calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Sådan undgår du brok

  • 7507

Vi danskere er verdensmestre i brok, og det kan være en temmelig dårlig vane at brokke sig, hver gang man møder forhindringer. Red dig selv og dine kolleger fra automatbrok med vores anti-brok-guide!

Her på kontoret er det især printeren, internetforbindelsen og trafikken, vi brokker os over. Derhjemme er det alt lige fra opvasken eller naboen til påtrængende telefonsælgere. Men måske er det på tide at skrue ned for brokkeriet?

Tag handling, eller tag hjem!

At undgå for meget brok handler simpelthen om at kunne skelne mellem problemer, du kan løse, og problemer, du ikke kan gøre noget ved. Og derfra kan du så enten tage handling, eller du kan lære at acceptere, at sådan er tingene. Med andre ord: Kan det løses? Fix det! Kan det ikke løses? Glem det! På den måde skåner du dig selv (og dine omgivelser) for en potentiel “hjerneskade”.

Giv dine kolleger vores anti-brok-guide

Brok er sjældent kilde til effektiv problemknusning. Derfor har vi lavet en lille anti-brok-guide, der kan hjælpe eventuelle brokkehoveder med at sætte tingene lidt i perspektiv. Du kan jo bruge den selv, eller give den til en kollega.

Brokkeri gør os dummere
Eller hvorfor ikke dele den med hele afdelingen? Klik her for en printvenlig version, du kan hænge op på opslagstavlen, så alle kan se den.

 

PS: Del artiklen på Facebook eller LinkedIn.

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

 

Tag del i diskussionen

Kommentarer (4)Tilføj kommentar

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.