calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
rasmus steiniche, ai kursus

Rasmus Steiniche

Rasmus Steiniche er tech-iværksætter, CEO, software-ingeniør og Executive MBA inden for teknologiledelse – og så er han en af Danmarks største ressourcer inden for artificial intelligence!

Rasmus har et uhyre skarpt blik for, hvordan organisationer kan bruge teknologi til at løse nogle af de udfordringer, vi står overfor i dag. Han arbejder med optimering af drift og vedligehold samt den grønne omstilling ved hjælp af data og maskinlæring.

Rasmus stiftede Neurospace i 2019 efter at have besøgt Silicon Valley, hvor han for alvor oplevede perspektiverne inden for machine learning og data. Neurospace hjælper virksomheder med at bruge allerede eksisterende data til at blive endnu bedre til det, de gør, ved at bygge data-platforme, maskinlæring, MLOps og Computer Vision.

Se videohilsen fra Rasmus

Kursuskategorier

Loading