calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra “Forandringsledelse og forandringskommunikation”: Har du alle med?

  • 3861

Du bliver rustet til at gennemføre succesfulde forandringsprocesser i din organisation på vores Kursus: Forandringsledelse og agil ledelse

Forandringsledelse kræver, at du overbeviser folk, er ærlig og bevarer overblikket. Det skaber tryghed. Husk at du kommunikerer til forskellige mennesker, og at alle ikke vil være enige. Men prøv at få så mange som muligt med i processen alligevel.

  1. Skab dialog → Der skal bruges kræfter på at få medarbejderne i tale i det omfang, det er muligt. Hvis alle føler, at de inddrages i beslutningsprocesserne, er hele virksomheden parat til forandringerne.
  2. Skær det ud i pap → Vis medarbejderne, hvad forandringerne kan betyde for virksomheden. Det er med til at motivere medarbejderne og får dem til at forstå nødvendigheden af forandringer.
  3. Vær positiv → Ledelsen skal udstråle optimisme i forhold til forandringerne. Hvis du ikke tror på det, gør de andre det heller ikke.
  4. Slå det op på Facebook → Ok, det er måske ikke dér, du skal starte, men alle kommunikationskanaler skal tages i brug for at få en succesfuld forandringsproces. Så gør målene synlige på så mange måder som muligt.

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.