calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Jeres kunder er bedøvende ligeglade med jer!

Skrevet af Annelouise.
(Få endnu flere tips til dine tekster på vores Kursus: Skriv til nettet - bedre webkommunikation).

Når jeres kunder og mulige kunder surfer rundt på jeres website, gider de ikke læse om jer. De vil læse om sig selv, og om hvordan I kan stille dem bedre.

Den helt og aldeles største fejl, man kan begå på virksomhedens hjemmeside, er at skrive stolpe op og stolpe ned om alle virksomhedens fortræffeligheder – om mål, formål, visioner, historie, værdier og ledelsestruktur. Alligevel finder man det på næsten alle danske virksomheders hjemmesider.

Læseren interesserer sig kun for sig selv

Men hvorfor er det nu så forkert at skrive om sig selv? Det er det, fordi læseren (der måske overvejer at blive kunde hos jer) er bedøvende ligeglad med jer! Læseren er kun interesseret i sig selv.

Så hvad gør man i stedet i sine webtekster på hjemmesiden? Jo, man skriver naturligvis om læseren. Og i processen fortæller man en masse om sig selv.

Få det hele med

Lær at ramme dine modtagere effektivt på vores kursus, der hjælper dig til at skrive til nettet og optimere din webkommunikation.

Et konkret eksempel:

Skriv ikke: “Vores formål er at levere kvalitetsuddannelser til ledere med henblik på styrkelse af organisation og mål.”

Skriv i stedet: “Vi løfter jeres lederes kompetenceniveau via skræddersyede lederuddannelser. Det vil styrke jeres organisation og hjælpe jer til at nå jeres mål.”

Bliv meget klogere på effektiv webkommunikation!

Send en medarbejder på kursus hos os eller bestil et skræddersyet kursus hos jer.

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.