calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Hildebrandt: Store ændringer på vej for lederuddannelser

  • 4406

Professor i ledelse Steen Hildebrandt tror på, at korte, kompetente og omstillingsparate lederuddannelser fremover vil udfordre længere og mere tunge lederuddannelser. Det er baggrunden for, at han i 2016 udviklede lederuddannelsen Aros Mini MBA sammen med os her hos Aros Business Academy.

Ifølge professor Steen Hildebrandt tilhører fremtiden de korte, agile lederuddannelser.

– Jeg tror, at vi skal indstille os på store ændringer på uddannelsesområdet i forhold til ledelse. Større uddannelser vil i højere grad vige for korte, kompetente og gennemskuelige uddannelser, hvor der er en tæt kontakt til verden udenfor og til de studerendes eget arbejde. Det ser vi fx, når topledere fravælger MBA-uddannelser til fordel fra korte forløb på Singularity University. Og vi ser det med den stigende interesse for konceptet ‘Mini MBA’.

Se Steen Hildebrandt lederuddannelse “Aros Mini MBA”.

De længere lederuddannelser risikerer at stivne

– I en verden karakteriseret ved hastige og meget store ændringer er det nødvendigt, at en lederuddannelse er agil og omstillingsparat. Det, der var rigtigt i går, kan meget vel være forkert i dag. Men at udskifte pensum, fagområder og eventuelt undervisere på en MBA eller en diplomuddannelse i ledelse kan være en omfattende proces, der involverer mange mennesker, fag, specialer og afdelinger. Og det er en svaghed i denne sammenhæng. Man risikerer derfor, at man ikke får revideret og ajourført i tide, og at uddannelsen stille, og næsten umærkeligt, bliver overhalet af virkeligheden.

Danmark har brug for en seriøs Mini MBA!

Steen Hildebrandt lancerede i maj 2016 lederuddannelsen Aros Mini MBA sammen med Aros Business Academy. Målet var at tilbyde en billig, men uhyre effektiv lederuddannelse til danske ledere.

– Jeg kan sige det meget kort: Danmark har simpelthen brug for en seriøs Mini MBA! Der er brug for at tilbyde danske ledere et alternativ til de lange og dyre MBA-uddannelser og diplomuddannelser i ledelse. Og der er brug for at vise de danske ledere, at der stadig findes seriøse kursusudbydere, der er passionerede omkring høj faglighed og deltagernes professionelle udbytte.

Læs om de 6 moduler på Aros Mini MBA.

Begejstret for konceptet ‘Mini MBA’

– Lederuddannelsen, vi har udviklet, kunne selvfølgelig have heddet mange andre ting, fx ‘Den Intensive Lederuddannelse’ eller slet og ret ‘Aros Lederuddannelse’. Når vi har valgt titlen ‘Mini MBA’, er det fordi, uddannelsen netop lægger sig op ad de klassiske MBA-displipliner. Og fordi vi gerne vil fortælle, at man som deltager kan forvente at blive introduceret for hele ledelsesfeltet. Uden at man selvfølgelig går i dybden med det hele. Men man får overblikket over alle de aspekter, der gør sig gældende, når man arbejder som leder. Og det kan jeg rigtig godt lide ved uddannelsen. Det er netop dét, mange danske ledere har brug for.

Læs om Aros Mini MBA.

 

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.