calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra “Kickstart jeres nyhedsbreve!”: Forfør kunderne i dine nyhedsbreve

  • 2888

Nyhedsbreve er verdens bedste og billigste metode til at få nye kunder og skabe salg. Det lærer du at udnytte på vores Kursus: Kickstart jeres nyhedsbrev!

Der ligger et kæmpemæssigt potentiale i nyhedsbreve. Du skal bare huske, at nyhedsbrevet ikke er et salgsbrev! Det skal altid indeholde værdifuld information for læserne. I det lange løb vil det styrke dit brand og skabe indirekte salg.

  1. Giv en god grund → Nyhedsbrevets succes er afhængig af tilmeldinger. Giv folk en god grund til at melde sig til. Anvend fx din ekspertviden til at levere relevant information.
  2. Kun ét budskab pr. nyhedsbrev → E-mails bliver oftest læst utålmodigt og skimmet hurtigt. Hold dig til ét klart budskab, og lad det fremgå af alle tekstens elementer.
  3. Hav et ”call-to-action” → Mails vil ofte have læseren til at udføre én bestemt handling, som fx at klikke sig ind på en hjemmeside. Fremhæv tydeligt, hvad du linker til, og sørg for, at det er netop denne side, læseren kommer ind på.
  4. Husk dit PS → De fleste læser det, der står i PS, og mange springer faktisk direkte derned. Brug derfor nyhedsbrevets PS til at understøtte e-mailens budskab, og gentag gerne e-mailens call-to-action.
  5. Gør nyhedsbrevet mobilvenligt → Mange e-mails bliver læst på en smartphone eller tablet. Derfor er det vigtigt, at dine e-mails ikke er så grafisk avancerede, at de ikke kan læses på telefonen.

Du kan også klikke her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.