calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Vibeke

Vibeke har Danmarks reneste skrivebord og 48 timer i døgnet. Og så er hun Danmarks skarpeste specialist i planlægning og effektivitet. Hun har hands on erfaring med, hvor stor en forskel personlig planlægning og effektivitet kan gøre for en travl arbejdsdag. Hun har arbejdet mange år som chefkonsulent og projektleder med fokus på optimering af arbejdsprocesser. Hun ved, hvad der helt konkret kan gøre en forskel – og hvad der bare fylder mere rod på skrivebordet.

Som underviser formår Vibeke at holde et skarpt blik for den enkelte deltager. Hun har erfaring med tids- og opgavestyring på både ledelses- og medarbejderniveau.

Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.

vibeke@aroskurser.dk

 

Godt kursus – underviseren var dygtig til at tilpasse både undervisning og materiale til kursisterne. Det var godt at hun brugte sine egne erfaringer i undervisningen.

Insight Building Automation - Chris Lodahl

Kursuskategorier

Loading