calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Sådan undgår du at blive dummere af brok

  • 5785

Vi danskere er verdensmestre i brok. Og selvom brok kan være et vigtigt outlet for frustrationer, så risikerer du faktisk at miste hjerneceller på det. Red dig selv og dine kolleger med vores anti-brok-guide!

Her på kontoret er det især printeren, internetforbindelsen og trafikken, vi brokker os over. Derhjemme er det alt lige fra opvasken eller naboen til påtrængende telefonsælgere. Men måske er det på tide at skrue ned for brokkeriet?

 

Brok er skadeligt for hjernen

Undersøgelser fra Stanford University viser, at brok ikke kun skaber negative tanker – det gør os slet og ret dummere. Vi skader simpelthen hjernecellerne med for meget brok! Og ikke kun af selv at brokke os, men også af at befinde os miljøer, hvor andre folk brokker sig meget. Så hvad kan vi gøre for at beskytte vores dyrebare hjerneceller mod den altædende brok?

Tag handling, eller tag hjem!

Det handler simpelthen om at kunne skelne mellem problemer, du kan løse, og problemer, du ganske simpelt ikke kan gøre noget ved. Og derfra kan du så enten tage handling, eller du kan lære at acceptere, at sådan er tingene. Med andre ord: Kan det løses? Fix det! Kan det ikke løses? Glem det! På den måde skåner du dig selv (og dine omgivelser) for en potentiel “hjerneskade”.

Red hjerneceller: Giv dine kolleger vores anti-brok-guide

Brok er sjældent kilde til effektiv problemknusning. Derfor har vi lavet en lille anti-brok-guide, der kan hjælpe eventuelle brokkehoveder med at sætte tingene lidt i perspektiv. Du kan jo bruge den selv, eller give den til en kollega.

Brokkeri gør os dummere
Eller hvorfor ikke dele den med hele afdelingen? Klik her for en printvenlig version, du kan hænge op på opslagstavlen, så alle kan se den.

 

PS: Husk at redde alle dine kolleger og venner fra at miste hjerneceller: Del artiklen på Facebook eller LinkedIn.

 

Tag del i diskussionen

Kommentarer (4)Tilføj kommentar

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.