calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Engelsk kommakursus:
Effektiv e-learning

Få styr på kommateringen – også på engelsk! Online kommakursus, der tager dig igennem alle de engelske kommaregler på en enkel og overskuelig måde.

I får alt, hvad I behøver!

  • En komplet gennemgang af de engelske kommaregler
  • Større sproglig og grammatisk bevidsthed om det engelske sprog
  • Større tryghed ved at skrive tekster på engelsk, både i arbejdsmæssig sammenhæng og privat.
  • Et login som I kan bruge hvor som helst og når som helst
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

299 kr. for en enkeltbrugerlicens

Kontakt os og få et tilbud

Alle prisen er eksklusive moms. Se engelsk-komma.dk for mere information og for at komme igang med din første kommalektion!

Hvem bør købe et abonnement?

ALLE virksomheder eller afdelinger, der benytter sig af engelsk kommunikation, og som tager deres skriftlige kommunikation og brand seriøst. Online kurset kan købes til en enkelt person, eller du kan bestille en 1-års-licens til hele afdelingen for 5000 kr. ekskl. moms.

 

Hvad indebærer kurset? 

Vores online kommakursus består af 14 lektioner med de engelske kommaregler og masser af spændende øvelser. Når du er færdig, får du et kursusbevis tilsendt. Du kan selv vælge, om du vil læse reglerne om det engelsk komma på dansk eller på engelsk. Alle øvelser er naturligvis på engelsk. Det tager 2-3 timer at gennemføre det engelske kommakursus, men du kan tage det i dit eget tempo. Når du bestiller dit login, modtager du en faktura. Så snart vi har registreret din betaling, sender vi dig en mail med din adgangskode.

Se mere her og bestil et login!

Klik ind på www.engelsk-komma.dk eller kontakt os på mail komma@aroskurser.dk 

Styrk jeres engelske kommunikation over hele linjen!

I kan også gå all-in og deltage i vores populære engelskkursus Business English.  Deltager I i dette kursus, vil I få et gratis log-in til kommakurset.

Få et gratis login til det engelske kommakursus

Alle, der tilmelder sig kurset Business English (2 dage) eller Business English – soloforløb modtager et gratis login til vores engelske online kommakursus!

Har I fået blod på tanden efter flere kommaudfordringer, kan I også prøve vores Online Kommakursus på med de danske kommaregler.

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading