calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra “Præsentationsteknik”: Skriv gode taler – og levér dem rigtigt

  • 3734

Vil du lave en præsentation, der ikke er tør, men levende og informativ? Det og meget mere lærer du på vores Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Når du holder taler, skal du have troværdighed og være overbevisende i din argumentation. Ellers bliver det svært at fastholde dine lyttere.

  1. Sæt dig i deres stol → Tilpas fx de metaforer og billeder, du bruger i dit sprog til dit specifikke publikum. Det knytter bånd mellem dig og dem.
  2. Drop skuespillet → Prøver du at spille en rolle, vil folk som regel gennemskue det ret hurtigt. Stol på dine evner og vær dig selv. Det skaber tillid og troværdighed.
  3. Lyt til kritik → De værste talere er dem, der bare fejer kritik af vejen. Forhold dig i stedet åbent og anerkendende – det viser overskud og ærlighed.
  4. Tilpas dit budskab til situationen → Din tale fungerer ikke på samme måde i forskellige situationer. Så tilpas den! Det skaber nærvær, og får lytterne til at slappe af, så de faktisk lytter til, hvad du har at sige.
  5. Husk din krop → Øjenkontakt, smil og en rank ryg betyder næsten lige så meget som dine ord. Så husk dit kropsprog, din mimik og din gestik, og brug dem til din fordel.

Du kan også klikke her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.