calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Forandringsledelse og agil ledelse

Forandringsledelse er nutidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Forandringer er et vilkår, du som leder må forholde dig til på et dagligt plan, snarere end en sjældent forekommende begivenhed. Som leder skal du derfor agere agilt og være i stand til at navigere dit team og organisation sikkert gennem forandringsfyldt terræn.

På dette kursus vil du lære at

  • forstå psykologien bag forandringer
  • analysere og planlægge forskellige typer af forandringer
  • balancere rationel og procesorienteret tilgang
  • anvende effektive, enkle og gennemprøvede værktøjer
  • ’blive agil’ og forstå hvad det handler om
  • kommunikere forandringer, så der skabes accept
  • involvere medarbejderne og skabe mening med forandringer

Tag på kursus i "Forandringsledelse og agil ledelse" ligesom medarbejdere fra:

  • Dong Energy logo
  • Siemens logo
  • Københavns Kommune Logo
  • Coloplast logo
  • Novo Nordisk logo
  • Copenhagen Business School logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

13. - 14. maj + 3. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. maj + 4. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
11.700 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage i dette kursus?

  • Ledere
  • Projektledere og forandringsagenter
  • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
  • Alle, der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.

Lær at lede og kommunikere forandringer der skaber mening

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. I løbet af kursets tre intensive dage, kommer du hele vejen rundt fra mindre til store gennemgribende forandringsprocesser og vi lærer dig at navigere i en kompleks og dynamisk virkelighed.

Du kommer igennem alle forandringens faser med dette kursus i forandringsledelse og agile metoder, så du forstår at analysere og arbejde med organisatoriske forandringer, kvalificere, planlægge og realisere transformationer og arbejde med involverende processer såsom design thinking.

Bliv klogere på forandring – og på din organisation

På lederkurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den optimale måde i en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper. Men det bliver krydret med din egen og underviserens erfaring, så vi kommer så tæt på din virkelighed som muligt. Du lærer at identificere og arbejde med organisationens mindset, potentielle modstandspunkter og hvordan du kan sikre fremdrift gennem en vekslen mellem styring og ledelse.

Brug dig selv, og skab tillid

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbejderne, og uden tillid får vi aldrig ting til at ske. På dette lederkursus arbejder vi med, hvordan du får det optimale ud af de indvolverede, spiller dem gode og aktiverer deres ressourcer. Det betyder, at vi skal arbejde med dig og dine kompetencer – både dem du allerede besidder, og dem du har mulighed for at udvikle.

Vi tager udgangspunkt i dine erfaringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

Du får din egen handlingsplan med hjem

Den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har du en grov handlingsplan og et umiddelbart fokus for det fortsatte arbejde i din egen organisation.

Efter kurset er jeg blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os.

Hanna Birna Sigurdardottir - Novo Nordisk

Kurset var meget professionelt og godt tilrettelagt. Det var en dygtig og kvalificeret underviser, som havde rigtig godt styr på tingene.

Hanne Sørensen - NRGi Netservice A/S

Kurset var af super kvalitet. Underviseren er en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Underviseren har en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.

Birgitte Fogelberg Sommer - Coloplast

Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.

Kasper Nymand - CBB Mobil

Kurset var af virkelig god kvalitet – et af de bedste kurser, jeg har været på. Det var en unik mulighed for at bruge teorien specifikt på eksempler fra min egen hverdag. Derfor føler jeg allerede, at jeg går fra kurset med en vis erfaring i forandringsledelse.

Rose Zainali-Gill - Holstebro Kommune

Kvaliteten af kurset oversteg mine forventninger. Jeg har fået konkrete redskaber i forbindelse med modstand mod forandringer, og det vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde som forandringsagent.

Inna Sigvardsen - Føroya Tele

Meget inspirerende og levende underviser, der tog udgangspunkt i deltagernes forventninger og behov!

Michael Hemmingsen - EKF Danmarks Eksportkredit

Underviseren er ekstremt dygtig! Underviseren er dygtig til at formidle stoffet på en måde, som fanger mig og de øvrige på kurset. Og så er han en mester i at give eksempler fra det virkelig liv på ALT.

Lotte Bendix Buchhave - Unik System Design A/S

Underviseren er en meget faglig dygtig person, som formåede at give undervisningen et fagligt niveau, som virkelig gav mening og blev brugbart. Jeg synes det var fantastisk at komme hjem med nogle få nedskrevne meget vigtige notater, som jeg helt sikker ved jeg kan tage frem og bruge i min hverdag, og ikke en hel mappe med kopierede A4 sider, som bare vil blive sat ind på hylden og aldrig blive brugt. Ligeledes gav underviseren undervisningen et sjovt input, men stadig med faglig relevans.

