calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra “Skriv til nettet”: Fang læserne online

  • 3495

Bliv ekspert i webkommunikation og lær at skrive overskuelige og kreative webtekster på vores Kursus: Skriv til nettet - bedre webkommunikation

Din webkommunikation skal være kort og præcis, hvis du vil holde fast i dine læsere. Brug ekstra krudt på at lokke weblæserne i starten af dine tekster. De er nemlig jordens mest utålmodige publikum.

  1. Dræb fyld → Skriv korte afsnit (3-4 linjer) og korte tekster. Folk er utålmodige på nettet; derfor skal du fange deres opmærksomhed med skarpe og præcise sætninger.
  2. Drop ”save the best for last” → Den holder ikke på nettet! Skriv det vigtigste først og baggrundsinfo til sidst. Vis, hvad du og din tekst har at byde på – lige fra begyndelsen.
  3. Brug et ”du” i din webtekst → Det får læseren til at føle sig langt mere velkommen i din tekst, og det tvinger dig til at relatere tekstens indhold til din læser.
  4. Brug stærke udsagnsord i dine overskrifter → Det fungerer for landets førende aviser, og det vil også give dine tekster mere liv og opmærksomhed.
  5. Opdel teksten → Det giver din tekst struktur, og gør det over- kommeligt for læserne at læse den. Husk at bruge krudt på fængende underrubrikker, der opsummerer hovedpointen i de enkelte afsnit.

Du kan også klikke her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.