calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Fra søvnige møder til møde-mania!

  • 1215

Lær mere på kurset Mødeledelse og facilitering.

Er du træt af at deltage i møder, der er mere tørre end en brødkrumme i Sahara? Det er på tide at bryde isen og skabe møder, der får dine kolleger til at hoppe af glæde og klukke som babygrise. Lad os tage en tur gennem den skøre verden af mødeledelse og facilitering og opdage, hvordan du kan forvandle mødetortur til møde-mania!

Forestil dig et møde, hvor deltagerne sidder med søvndyssende blikke og laver flygtige forsøg på at skjule deres gab. Nu forestil dig det samme møde, men med mødeledelse, der får folk til at sidde op og tage noter med lynets hast! Ved at planlægge klart definerede mål, engagerende aktiviteter og muligvis en lille overraskelse her og der, kan du forvandle mødet fra en tidsrejse til en tidsmaskine, der får tiden til at flyve!

Facilitering: Fra stiv nakke til kreativ tanke!

At facilitere er som at være en dirigent på en idé-symfoni. Lad os indse det, ingen vil sidde stille i et møde og nikke for hvert ord, der bliver sagt. Slip din indre kreativitet løs og brug aktiviteter, brainstorming og måske endda en lille konkurrence for at få folks kreative safter til at flyde som en isvaffel på en varm sommerdag! Hvorfor ikke prøve at kaste en bold rundt med idéer og se, hvilke vanvittige kreationer der springer ud?

Fra spørgsmålstegn til aha-øjeblikke: Skab dialogens magi!

Dialogen er nøglen til et vellykket møde. Men lad os være ærlige – nogle gange kan folk føle sig som om de taler til en væg af spørgsmålstegn. Brug faciliteringens magi til at skabe dialog og interaktion ved at stille spændende spørgsmål, dele sjove anekdoter og måske endda kaste et par memes ind i blandingen. Før du ved af det, vil dine kolleger være i dialogens rutsjebane og udveksle aha-øjeblikke som skattejægere!

Få folk ud af stolene og ind i handling!

Forestil dig dette: En gruppe mennesker sidder stift på deres stole som plastikdukker. Nu forestil dig det samme, men med folk, der er ude af stolene og involveret i spændende aktiviteter! Brug mødeledelse og facilitering til at organisere workshops, rollespil og endda små konkurrencer for at få deltagerne til at tænke, diskutere og engagere sig som aldrig før.

Så der har du det, vores guide til at forvandle dine møder fra søvnige torturer til spændende møde-mania! Mødeledelse og facilitering er som salt og peber på din karrieresteg – de kan gøre forskellen mellem en gennemsnitlig præstation og en storslået optræden. Så næste gang du er i mødesituationen, skal du huske at krydre den med interaktion, engagement og masser af kreative ideer! Vær den møde-magi, som alle husker, og få dine kolleger til at gå fra møde-tortur til møde-mania på et øjeblik!

Lær mere om dette på vores kursus, Mødeledelse og facilitering.

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.