calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Dagen giver jer

  • En effektiv og begavet læringskultur
  • Afklaring af hvilke medarbejderkompetencer, der hjælper virksomheden til at nå sine mål
  • Viden til at udnytte fænomenet “transfer” til virksomhedens fordel
  • Overblik til at kunne frasortere de kursusønsker, der ikke skaber værdi
  • Evne til at støtte medarbejderne bedst muligt, mens de lærer og udvikler sig
  • Teknikker der gennem aftaler, konsekvenser og coaching sikrer, at medarbejderne bruger deres viden fra forskellige kurser i praksis
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Ring på telefon 70 278 279 eller send en mail til info@arosbusinessacademy.dk og få en snak om, hvordan netop jeres temadag om forandringer og forandringsparathed skal se ud.

Kursets målgruppe

  • Ledergrupper
  • HR-afdelinger

Det handler om value for money

High Impact Learning handler om at undgå ressourcespild. Med High Impact Learning sørger du for, at de ressourcer, I bruger på at udvikle jeres medarbejdere, kommer tilbage igen med profit. At sende jeres medarbejdere på kurser er nemlig ikke nok i sig selv – også selvom det er gode kurser. Hvis kurserne skal have en effekt, og jeres medarbejderne for alvor skal blive bedre til at skabe værdi, så skal de støttes, coaches og ledes. På denne temadag arbejder vi med de værktøjer og de teknikker, som I kan bruge til at klare denne opgave.

Så slemt er det for de fleste virksomheder

Har I overblik over hvilket udbytte jeres medarbejdere får fra de kurser, som de bliver sendt på? Det har langt fra de fleste danske virksomheder faktisk ikke! Undersøgelser viser, at

  • de kurser, som medarbejdere deltager KAN have en effekt
  • desværre har de kun den ønskede effekt på 15 % af deltagerne

Det er et kæmpe spild af medarbejdernes tid og virksomhedens penge! En dag med High Impact Learning hjælper jer med at vende denne kedelige statistik på hovedet!

Vi afliver en myte

Vi vil gøre op med myten om, at jeres medarbejdere helst skal kunne så MANGE ting som muligt. Det vigtigste er ikke, at jeres medarbejdere hele tiden får så mange nye kompetencer som muligt, men derimod at de kompetencer, som de får, bliver brugt effektivt i retning af virksomhedens mål og værdier. High Impact Learning går der for ud på at gøre medarbejdernes kompetencer mere brugbare og målrettede og ikke bare smide flere oven i bunken – det handler om kvalitet frem for kvantitet.

Det er helt utroligt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS Kurser har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Jeres temadag bliver, præcis som I vil have den

Jeres temadag bliver altid tilrettelagt efter jeres ønsker. I vælger selv, om I vil have fokus på holdøvelser og leg, eller om I vil have en dag med mere undervisning og fælles dialog. I vælger også, om jeres temadag skal holdes hos jer selv eller som away day, hvor I besøger os. Uanset, hvad I vælger, så bliver det en dag, der skaber team spirit og giver deltagerne både værdifuld viden og inspirerende indsigt – til glæde og gavn for både dem selv og virksomheden.

God intern kommunikation

Temadagen om god intern kommunikation afholdes over en arbejdsdag. Der kan suppleres med opfølgning og efterfølgende sparring. Vi udarbejder den præcise udformning af kurset sammen med jer, så temadagen bliver tilpasset netop jeres behov.

Anders Rosenlund

Anders

Anders underviser primært i skriftlig kommunikation og formidling.

Han er en fagligt og pædagogisk kompetent underviser, der brænder for at inddrage kursisterne og deres egen dagligdag. Han er samtidig en levende underviser, der supplerer det faglige indhold med masser af konkrete eksempler.

Anders er uddannelseschef i Aros Kurser og har arbejdet som journalist og tekstforfatter i flere år. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en læreruddannelse og en kandidatuddannelse i pædagogik.

ar@aroskurser.dk

Fuld profil

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading