calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Få personlig sparring på hele pakken: kropssprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og autenticitet!

Få alt, hvad du skal bruge:

 • Lær hvordan du får folk til at lytte til hvert ord, du siger
 • Bliv en troværdig og autentisk oplægsholder
 • Lær hvordan du tøjrer din nervøsitet
 • Få selvtillid til at improvisere, og frigør dig fra dit manuskript
 • Få et stærkt kropssprog
 • Vind fuld kontrol over din egen stemme
 • Brug storytelling og gør dine pointer levende
 • Lær at bruge de tre grundlæggende appelformer ethos, logos og pathos
 • Lær hvordan du gør PowerPoint til din hjælper – og ikke omvendt!

Tag på kursus i "Præsentationsteknik med gennemslagskraft" ligesom medarbejdere fra:

 • Arla logo
 • KMD logo
 • samsung logo
 • Nordea logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

8 kr.

Prisen er eksklusive moms. Prisen er inkl. en miniguide om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset i præsentationsteknik er for dig, der ser potentialet i at blive en oplægsholder i verdensklasse. Styrker du din præsentationsteknik, styrker du ligeledes din personlige gennemslagskraft. Kurset er både for erfarne og mindre erfarne oplægsholdere.

Få den helt rigtige effekt på dit publikum

Ved du, hvordan du fremstår i publikums øjne, når du giver en præsentation? Eller har du mest fokus på indholdet i det, du skal tale om? Det kan vi lave om på! På kurset lærer du de små tricks, der fra start opbygger dig som en troværdig person i dit publikums bevidsthed. Du lærer også de tre grundlæggende måder, hvorpå du kan appellere til dit publikum og vinde tilslutning til det, du siger. På den måde lærer vi dig at præsentere, sådan at det, du står og siger, ikke bare er faktuelt korrekt, men også har den rigtige virkning på dit publikum.

Vores ekspert gør dig til en fantastisk oplægsholder!

Hvis du virkelig vil udvikle din præsentationsteknik, så skal du have en dygtig instruktør, der kan kigge på dig og sige lige præcis, hvad netop DU kan gøre for at få større gennemslagskraft. Vi har sådan en instruktør! På kurset skal du selv præsentere, mens du får råd og vejledning fra en af Danmarks førende eksperter i præsentationsteknik. Hun kan lære dig lige præcis de teknikker, som du mangler for at blive en fremragende oplægsholder. 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i præsentationsteknik får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Fremstå både karismatisk og troværdig

På dette kursus lærer du at lave præsentationer, der ikke kun informerer, men som også inspirerer og engagerer. Præsentationer om seriøse emner behøver nemlig ikke være kedelige og upersonlige. På kurset lærer du derfor at formulere dig på en måde, så du tager ejerskab for det, du siger. Dermed fremstår du mere autentisk og troværdig, og du vil derfor opnå en langt større gennemslagskraft.

Efter kurset vil dine præsentationer ramme plet

Din værktøjskasse bliver fyldt helt op – uanset hvilke kompetencer, du mangler at have i den. Kurset behandler alt fra stemmeføring, kropssprog og nervøsitet til strukturering, formulering og appelformer. Det hele bliver øvet i praksis, så du bliver helt køreklar, og du vil efter kurset give præsentationer, der altid er selvsikre, interessante og overbevisende!

Det er et af de bedste kurser, jeg har været på - og det er ikke så få gennem årene. Jeg har fået rigtigt meget med mig, som jeg kan implementere i både arbejdsliv og privatliv

Kristine Jørgensen - KMD

Kurset var super og meget udbytterigt. Det har givet mig en del mere selvtillid og ro på i mine præsentationer, hvilket i sidste ende gør, at jeg har mere ro på og virker mere professionel i min udstråling.

Kenneth Broberg - Samsung

Det var en spændende oplevelse, der samtidig udfordrede mig. Jeg har fået en masse værktøjer jeg kan drage nytte af både personligt og fagligt. Underviseren var rigtig god, og hun udfordrede os i stoffet hele tiden, hvilket skabte god dynamik.

Pia Bonitz - Arla Foods

Dit udbytte

 • Du vil gå til dine præsentationer med større sikkerhed og uden nervøsitet. Du vil ikke være nervøs for, at din stemmeføring og dit kropssprog virker uhensigtsmæssigt på dit publikum.

 • Du vil blive bevidst om de retoriske tricks og principper, der gør et budskab overbevisende. Du vil kunne levere forslag, på en måde så folk lytter til dem og får lyst til at implementere dem.

 • Du vil lære at ramme plet med dine formuleringer og ikke tale forbi dine tilhørere, fordi du på kurset bliver trænet i at tilpasse din præsentation til det publikum, du står foran.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed vil få det fulde potentiale ud af dig, fordi du lærer, hvordan du præsenterer dine forslag og ideer helt klart, således at alle kan forstå dem og se deres potentiale.

 • Moralen og gejsten bliver øget af, at du giver spændende og motiverende præsentationer. Dine kollegaer vil også kunne hente inspiration hos dig til forbedring af deres egne præsentationer.

 • Med dette kursus er det slut med de triste præsentationer, der spilder folks arbejdstid, fordi de sidder og lytter til en præsentation, som de ikke får et reelt udbytte af.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Dya Hauch (underviser)

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er uddannet skuespiller og arbejder sideløbende med sin undervisning som skuespiller. Hun har blandt andet medvirket i tv-serien “Klovn”, og i 2016 blev hun nomineret til en Bodil for sin optræden i filmen “Lang Historie Kort”. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Dya vil være din underviser i København.

Fuld profil
Brita sorthvid

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

brita@aroskurser.dk 

Fuld profil

Næste kursus

10. – 11. januar kl. 9-16

Aros Konference, København: Fredericiagade 15

 

29. – 30. januar kl. 9-16

Hotel Comwell, Aarhus

 

18. – 19. april kl. 9-16

Aros Konference, København: Fredericiagade 15

 

28. – 29. maj kl. 9-16

Hotel Comwell, Aarhus

Kursuskategorier

Loading