calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra “Medietræning”: Håndtér medier og presse med succes

  • 3718

Lær at tage styringen og få budskabet tydeligt igennem på vores Internt kursus: Medietræning - sådan tackler du pressen!

Er du skurken eller helten i mediemøllen? Tænk over, hvilken rolle medierne har tildelt dig. Et gennemtænkt budskab, en sikker røst og et overbevisende kropssprog er dine vigtigste allierede. Brug dem til at underbygge det, du vil formidle!

  1. Vær forberedt og præcis → I medierne bliver din taletid ofte begrænset til et minimum. Vær derfor grundigt forberedt og sikker på dit budskab. Så mister du heller ikke tråden.
  2. Tal til folk bag skærmen → Det er ikke altid en god idé at fokusere på journalisten over for dig. Tænk over, hvem der i sidste ende er modtageren. Det er dem, du skal tale til.
  3. Vær altid imødekommende → Det er nemt at reagere med irritation, når du er presset eller bliver kritiseret. Men forsøg at være ekstra opmærksom, når du er i kontakt med pressen – ellers læser du måske om det i morgen!
  4. Kig det igennem → Bed altid om at få en artikel eller citater til gennemsyn. De fleste journalister glemmer at tilbyde det, men det er ganske acceptabelt at bede om teksterne til gennemlæsning.
  5. Sig noget → ”Ingen kommentar” er måske det ældste trick i bogen, men det holder ikke længere. Folk vil blot erstatte din tavshed med spekulationer. Så forbered et kort og præcist svar – også på kritiske spørgsmål.

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.