calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Indrømmet. Det er vand lige på vores mølle, når en mand som Buffett råder dig til at blive en bedre kommunikatør. Vi specialiserer os trods alt i efteruddannelse i alle former for kommunikation.

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Sådan øger du din værdi med 50 % (ifølge verdens 3. rigeste mand)

  • 4316

Ifølge en af verdens rigeste mænd, Warren Buffet, kan du øge din værdi på arbejdspladsen med én altafgørende investering: Dine kommunikationsevner! 

Siger navnet Warren Buffett dig noget? Måske ikke lige umiddelbart, men med sine formidable 550 milliarder kroner er 88-årige Warren Buffett blandt verdens rigeste mænd – og i øvrigt lidt af en forretningsmogul. Gennem sin 67 år lange karriere har han erfaret én ting, nemlig at god kommunikation er helt afgørende for succes!

Som at blinke til en pige når lyset er slukket

Udover at være ufattelig dygtig til at analysere markeder og lave gode investeringer er Warren levende bevis på, at en god chef, medarbejder eller iværksætter først og fremmest skal være en god formidler. For hvad hjælper det at have markedets bedste produkt eller være verdens klogeste mand, hvis du ikke kan finde ud af at kommunikere det til dit publikum? Som Warren selv siger: “Det svarer til at blinke til en sød pige, når alt lyset er slukket. Der er ingen, der ser det!”

“Præsentationsteknik ændrede mit liv”

Den er god nok. Warren Buffett startede selv ud med en forfærdelig panikangst, hver gang han skulle tale foran et publikum. Det var først, da han tog på et kursus i præsentationsteknik hos Dale Carneige, at han lærte at håndtere store forsamlinger. Han investerede i sig selv, og det må siges at have haft effekt!

Øg din værdi med et kommunikationskursus

Nu kan vi jo ikke love dig, at et kursus hos os gør dig til mangemilliardær. Men vi lover dig, at det er en investering, der øger din værdi både personligt og i den grad også på arbejdsmarkedet. Vi giver nemlig Warren Buffet helt ret: En dygtig medarbejder mister værdi, hvis de ikke kan kommunikere deres viden! Af samme grund er vi blandt de førende på markedet, når det kommer til efteruddannelse i præsentationsteknik.

4 kurser, der vil styrke din egen kommunikation

Vi har selv en række fremragende kurser i kommunikation og præsentationsteknik, som tager dig gennem alt fra struktur og troværdighed til kropsprog og stemmeføring. Og bare rolig, du behøver hverken være forretningsmogul eller trilliadær for at deltage:

 

PS: Nu ved du, hvordan du øger din personlige værdi og gennemslagskraft. Det betyder, at du kun er omtrent 550 milliarder fra at blive den nye Warren Buffett!

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.