calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Grammatik & Sprogkurser

Kom alle stavefejl og forkerte kommaer til livs én gang for alle!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Vores lynkursus i grammatik giver dig alt, hvad du behøver for at kunne arbejde effektivt og kompetent med korrekturlæsning. Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og praktisk korrekturlæsning. Arbejdsformen er en god blanding af teoretisk undervisning samt gode råd og tricks fra kernen af korrekturlæsermiljøet. Christel er en af landets absolut dygtigste korrekturlæsere, og hun vil give dig personlig sparring i løbet af kurset. Vil du “blot” være en haj til dansk grammatik, er dette også et kursus for dig.

Kursuskategorier

Grammatik & Sprogkurser

Har du 100 % styr på kryds og bolle? Grammatikreglerne er ikke altid lige til, men ikke desto mindre, er det rigtig vigtigt at have styr på grammatikken. Ønsker du at få helt styr på, hvordan du sætter de kommaer rigtigt eller skal du f.eks. arbejde med korrekturlæsning? Så kan du her på siden se de forskellige kurser i grammatik og korrekturlæsning vi tilbyder. Kursus i grammatik Ønsker du et grammatikkursus, hvor du får helt styr på grammatikken, så du kan sætte korrekt komma? Så er et af vores kurser i grammatik lige noget for dig. Kursus i korrekturlæsning Arbejder du med korrekturlæsning, og ønsker du at kunne læse korrektur endnu mere effektivt og arbejde med avanceret grammatik? Så kan et kursus i korrektur være det rette for dig. Internt kursus i grammatik og korrekturlæsning Vores kurser i grammatik og korrekturlæsning kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i grammatik eller korrekturlæsning kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i grammatik eller korrekturlæsning, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading