calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

9 ud af 10 er, hvad de studerende på Aros Mini MBA i snit har givet uddannelsen i karakter

Læs mere om Aros Mini MBA 

Rigtig godt pensum, gode undervisere og meget varieret indhold. Godt aktivt hold med engagement. Godt faciliteret af kursusudbyder. Det sats kan I bestemt godt være stolte af!

Nina Møller – PFA Pension

 

Et spændende forløb med yderst kompetente undervisere og et godt netværk trods meget forskellige baggrunde, viden og fokusområder i ens daglige virke. Jeg har glædet mig til undervisningsdage og vil komme til at savne disse, når det afsluttes. Tak for 6 spændende måneder!

Hanne Lillelund Mortensen – Vestas Wind Systems A/S

 

Jeg vil helt klart anbefale dette til andre. Jeg har fået meget ud af uddannelsen!

Judith Korsgaard Morell – Lego Systems A/S

 

Meget professionelt. Både undervisere, faciliteter og håndteringen fra Aros Business Academy. Der er bare styr på det!

Tine Rasmussen – HemoCue Danmark

 

Undervisningen var sammensat på en fin måde med en god balance mellem de teoretiske emner sammenholdt med det, der sker i den rigtige verden – vi havde mange gode diskussioner. Aros Business Academy har et højt professionelt og fagligt niveau, hvorfor jeg gerne anbefaler uddannelsen til alle!”

Mirjana Selisek – Beskæftigelsesministeriet

 

Seks gode undervisere og meget relevant pensum. Gode dialoger og erfaringsudvekslinger på alle undervisningsdage. Jeg er meget tilfreds med udbyttet!

Johnny Kampman – Eurowrap A/S

 

Fremragende underviser, fagligt superskarp, god føling med kursisterne. I er meget professionelle!

Klaus Enevoldsen – Freelance Project Manager

 

Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen

                                                                                           Jacob Christiansen – Orkla Foods Danmark

 

Jeg oplevede en høj grad af professionalisme og skønne undervisere. Jeg sætter stor pris på at kunne mærke mennesker, jeg står over for, og det har jeg kunnet med samtlige, der har stået foran os. Lige fra Steen, der bød velkommen den første gang, til Kresten, der rundede af til sidst.

Helle Lykke Hansen – DAN-Palletiser A/S

 

Jeg er begejstret – det har været en helt særlig rejse for mig det sidste halve år. En spændende kombination af faglighed og personlig udvikling. Tak til jer alle sammen for en fantastisk lærerig og inspirerende oplevelse!

Morten Riis – Fonden Universe Sciencepark

 

Forventningerne er indfriet til fulde! Jeg har fået ny viden og nye værktøjer, og forløbet har været smidigt og relevant. Har allerede spredt ordet: Godt arbejde AROS!

Magnus Vagtborg – United Tax Network ApS

Brilleaber brilleaber, hvorfor kan I ikke se, at Brøndby er de største, meget større end PSE

Virkelig god værdi for pengene. Godt undervisningsmateriale og meget dygtige undervisere. Professionel afvikling af forløbet.

Nikolaj Andreasen – Ankenævnet for biler

Hader FC

Det har været rigtig godt, at det er meget praktisk, og at det er vores dagligdag og erfaringer som bruges i undervisningen, men at vi alle har et fælles udgangspunkt fra pensum. Utrolig dygtige, erfarne og inspirerende undervisere.

Rikke Elberg Glashoff – RS Components A/S

Forza Brøndby

Højt fagligt niveau og gode og inspirerende undervisere. Jeg har altid glædet mig til jeg skulle have undervisningsdag.

Annette Johannesson – Estée Lauder Cosmetics A/S

SKRRT

Jeg har været “høj” undervejs – det er fantastisk at blive opdateret og læse den nyeste faglitteratur samt forholde den til egen erfaring, som jeg ikke havde så meget af, da jeg læste i mine “unge” dage. Har været meget glad for forløbet.

Helle Juel – Danespo A/S

Kasper Fisker er et kup for Brøndby

Alt var bare så godt! Det bedste kursus, jeg har deltaget på. Så stor ros til alle for indsatsen.

Claus Rasmussen – Naturstyrelsen

FCK har kun plastikfans

Kompetente undervisere. Professionel håndtering af praktik! Anbefalelsesværdig! Har allerede anbefalet min lederkollega jeres forløb, og han er tilmeldt!

Dorte Thyregod Svendsen – Niras

Kursuskategorier

Loading