calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Anders Rosenlund

Anders

Anders underviser primært i skriftlig kommunikation og formidling.

Han er en fagligt og pædagogisk kompetent underviser, der brænder for at inddrage kursisterne og deres egen dagligdag. Han er samtidig en levende underviser, der supplerer det faglige indhold med masser af konkrete eksempler.

Anders er uddannelseschef i Aros Kurser og har arbejdet som journalist og tekstforfatter i flere år. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en læreruddannelse og en kandidatuddannelse i pædagogik.

ar@aroskurser.dk

Tak for et sublimt kursus. Jeg var meget imponeret over, hvor meget underviseren havde sat sig ind i netop vores produkt og synes hans forslag til forbedringer var super

Christa Petersen - De Økonomiske Råd

Jeg fikk et godt inntrykk fra første stund. Anders var dyktig til å aktivisere oss, det var en god balanse mellom det teoretiske og det praktiske. Jeg syns det var bra å jobbe med en konkret tekst.

Harald Holst - Nordic Energy Research

Særdeles god oplevelse: Et kursus med et seriøst indhold i trygge rammer og en underviser som var rolig, vidende, præcis, positiv og lyttende.

Tommy Dal - Den Grønne Guide i Allerød

En meget kompetent og engageret kursusholder, der sammensatte et inspirerende forløb, der gav mig mod på at arbejde med sproget.

Mads Kronbo Hermansen - Herlev Kommune

Alle var meget begejstrede! Jeg tror, at mange fik rykket på deres forestillinger, og kurset startede en masse diskussioner og tanker hos os.
Deltagerne var meget imponerede over underviserens gode forberedelse. Så tak herfra. Det var et fedt kursus.

Peter Christensen - Scleroseforeningen

Kursuskategorier

Loading