menneskelige psyke, menneskelige relationer og menneskelig adfærd.
Din arbejdsgiver får en medarbejder, der kan udvikle arbejdspladsen i retning af bedre samarbejde, bedre relationer (både internt og eksternt) og en sundere arbejdskultur.
Din arbejdsplads vil i takt med implementeringen af den nye viden opnå målbare resultater på medarbejdertilfredshed, kundetilfredshed, borgertilfredshed, omsætning eller bundlinje.
Psykologi-kursets modul 1:
Systemisk og narrativ tænkning
Vi har alle sammen prøvet, at en samtale går skævt eller, at samarbejdet går i hårdknude. Spørgsmålet er, hvordan vi forstår det, der sker i situationen og relationen? Og om vores forståelser hæmmer eller fremmer mulighederne for at komme godt videre sammen?
Vi mennesker er meningsskabende væsener, der hele tiden er i gang med at finde hoved og hale i vores oplevelser. Hvad sker der her? Hvad synes vi om det? Hvad kan, skal og bør vi gøre? De systemiske og narrative teorier har en helt særlig måde at forstå organisationer på – nemlig som komplekse kommunikationsprocesser – og det gør dem særligt velegnede til at styrke kommunikation og samarbejdsrelationer i organisationer.
I den systemiske tænkning får vi særligt øje på den indbyrdes forbundethed i organisationen og på, at vi er medskabere af hinandens handlinger. I den narrative tænkning får vi øje på de fortællinger, vi gør brug af, når vi skaber mening og handler i hverdagens situationer, og hvordan disse fortællinger har afgørende indflydelse på, hvilke resultater vi kan skabe hver for sig og sammen.
Det arbejder vi med på modulet:
Kort indledende indføring i psykologiens historie og de vigtigste grundidéer i psykologien
Introduktion til systemisk og narrativ tænkning i organisationer
Grundideen om sprogets skabende kraft: Hvordan påvirker sprog og kommunikation vores identitet, relationer og resultatskabelse?
Metoder til at udforske og omforme problematiske fortællinger og kommunikationsmønstre
Forskellen på lineære og cirkulære forståelsesformer
Lavpraktiske greb til gode hverdagssamtaler
Kursusdagens underviser: Michala Schnoor (læs mere om hende nedenfor).
Psykologi-kursets modul 2:
Personlighedspsykologi og socialpsykologi
Personlighedspsykologien og socialpsykologien giver dig indsigt i personlighedstyper, handlemønstre og sociale dynamikker. Du bliver skarpere til at se bag om andres og egen adfærd – og du går således et spadestik dybere ift. at forstå, hvorfor andre gør, som de gør.
På dette modul arbejder vi med, hvorfor vi gør, som vi gør – og hvilken betydning det har i vores samarbejde i dagligdagen både arbejdsmæssigt, men også privat.
Gennem arbejdet med personlighedspsykologi og socialpsykologi vil du få vigtig viden og indsigt i dig selv og andres personlighedstyper, handlemønstre og reaktioner.
Det arbejder vi med på modulet:
De forskellige personlighedsteorier (og personlighedstyper)
Overblik over de klassiske teoretikere inden for feltet: Erik Erikson, B.F. Skinner, Freud, Hans Eysenck og flere af de seneste teorier
Introduktion til arbejdsmarkedets mange personlighedstests – hvad er deres styrker og svagheder, og hvilke psykologiske grundantagelser bygger de på?
Konfliktende personlighedstyper
Indføring i videnskaben om løgne – og kunsten at spotte en løgn
Gruppedynamikker, roller og kulturer
The Big Five – personlighedstræk
Socialpsykologiske eksperimenter
Sammenhænge mellem identitet og arbejdsliv.
Kursusdagens underviser: Charlotte Skeel (læs mere om hende nedenfor).
Psykologi-kursets modul 3:
Adfærdspsykologi
Når vi går ned og handler, ender vi ofte med at lægge dobbelt så mange varer i kurven, end vi havde planlagt – også selvom vi har skrevet en indkøbsliste. Hvad er det lige, der får os til at afvige fra planen?
