calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra “Mellemleder”: Mellemledelse med power

  • 3842

Gennem undervisning, cases og spændende øvelser arbejder vi med dine egne lederkompetencer på vores Internt kursus: Mellemleder - styrk lederrollen

Som mellemleder arbejder du under krydspres, orienterer dig i alle retninger og optræder i rollen som overordnet, underordnet, ambassadør og kollega. Det kræver overblik, viden og en god forståelse af dig selv at være mellemleder.

  1. Præsentér det → Når du skal formidle i forskellige retninger, er det vigtigt, at du er god til at præsentere. Arbejd især på klare formuleringer og et udtryksfuldt kropssprog.
  2. Firmaet før mig → Mellemledere skal mere end andre vise, at deres holdninger og handlinger stemmer 100 % overens med firmaets værdier. Det betyder dog ikke, at du altid skal være enig med den øverste ledelse.
  3. Træd til → Mellemledere er ofte ansvarlige for ledelsen af enkelte projekter. Du skal kunne træde til spontant og være hurtig til at hoppe i lederskoene på projekter eller for et team. Forbered dig på det!
  4. Vis tillid med åbne øjne → Uddelegér opgaver og vejled dine medarbejdere til selvstændigt at løse problemer, så du ikke drukner i arbejde. Men husk at følge op på resultater, og vær konsekvent i dine krav.

Du kan også klikke her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.