calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Alle kan tegne sin vej gennem et møde

  • 4221

Grafisk facilitering er hot – men kun få ved, hvordan de skal gribe opgaven an. Men nu har du chancen! Her er din mulighed for at gribe tegnekridtet og blive eksperten, der med garanti sætter gang i konstruktive og kreative arbejdsprocesser i din virksomhed. Vil du give et frisk pust til de traditionelle – og måske indgroede mødevaner? Lyder det tiltalende at sikre, at du ikke taber tråden i din præsentation og dermed tilhørernes opmærksomhed? Så læs endelig videre!

​Skær mødet ud i farverigt pap

Hjemmelavede plancher med farverige talebobler og praktiske øvelser i tegneteknik – hvor du tilmed får udleveret et professionelt tegnesæt med farverige tuscher og tegnekridt  – smager lidt af billedkunst i folkeskolen eller et fag på Designskolen. Den tanke kan du godt droppe! Grafisk facilitering bruger visuelle værktøjer kickstarter nye kreative processer i interne og eksterne møder, da forløb og hensigt bogstaveligt talt bliver skåret ud i pap.

Ikke kun for Picassos arvtager

Det er altså ikke kun croquis-entusiaster og andre kunstnørder, der kan lære at facilitere inspirerende møder med brug af farveteori. Alle kan skabe et kreativt miljø med implementering af tusch og papir. Opbygget af fem centrale elementer, kan den grafiske facilitering lære dig at arbejde målrettet og effektivt med visuel kommunikation – og i tillæg lidt om at tegne på papiret fremfor dine egne fingre!

Bliv afdelingens klippe-klister ekspert

Du har nu læst en kort introduktion til, hvordan grafisk facilitering fungerer i praksis. Hvis jeg har fanget din interesse, og du er ivrig efter at tilføje brug af farverige plancher, post-its og tuscher som din nye yndlingskompetence – så er du kommet til det rette sted.

Skab kreative rum med grafisk facilitering

Vores kursus i Grafisk facilitering forbereder dig på at skabe kreativ og uhøjtidelig facilitering af møder. Du får nye kompetencer gennem praktiske øvelser og inspirerende oplæg, der får dig udover og forbi forestillingen om din egen rystende hånd, der under et møde forsøger at tegne et blåt isbjerg, der mere og mere ligner en uformelig klump jo flere streger du sætter.

 

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.