En million tak til en fantastisk mand .. din kraft er virkelig stor og vidunderlig, jeg tror på, at jeg bliver rask igen … du helbreder, jeg ved ikke, hvordan du gjorde det, du virkelig en fantastisk mand …. jeg har været gift i mange år uden et barn … min mand og jeg har været mange steder hen for at få hjælp, men der er tilsyneladende ikke sket noget … min svigermor har været mig på nakken og rådgivet min mand om at få en anden kvinde .. . fordi lægen sagde jeg ikke kan føde .. fordi min livmoder har været skadet på grund af nogle tidligere ting jeg tog i min fortid .. de hårde stoffer og så præventionsmidler jeg tog. jeg mistede alt håb om at blive gravid..min mand er faktisk en fantastisk mand, uanset at han stod ved siden af ​​mig..ikke før en ven introducerede mig for dr ALASHIRA, som hjalp mig…giv mig min lykke igen..mig og min mand vil for evigt være ham taknemmelig … venligst ven jeg kan sige det hele her, fordi han hjælper mig så meget … venligst for hjælp send en e-mail til dr ALASHIRA .. e-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp eller ring +2348115720823 …. tak dig..

Svar