Vi mennesker træffer beslutninger hele tiden. Når vi er på arbejde, i vores fritid og nogle gange uden, at vi lægger mærke til det. Vores beslutninger påvirkes af vores miljø, vores basale behov og ikke mindst af sociale og psykologiske mekanismer. Ved at lære at forstå, hvad der påvirker os, kan du gennem kommunikation i højere grad styre, hvordan du er med til at påvirke den måde, andre mennesker træffer beslutninger på og agerer i hverdagen.
På modul 3 arbejder vi med et analyseframework bestående af 9 adfærdsdrivere. Disse gør det muligt for dig at forstå, hvad der påvirker adfærd og udgør på samme tid en værktøjskasse for dig, så du selv kan begynde at udvikle adfærdsændrende kommunikation og adfærdsforandrende indsatser.
Det arbejder vi med på modulet:
Adfærdsdesign (og nudging)
Learnings fra adfærdsøkonomien
Kognitive biases og heuristikker
Hvad påvirker menneskelige beslutninger?
Hvordan påvirker du andres adfærd?
Metoder til at undersøge adfærd
Kommunikationens rolle i adfærdsdesign
Adfærdshjulet – et pragmatisk framework.
Kursusdagens underviser: Thor Ridderhaugen (læs mere om ham nedenfor).
Psykologi-kursets modul 4:
Positiv psykologi, robusthed og optimal trivsel
Den positive psykologi studerer optimal menneskelig trivsel, som det udfolder sig hos individet, i grupper, på arbejdspladsen og samfundets institutioner som eksempelvis skolen.
Mens mange ikke-psykologer tror, at der er tale om en helt ny psykologi, er det vigtigt at huske, at den positive psykologi hviler tungt på såvel klassisk kognitiv psykologi som humanistisk psykologi. Resiliensforskningen, eller forskning inden for mental robusthed, er et område som særligt den positive psykologi har fokuseret på – med det udgangspunkt at undersøge teoretiske og empiriske modeller, der kan forklare, hvorfor nogle individer klarer sig godt selv under ekstreme situationer, mens andre udvikler psykiske lidelser.
Modul 4 introducerer dig til den positive psykologi, dens metoder og giver et indblik i den del af forskningen, der har særlig relevans for arbejdslivet.
Det arbejder vi med på modulet:
Introduktion til positiv psykologi – historie, genstandsområde og metoder
Stress og hjernen på overarbejde: Hvad sker der med hjernen, når vi kommer under pres?
PERMA-faktorerne og optimal menneskelig trivsel
Resiliensforskningens fire bølger
Tankefælder og hvordan man undgår dem – betydningen af vores indre beliefs og overbevisninger
Kultivering af positive følelser i en presset hverdag.
Samarbejdsrelationer og konkurrence i en performancekultur.
Styrkeperspektiver og engagement
Din egen mentale sundhed – strategier der sikrer, at du holder dig motiveret.
Kursusdagens underviser: Eva Hertz (læs mere om hende nedenfor).
Psykologi-kursets modul 5:
Forandringspsykologi
Mennesket er grundlæggende særdeles omstillingsparat, men i både hverdagslivet og arbejdslivet foregår der efterhånden gennemgribende påvirkninger og forandringer – kan psyken overhovedet følge med?
En række studier peger på, at store forandringer er den væsentligste kilde til stress. Dette kan have en række utilsigtede konsekvenser i form af blandt andet opbrud i menneskelige relationer og ændrede opgavefunktioner. Det kræver således ofte en høj grad af psykisk fleksibilitet at gå på arbejde samt at opretholde trivslen, når hverdagen er karakteriseret ved uforudsigelighed og en konstant strøm af nye tiltag og for mange en høj intensitet af både arbejdsmæssige og private opgaver.
