calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Temadag om god intern kommunikation – uden guitar og lejrbål

  • 4014

Få konkrete redskaber til at forbedre indeklimaet på vores Temadag om god intern kommunikation

Bagtalelse og muggen i krogene er gift i kommunikationen på arbejdspladsen. Prøv at være helt ærlig, og fortæl åbent og konstruktivt, hvad du mener.

  1. Sæt dig i kollegaens sted → Når du kommunikerer med en kollega, er det afgørende, at du forstår at sætte dig i kollegaens sted. Hvorfor har I denne samtale? Hvad lægger vedkommende vægt på i kommunikationen med dig og andre?
  2. Lær at tælle til ti → Er du blevet irriteret på en kollega, er det en god idé at vente lidt med at tage fat i personen. Ellers bliver det nemt personligt og ukonstruktivt. Og glem alt om at sende en e-mail til kollegaen. Det er en sikker vej til en konflikt.
  3. Lyt, lyt og lyt igen → Mennesker taler med 125-250 ord i minuttet, men hjernen har RAM-kapacitet til 500. Det er årsagen til, at vi nemt begynder at tænke på aftensmad og ferieplaner, når vi lytter til kollegerne. Det er ikke rart at tale til nogen, der ikke hører efter, så øv dig i at lytte aktivt.
  4. Del din viden og erfaringer → Har du et æble og giver det væk, har du intet æble tilbage. Har du viden og erfaringer og giver det til en kollega, har I det begge. Men lad lige være med at være bedrevidende.

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.