calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Klimakurser

Find dine klimakurser lige her!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursuskategorier

Klimakurser

Hos Aros business Academy arbejder vi sammen med nogle af Danmarks mest eftertragtede eksperter i klimakurser. Derfor kan vi tilbyde et udvalg af klimakurser med en række forskellige formål. Vi vil hjælpe danske virksomheder og organisationer med at få den viden, arbejdet med bæredygtighed kræver. Derfor udbyder vi klimakurser, som først og fremmest fokuserer på at give praktiske værktøjer, I kan bruge klimakurserne til konkrete forandringer. Vi har fundet et hold af undervisere, der brænder for at skabe klimakurser, på en måde, så jeres konkrete udfordringer er i fokus.

Vi tilbyder skræddersyede klimakurser, hvor vi kommer ud til jer og underviser i præcis det, som i har brug for at vide noget om. Hvis I har andre behov, end dem, som dækkes i vores klimakurser, så kan vi altid hjælpe med at skabe præcis det klimakursus, I ønsker. Danske virksomheder og organisationer oplever lige nu et stort pres for at tilegne sig viden og kompetencer inden for klima og bæredygtighed. Både borgere og forbrugere forventer en grøn omstilling, og mange sorterer virksomheder fra, hvis ikke de har omtanke for klimaet. Klimakurser bør derfor være en central prioritet i jeres opkvalificeringsstrategi.  Hos Aros Business Academy, har vi valgt at udvikle nye kurser i klima for at imødekomme efterspørgslen. Hvis du vælger et klimakursus hos os, får du konkrete redskaber og brugbar viden. Vi hjælper dig i gang med at blive mere klimavenlig og skabe bæredygtige forandringer. Vores kurser i Klima er jeres næste skridt i den rigtige retning. Vores fokus er på fordybelse og tilpasning til den enkelte organisation.  Vi samarbejder om klimakurserne med professor Steen Hildebrandt, som er en af landets førende eksperter. Vi har også forskellige undervisere, der hver især har ekspertviden indenfor klima og bæredygtighed. På klimakurserne vil du under alle omstændigheder møde et kompetent hold af undervisere, som har indgående kendskab til klima. Vores klimakurser har relevans for jer, uanset om I er en virksomhed, NGO, Kommune eller en anden type organisation. Vi lærer jer at se FN’s SDG’er som et katalog over muligheder og innovation, som i kan bruge til at skabe nye ideer og forandringer.

Loading