calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Få testet alle medarbejdernes kommafærdigheder!

Vi har udviklet et supersmart stykke software (hvis vi selv skal sige det). Det giver din arbejdsplads mulighed for at teste alle medarbejdernes kommaevner. Vi tilbyder tre pakker: Guld, Sølv og Bronze.

Hvordan foregår det i praksis?

Vi sætter en konto op til jer, og sender jer et link. Det eneste I skal gøre, er at sende det link til medarbejderne, som bruger ca. fire minutter på at tage kommatesten. Bagefter kan I se, hvordan medarbejderne har klaret sig generelt, og hvem der har deltaget (og hvordan de enkelte har klaret sig).

Vi tilbyder tre pakker:

kommatest

kommatest

kommatest

Bestil jeres pakke (eller hør mere)

Bestil jeres pakke eller få mere info ved at ringe til os på tlf. 70 278 279 eller skrive til komma@arosbusinessacademy.dk.

Læs om vores online kommakursus

Med guldpakken får I fri adgang til vores omfattende Online Kommakursus, hvor medarbejderne selv kan oprette en profil og tage kommakurset. Det tager 2-3 timer at gennemføre de 20 lektioner og 100 små kommaøvelser. Det passer perfekt sammen med kommatesten, da testen giver et billede af, hvilke medarbejdere, der har behov for kommakurset.

Læs mere om selve kommakurset her: Online Kommakursus.

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.