calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Få vores 8 e-bøger GRATIS!

 

Velkommen til vores lille (men voksende!) digitale bibliotek.

Vi har efterhånden samlet en hel del viden om kommunikation og ledelse, og den vil vi rigtig gerne dele ud af. Udfyld formularen herunder, og få hele vores omfattende udvalg af e-bøger sendt direkte til din indbakke. Samtidig får du også løbende tilsendt endnu flere tips og tricks til kommunikation og arbejdsglæde gennem vores nyhedsbrev. God læselyst!

 

 

 

Bare giv os dit navn og din e-mail

* obligatorisk felt


 

 

 
 
 

Det får du på din e-reol:

 

 

 

Din miniguide til suveræne præsentationer

Trænger du til at give dine præsentationer et løft? Miniguiden til suveræne præsentationer giver dig 8 tips og tricks til at forbedre din formidling helt fra manuskript til udførsel. Din stemme, dit sprog og dit publikum er alle faktorer, du skal tage højde for, når du forbereder din præsentation. Det kræver naturligvis en masse øvelse, og med denne guide kommer du et skridt nærmere, at blive den perfekte taler.

 

 

 

 

 

 

39 ting, der får kloge mennesker (som dig) til at lyde dumme

Det er måske ikke lige den mest strømlinede titel til en bog, men ikke desto mindre har den været en af Aros Business Academys største succeser. E-bogen om de udtryk, der får os til at lyde dumme, er en omskrivning og videreskrivning af vores virale blogindlæg af samme navn. Med den i baghånden er du godt udrustet til at udfordre dine kolleger, din ægtefælle eller din chef (hvis du tør?) til sprogkrig. Held og lykke!

 

 

 

 

7 fejl du ikke må begå, når du søger job

Hvis nu ovenstående sprogkrig mod chefen ikke gik helt, som du regnede med, så fortvivl ej. Vi har naturligvis også en e-bog til når lokummet brænder, eller du bare trænger til en luftforandring. E-bogen om jobsøgning guider dig gennem de 7 vigtigste punkter, du skal være opmærksom på, når du søger job. Så har du de bedste forudsætninger for at lande dit drømmejob!

 

 

 

 

 

 

De 5 mest oversete (men uhyre vigtige) fokusområder for danske ledere lige nu

Endnu en af vores lidt længere titler. Men også endnu en af vores største successer. E-bogen om ledelse er lavet i samarbejde med underviserne på Aros Mini MBA, heriblandt Steen Hildebrandt, Henrik Ørholst og Lars Frisk Rossen, og er spækket med guldkorn om ledelse i dag og i fremtiden. En rigtig god håndbog for den ansvarlige leder, og en fin lille forsmag på, hvad Aros Mini MBA kan tilbyde dig.

 

 

 

 

De 6 eksperters vigtigste tips til Disruption

Disruption er alle vegne, så selvfølgelig skal den også være på din e-reol! I forbindelse med lanceringen af vores Disruptionuddannelse, samlede vi teamet af undervisere og tog en snak om, hvad der egentlig er vigtigst, når man giver sig i kast med at disrupte. Det kom der en lækker lille e-bog ud af, og den er helt klart et kig værd!

 
 
 

 

 
 
 

 

99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation 

Information overload! På den gode måde, altså. “99+1” giver præcis det, den lover: 100 hurtige men effektive råd til, hvordan du skærper din kommunikation og bliver mere nærværende for din læser eller publikum. Og det er altså lidt af en kunst nu om dage!

 

 

 

 

 

Effektiv e-mail kommunikation

Kan man være effektiv, forståelig og underholdende over e-mail? Svaret er ja. Men hvis du er i tvivl, så tag og scroll ned gennem e-bogen “Effektiv e-mail kommunikation”. Mon ikke du kan lære en ting eller to om tone, struktur og sproglighed?

 

 

 

 

 

Kom godt i gang med dit salg!

Om du er ny sælger eller bare har brug for at booste dit nuværende salg, så er denne e-bog helt klart et scroll værd.  Salgscoach Signe Orlandi har hjulpet os med at sammensætte denne e-bog, med råd og teknikker, der hjælper dig med at øge dit salg, uden at du giver køb på din etik.

 

 

 

 

 

 

 

Kursuskategorier

Loading