calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Tips fra Mini MBA: Reducer kompleksitet

  • 7894

Skrevet i samarbejde med Kresten Schultz Jørgensen
Tidl. ministersekræter, adm. direktør og kom. chef
Nu forfatter, ledelsesrådgiver og underviser på Aros Mini MBA - Lederuddannelse

DATA OG TEKNOLOGI ER DIN VÆRSTE FJENDE – OG DIN BEDSTE VEN

Reduktion af kompleksitet er allerede nu en stor udfordring for ledere – og vil kun blive det i stigende grad.

Datamængderne, der omgiver vores virksomheder, vokser i disse år eksponentielt. Det samme gør datamængdernes fortolkningsmulighed og tematiske udstrækning. Og de teknologiske muligheder vi har for at assistere os i arbejdet med dataindsamling og -fortolkning. Den nye teknologi hjælper os til at kunne tage faktabaserede beslutninger frem for at sætte vores lid til intuitivt gætværk. Men det kræver, at de data, vi indsamler, bliver forvaltet hensigtsmæssigt.

“Den moderne danske leder skal kunne danne struktur og mening i det tilsyneladende kaos.”

Der er kort sagt flere informationer om flere ting og med konstante fortolkningskrav. Det stiller kolossale krav til den enkelte leder om at kunne oversætte de foranderlige virkeligheder på en måde, der giver mening for både forretningen og medarbejderne.

Det medfører en daglig oversættelsesopgave, der først og fremmest er kommunikativ. Den moderne danske leder skal kunne danne struktur og mening i det tilsyneladende kaos. Og samle både medarbejderne og eksterne interessenter i meningsskabelsen.

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.