Lene Lysbjerg Skjoldborg - Stenhus Kostskole

Underviseren gjorde en kæmpe indsat for at favne os alle - til trods for forskelligheder i både personligheder, uddannelse, jobs og udfordringer - Kæmpe kredit til underviseren - det gjorde han virkelig godt. Man blev set og hørt!

Laila Scharff - SEGES

Kurset var på et rigtig højt faglig niveau, med en underviser og formidler der kunne bakke det op. Det rum underviseren kunne skabe til det her kursus er intet mindre end fantastisk og det er nok hovedårsagen til at jeg føler jeg har fået så meget med fra kurset. Der var derfor plads til interne samtaler og rum til refleksion, mens vi var på kurset. Det at have en så dygtig facilitator på et kursus er en gigantisk fordel.

Morten Kloppenburg Jensen - ALK-Abelló

Underviserens evne til at tilpasse sig kursisternes behov var både inspirerende og ikke mindst imponerende. Balancen ml. teorien og refleksionerne i lokalet var helt perfekt og skabte gode relationer på tværs af lokalet.
Jeg kan allerede sige, at mit arbejde med den nuværende forandring og implementering er påvirket positivt, hvor flere tiltag og greb allerede er sat i gang og eksekveret på.

Sacha Kofod - Miljøstyrelsen

Dit udbytte

  • Du får kortlagt de forskellige faser og typer af forandringsprocesser, og du bliver tryg ved, hvordan du håndterer dem. Hvad end det er medgang eller modgang du møder, bliver du rustet til at gribe situationen korrekt an.

  • Personlig udvikling hvor du lærer at navigere mellem teori og praksis, og får værktøjerne til både at føre forandringsprojekter trygt i mål og sondre mellem om du vil bruge hårde eller bløde metoder.

  • Du bliver en bedre kommunikator i løbet af de forskellige led i processen både i dialogen med den enkelte medarbejder eller interessent og i organisationen. Du lærer at kommunikere målrettet og konfliktfrit, så alle føler sig set og hørt.

Din arbejdsplads' udbytte

  • De bedste forudsætninger for et smertefrit forandringsforløb fordi de har dig ved roret og du ved, hvad du laver!

  • Med dine nye værktøjer formår du at samle hele arbejdspladsen om et fælles mål, og på den måde skabe
    sammenhold og effektivitet på tværs af organisationen.

  • Du skaber trivsel på arbejdspladsen, fordi du lærer at mestre positiv kommunikation og engagerende dialog, så modstanden mod forandring er begrænset

Vi tilpasser kurset til dine behov

Inden kurset beder vi dig om at beskrive et forandringsforløb, som du har være involveret i. Skal du igennem dit første forandringsforløb, eller bare er interesseret i forandringsledelse, skal du fortælle om din daglige rolle i din organisation og give dine tanker til de udfordringer, som en forandringsprocess bringer med sig.

Du får en individuel handlingsplan med dig

På den sidste dag arbejder vi med din egen handlingsplan. Med den kan du forsætte med at bruge kursets værktøjer og læring i din egen organisation.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Underviser på Aros Mini MBA - Lars Frisk Rossen

Lars Frisk Rossen

Lars har været leder det meste af sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Og senest har han stået i spidsen for InkPro som CEO.

Han har en udvidet officersuddannelse fra Forsvaret og er siden blevet certificeret indenfor projektledelse. Senest har han som en del af implementeringen af agil (projekt-)ledelse i LEGO gennemgået en SCRUM Product Owner uddannelse.

I sin undervisning kombinerer Lars den nyeste teori med egne successer og fiaskoer, som han gerne bringer i spil for at give dig en indsigt i de praktiske implikationer ved teorierne. Hans undervisningsstil er energisk, humoristisk og nærværende, med fokus på at alle deltagere får sat egne udfordringer i spil.

lars@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

11.700 kr.

Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 3 dage

Tilmeld dig kurset

13. - 14. maj 2024 + 3. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. maj 2024 + 4. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
23. - 24. september 2024 + 9. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september 2024 + 8. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
20. - 21. november 2024 + 9. dec. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 4. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Kurset består af flere moduler:
Program
Modul 1: 04.12.2024 + 05.12.2024
Modul 2: 17.12.2024

Aros Konference, København
26. - 27. februar 2025 + 17. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. - 11. marts 2025 + 26. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
21. - 22. maj 2025 + 11. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
2. - 3. juni 2025 + 19. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading