calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

8 gange, hvor bæredygtighed næsten var sjovt

  • 3301

Bæredygtighed er selvfølgelig slet ikke noget at spøge med. Vi står over for en alvorlig global krise, der stiller vores børn og børnebørn dårligere end os selv. Der er mange gode bæredygtige tiltag for tiden, dog slet ikke nok til at afværge krisen.

Men … nogle gange må man overgive sig og erkende, at bæredygtighed også kan være sjovt. Her er 8 af de gange.

 

1. Tegneserietegnerne, COVID-19 og klimakrisen

Tegneserietegnerne bidrager ikke altid til verdensfreden (det har vi særligt erfaret her i Danmark). Men her slår de et slag for, at vi skal stå sammen.

kursus i bæredygtighed, uddannelse i bæredygtighed

 

2. Greta Thunberg vs. Donald Trump

Den unge miljøforkæmper Greta Thunberg blev offer for et af Donald Trumps lidet flatterende Twitter attacks tilbage i december 2019. Tålmodigt ventede hun det meste af et år for at få sin hævn over den amerikanske præsident.

 

 

 

 

3. A brief history of the 5 cent bag tax

Hvordan nudger man borgerne til at droppe platicposerne i supermarkedet? Det får du svar på i denne korte video, hvor de efterprøver forskellige løsninger.

 

4. Gud på Twitter

På Twitter-profilen GodOnTwitter skriver den ophøjede herre: “I keep changing My mind about how to destroy Australia”.

bæredygtighed kursus

 

5. Klimakrise i boghandelen

I denne boghandel har de flyttet afdelingen for “post-apokalyptiske bøger” til afdelingen for “aktuelt”.

uddannelse bæredygtighed

 

6. The rise of the eco-aware superyacht owner

Den yngre generation af yacht-ejere er såmænd også præget af deres omgivelsers fokus på bæredygtighed. Så nogle af dem har taget initiativ til nogle mindre tiltag for, at deres yachts ikke sender så meget CO2 ud i atmosfæren. Men … der er bare noget med konceptet, der ikke helt spiller overens med bæredygtighed.

 

7. Plastic og appelsiner

Nogle gange løsningen mere enkel, end man aner. Det mener i hvert fald Nathalie Gordon (der i sin profil-tekst på Twitter skriver “Once went viral over an orange.”)

 

 

8. Klimaretfærdighed i Venedig

Bor du i Venedig, synes du måske ikke denne er så morsom, men for os andre er det en anden sag. Kommunalbestyrelsen i Venedig besluttede nemlig, at de ikke ville implementere en række tiltag for at tackle klimaforandringerne, herunder det stigende havniveau. Og kort tid efter blev deres kontor i Ferro Fini-paladset oversvømmet.

Tag den!

 

PS:

Vores nye uddannelse Mini MBA i Sustainability Management er nu millisekunder fra at blive udsolgt i København med starten her i september. I Aarhus er løbet allerede kørt. Heldigvis er der allerede nye opstarter i november (og januar).

 

 

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

 

 

 

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.