Modul 5 handler om menneskets tilgang til forandringer i personlige forhold og på arbejdspladsen, både i leder- og medarbejderrollen. Og hvordan de spiller ind i et samfund med et stigende fokus på produktivitet, effektivitet og performance.
Det arbejder vi med på modulet:
Psykologiske perspektiver på forandringer
Menneskelige reaktioner på forandring
Stress – det postmoderne traume?
De indre psykiske strukturer i det komplekse liv og arbejdsliv
Relationskompetencer og forandringer
Leder-medarbejder dynamikker
Psykologisk fleksibilitet
Flowtriggers i arbejdslivet
Karriere, arbejdsliv og at forblive “langtidsfrisk”.
Kursusdagens underviser: Henriette Cranil (læs mere om hende nedenfor).
Psykologi-kursets modul 6:
Kognition, læring og motivation
I dette modul skaber vi overblik over hjælpsomme forståelser af læring og motivation med henblik på bedre at kunne analysere og handle aktivt. Indgangsdøren til undervisningen vil være dine egne oplevede glæder og udfordringer med læring og motivation – samt et systematisk overblik over feltet.
På en måde er dette modul det mest omfangsrige af dem alle. Det handler nemlig om udfordringer med levet liv. Det skal nu ikke forhindre os i med krum hals at arbejde os igennem relevante forståelser af hvordan liv, læring og lyst kan håndteres og forstås.
Værktøjerne og den teoretiske ramme hjælper dig til at finde egen motivation og styrke din egen læring gennem hele livet. Men de hjælper dig også til at hjælpe andre og at styrke læring og motivation på din egen arbejdsplads.
Modulet arbejder primært med følgende spørgsmål:
Hvordan hænger liv, motivation og læring sammen?
Hvordan ser udvalget af teorier om læring og motivation ud? Og hvad er fordele og ulemper ved de forskellige forståelser?
Narrativ læringsteori og selvbestemmelsesteori er to af de mest potente forståelsesrammer, så dem undersøger vi mere grundigt specielt i forhold håndtering af udfordringer med eget (arbejds)liv, ledelse og samarbejde.
Hvordan hænger læring og motivation sammen med personlighedstræk og de måder (den læringsstil) man helst vil arbejde sig igennem opgaverne med?
Hvordan faciliterer man mest optimalt andres (og egen) læring og motivationsudvikling?
Kursusdagens underviser: Professor Mads Hermansen (læs mere om ham nedenfor).
Fagligt stærkt pensum – og primært på dansk
Forud for hver af uddannelsens seks undervisningsdage vil du få cirka 300 sider, som du kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det kan godt lade sig gøre. Også selvom du ikke er vant til at læse meget. Og også selvom du har travlt.
Pensum består udelukkende af bøger, artikler og uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Desuden er det med ganske få undtagelser på dansk (ellers på engelsk). Pensum og materiale indgår i prisen for uddannelsen, og det vil blive udleveret ved starten af din MasterClass. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op mod uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.
For os handler denne MasterClass i Psykologi om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig og din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din MasterClass i Psykologi. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).
Få masser af sparring i din studiegruppe
Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af kurset. Studiegrupperne giver dig mulighed for at vende pensum og øvelser – og for at få masser af sparring på din egen situation og rolle som leder. Det er frivilligt, om du deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort læringsudbytte.
Eksamen
Eksamen på MasterClass i Psykologi består af fire elementer:
Virtuel workshop om opgaveskrivning (2 timer)
Udarbejdelse af kort skriftlig synopsis (som oplæg til mundtlig eksamen)
2 timers personlig, virtuel vejledning
Mundtlig eksamen, der afvikles virtuelt.
Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på MasterClass i Psykologi. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 4 ud af 6 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis samt 5 ECTS point.
Mulighed for betaling via Bruttolønsordning
Hvis du selv skal betale for psykologi-kurset og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.
Charlotte er praktiserende psykolog og erhvervspsykolog samt fungerende ekspert i psykologi for blandt andet Danmarks Radio og Dagbladet Børsen. Hun holder desuden jævnligt foredrag om psykologi eller er at finde som skribent i forskellige dagblade.
