calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

ChatGPT: Optimér jeres daglige arbejde, og skab bedre resultater!

Tag på kursus i ChatGPT, og få konkrete idéer til, hvor I selv skal sætte ind!

De 8 bedste grunde til at tage med på ChatGPT-kurset:

 1. Effektivisering: Du finder ud af, hvordan ChatGPT kan automatisere og effektivisere mange af jeres daglige opgaver og forretningssystemer.
 2. Personlig udvikling: Du udvikler nye færdigheder, der ikke kun er relevante nu, men også i den nærmeste fremtid, da sprogmodeller fortsat vil forme teknologiens fremtid.
 3. Tidsbesparelse: Du vil opleve, hvordan ChatGPT kan minimere tidsforbruget på besvarelse af spørgsmål, indholdsgenerering og dataanalyse.
 4. Innovationsmuligheder: Du udforsker nye måder at integrere ChatGPT i jeres produkter, tjenester eller interne processer for at skabe innovativ værdi.
 5. Forståelse af teknologien: Du dykker ned i, hvordan ChatGPT virker, så du kan bruge det mere effektivt og sikkert.
 6. Netværk: Du møder ligesindede og udveksler ideer.
 7. Etik og sikkerhed: Du bliver udstyret med viden om de etiske overvejelser og sikkerhedsforanstaltninger, der følger med anvendelsen af avancerede sprogmodeller.
 8. Konkurrencefordel: I en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig, giver det dig en fordel at være på forkant med den nyeste teknologi.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

20. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
6.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kurset vil være perfekt til dig, der ...

… interesserer dig for emnet og er nysgerrig efter at forstå ChatGPT på et dybere plan – og forstå, hvad ChatGPT kan gøre for lige præcis din arbejdsplads.

Du skal have oprettet en ChatGPT-konto inden kurset, og vi anbefaler også, at du opgraderer til den betalte version (cirka 120 kr. om måneden) – dog ikke et krav.

Programmet for dagen

 

Introduktion og velkomst

 • Introduktioner og oversigt
 • Lidt om deltagerne i rummet
 • Forventninger og mål med dette ChatGPT-kursus.

Selve kurset

 • Introduktion til AI, chatbots og ChatGPT
 • Opsætning og konfiguration af ChatGPT
 • Adgang til kursusmaterialer
 • Den perfekte ChatGPT-prompt
 • Excel og generering af kode
 • Vision
 • Browse med Bing
 • Advanced Data Analysis
 • Etik og datasikkerhed i AI
 • Introduktion til Dall-E 3.

Afslutning og opsummering 

 • Kursusgennemgang og centrale pointer
 • Opsummering af de vigtigste punkter dækket i ChatGPT-kurset
 • Diskutere de vigtigste takeaways for dig og dine meddeltagere.

Dit udbytte

 • Du får værdifulde færdigheder inden for ChatGPT og sprogmodellering, hvilket gør dig mere alsidig i din nuværende jobrolle og styrker dine karrieremuligheder.

 • Med den viden, du får fra kurset, kan du foreslå nye måder at implementere ChatGPT i arbejdspladsens drift, hvilket kan føre til innovative løsninger og forbedringer.

 • Ud over at få færdigheder, der direkte relaterer sig til jobbet, kan deltagelse i et dette ChatGPT-kursus også bidrage til personlig og professionel udvikling.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Øget effektivitet: Med forståelse af ChatGPT kan I implementere automatiserede løsninger, som kan strømline arbejdsprocesser og øge effektiviteten.

 • Innovationsmuligheder: Med viden om ChatGPT's muligheder kan I udvikle innovative ideer til, hvordan teknologien kan integreres i virksomhedens operationer.

 • Konkurrencefordel: At være på forkant med teknologi som ChatGPT kan give jer en fordel i forhold til konkurrenter, der endnu ikke har udnyttet teknologien.

 

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette CharGPT-kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette ChatGPT-kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et ChatGPT-kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

anders jensen, chatgpt

Anders (en af disse to)

Anders er en anerkendt ekspert i ChatGPT (og AI i det hele taget). Han har skabt sig et navn på YouTube, hvor hans pædagogiske instruktionsvideoer om emner som Power Automate og ChatGPT har mere end 7,5 millioner visninger. Han har modtaget flere “Most Valuable Professional”-titler, og han er en meget efterspurgt instruktør inden for ChatGPT.

Fuld profil
Jan Langdeel Pettit chatgpt

Jan (en af disse to)

Jan er en meget erfaren specialist inden for ChatGPT og AI. Han har tidligere haft roller som Tech Lead og Business Intelligence Specialist hos Nykredit og Pensionskassen for Akademikere og har erfaring som udvikler i forskellige startups. Undervisning har altid været en passion for Jan. Allerede under sine studier på DTU begyndte han at undervise. I dag kombinerer Jan sin dybe tekniske AI-viden med sin passion for at undervise og gøre tingene håndgribelige og direkte anvendelige i praksis.

Fuld profil

Pris

6.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Tilmeld dig kurset

20. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
4. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
7. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
30. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
4. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
24. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading