calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Grammatik & Korrekturlæsning

Find dit kursus i grammatik og korrekturlæsning her!

Liste over kurser

Kursus: Skriv korrekt dansk

Kursus: Skriv korrekt dansk

Dette er et kursus for dig, der én gang for alle vil have styr på grammatikken og de sproglige faldgruber. Vi kommer hele vejen rundt om tegnsætning, stavning og typiske sproglige fejl.

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Vores lynkursus i grammatik giver dig alt, hvad du behøver for at kunne arbejde effektivt og kompetent med korrekturlæsning. Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og praktisk korrekturlæsning. Arbejdsformen er en god blanding af teoretisk undervisning samt gode råd og tricks fra kernen af korrekturlæsermiljøet. Christel er en af landets absolut dygtigste korrekturlæsere, og hun vil give dig personlig sparring i løbet af kurset. Vil du “blot” være en haj til dansk grammatik, er dette også et kursus for dig.

Online kommakursus: <br>Effektiv e-learning

Online kommakursus:
Effektiv e-learning

Forestil dig at hele teamet, afdelingen eller sågar virksomheden er fuldstændig fri for kommafejl. Lyder det umuligt? Det er det ikke! Med et abonnement på vores online kommakursus kommer hele virksomheden let (og billigt!) alle kommafejlene til livs.

Kursus: Hurtiglæsning med fuldt udbytte

Kursus: Hurtiglæsning med fuldt udbytte

Går meget af jeres arbejdsdag med at læse e-mails, artikler, rapporter eller referater? Vores kursus vil hjælpe jer til at få et større udbytte på den halve tid – og det handler hverken om trylleri eller superkræfter, det handler om at anvende den rigtige læseteknik på den rigtige type tekst.

Kursuskategorier

Loading