Charlotte er cand.psych. fra Københavns Universitet og har i en årrække selv fungeret som ekstern lektor på Ålborg Universitet. Derudover har hun en lang række certificeringer og specialuddannelser inden for personlighedtests, supervision og familieterapi. Denne kombination af teoretisk viden, erhvervserfaring og praktisk undervisningserfaring gør, at Charlotte har de helt optimale forudsætninger for at give dig et mærkbart kompetenceløft.
Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder, og har været ekstern lektor i positiv psykologi ved Aarhus Universitet. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed og har udviklet det evidensbaserede MRT® Mental robusthedstræningsprogram.
Til daglig arbejder Eva med udvikling af mentalt robuste ledere, medarbejdere og organisationer samt forebyggelse af stress. Hun tilbyder også psykologisk samtalebehandling og samarbejder med diverse sundhedsforsikringer, herunder Falck Health Care, Mølholm Forsikring og Dansk Sundhedssikring.
Henriette er autoriseret psykolog fra Københavns Universitet og har næsten 20 års erfaring som både psykolog og leder i den offentlige og private sektor. Hun arbejder aktivt med at skabe positiv forandring og bedre trivsel både på individuelt og organisatorisk niveau.
Henriette har et solidt fagligt fundament, og både hendes undervisning og arbejde har et videnskabeligt belæg fra klinisk psykologi, arbejdsmedicinske undersøgelser og organisationsmæssig forskning.
Michala er psykolog (cand.psych.aut.) og forfatter til bestselleren ”Narrativ organisationsudvikling – at forme fælles mening og handling”.
Hun har de seneste 12 år arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i både Danmark og udlandet – og sideløbende med terapeutiske samtaleforløb. Og hun publicerer løbende artikler om ledelse, HR og organisationsudvikling.
Til daglig arbejder Michala i konsulenthuset Organisation og har tidligere varetaget strategiske HR-funktioner i Novo Nordisk som HR-Partner og projektleder.
Hun har desuden arbejdet i konsulenthusene LEAD – enter next level og Haslebo & Partnere.
Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden.
Mads har desuden erfaring som redaktør og konsulent ved forlagene Alinea og Klim, og står bag udarbejdelsen af flere uddannelser for blandt andet Danmarks Lærerhøjskole, Danmarks Pædagogiske Universitet, Aarhus Universitet og CBS. Til daglig er Mads ansat som professor i psykologi ved Universitetet Agder i Norge
Når det kommer til adfærd og de sommetider mærkværdige beslutninger, vi mennesker tager, er Thor manden, der skaber mening med galskaben. Han har nemlig mange års erfaring som adfærdsrådgiver og ekspert i adfærdsdesign for større danske virksomheder.
Thor har desuden fungeret som ekspert på programmet Detektor på DR2, samt som kreativ direktør for nudgingbureauet Decision Design. Her har han med stor succes været med til at udvikle en lang række initiativer om nudging og adfærdsdesign for både private og offentlige virksomheder.
Thor er uddannet inden for psykologi og tværkulturelle studier ved København Universitet, Roskilde Universitetscenter og Universidad Nacional de Colombia.
Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. bøger, eksamen med ECTS-points og udsøgt forplejning på alle kursets undervisningsdage. Betaling 21 dage før kursets start.
Varighed: 6 måneder med blandt andet 6 undervisningsdage
Tilmeld dig kurset
Startdato: 26. september 2023 kl. 9.00-17.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 26. september
Modul 2: 24. oktober
Modul 3: 22. november
Modul 4: 9. januar
Modul 5: 6. februar
Modul 6: 5. marts
Aros Konference, København
Startdato: 27. september 2023 kl. 9.00-17.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder om kommunikation GRATIS!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev (som 28.576 andre videbegærlige), og få dit eksemplar af vores e-bog “99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation” – samt tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre. Ved tilmelding accepterer du vores databetingelser.