calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Mundtlig kommunikation – uden knuder

  • 3226

Vores Internt kursus: Mundtlig kommunikation giver dig alle værktøjer til at formidle dine pointer og vælge de rette ord, når du taler!

Mundtlig kommunikation har mange fordele, men dens største plus er, at den er personlig. Ved du, at der er konflikter på vej, eller skal du formidle noget vanskeligt, er det altid en god idé at ty til mundtlig kommunikation.

  1. Klap i → Selv om du er god til det, skal du altså ikke snakke så meget, at andre ikke får et ord indført. Tænk over at levere ét klart budskab eller spørgsmål, og afvent den andens reaktion. Det viser også, at du er interesseret i andre, hvilket skaber tillid og sympati.
  2. Tal som dem → Mennesker er ofte tiltrukket af folk, der minder om dem selv. Gør det til din fordel ved fx at tilpasse dit toneleje eller talehastighed. Taler de andre sagte og langsomt, så gør det samme! Jo mere du taler som dem, jo mere vil de lytte til dig.
  3. Vær høflig → Ja, det vidste du godt, men husker du det? Det kan være afgørende for, om du får et positivt svar, når du kommunikerer. Husk
    at spørge om du forstyrrer, og ønsk en god dag, når du går. Vær bevidst omkring et venligt toneleje, når du taler. Vi er tiltrukket af mennesker, der skaber et positivt miljø, når de taler.
  4. Tænk før du taler → På jobbet må du gerne være præcis og klar i din kommunikation. Tænk dig om før du taler, og forsøg hele tiden at være klar over, hvad dit budskab er, og hvad du gerne vil vide.

Du kan også klikke her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.